Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cellulitowa _dziewczyna0

REWELACJA!!!POLECAM WAM KOBITKI!!!

Polecane posty

Gość cellulitowa _dziewczyna0

od miesiąca stosuje żel antycellulitowy NIVEA chcialam spróbować i działa!nawet nie wyobrażacie sobie jakiego cellulitisu dostalam o urodzeniu dziecka!!!naprawde przysięgam,ze są efekty,znika z dnia na dzień,polecam wam!wyprobujcie!jest drogi ok 38zl ale pomaga!krok 2 to plastry ale ja zostaje przy zelu bo jestem zadowolona!!1

Gość fajnieee
może też spróbuje jak tylko wyplata przyjdzie :-) a po ilu tygodniach zauwązylaś efekty?przynajmniej troszke?

ja też stosuje,już przez prawie 2 mies i też widze efekty i to jakie!również polecam!!!polecam jeszcze krem ujedrnijący Nivea Q10 PLUS

ja goraco polecam kosmetyki eveline z serii slim extreme 3d - sa genialne, tanie, wyszczuplaja i baaardzo zmniejszaja rozstepy, a cellulit zredukowaly mi praktycznie do zera ;)

a jest coś żeby rozjąsnic rozstepy?mam je bardzo czerwone czy same rozjasnieją?

wyprobuj kosmetykow o ktorych napisalam. sa naprawde swietne, moje rozstepy po nich znacznie zbladly

na mnie nie działa:( stosowałam sumiennie całą tubke 2x dziennie) i nic nie pomogło:*

Gość taaak pewnie
może nie miałaś cellulitu,niektóre dziewczyny tak maja,nic im nie ma a narzekają.Założe sie ze nie mialas tylko ci sie zdawalo..

Gość zuzzza
A ja kiedyś kupiłam 2 opakowania Vichy na cellulitis. Poszły prawie 2 stówki a efekty ŻADNE.