Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczko2356822

solarium, ile czasu?

Polecane posty

Gość sloneczko2356822

Mam pytanie.Zamierzam wybrac sie na solarium, pierwszy raz w zyciu.Jestem blondynka o jasnej karnacji, opalam sie na brazowo.Chcialaby sie opalic do 23.07 .Jak czesto mam chodzic do solarium?Jak dlugo sie opalac? Chcialabym uzyskac ladna , wyrazna opalenizne.Prosze o porade.Dzieki.

Gość to zalezy od mocy lamp
i od tego jaki czas temu byly wymieniane,szczegolowych informacji udziela Ci panie w solarium do ktorego chcesz isc

Gość olka 70
ja bylam dwa razy po 7 min i juz jestem lekko opalona

Gość sloneczko2356822
Dzieki za informacje.Zapytam o lampy.Jaki jest zakres mocy lamp?Jakie sa najmocniejsze?Czy mozna chodzic codziennie przez tydzien na solarium na krotszy czas tzn. np. 4 minutki, czy lepiej co drugi dzien na 8 minut?

Gość sloneczko2356822
Mam jeszcze pytanko.Czy stosujecie jakies specjalne preparaty na skore przed wizyta w solarium?Czy waro jest zastosowac przyspieszacz opalania?Czy rzeczywiscie przyspiesza on opalanie?Prosze podajcie jakich kosmetykow uzywacie.

Gość te przyspieszacze
to tylko taki chwyt zeby kase od ludzi wyciagnac,sama w solarium pracowalam to wiem

Gość ciagle nam szefowa
kazala te saszetki do opalania polecac,bo ona na tym kase miala,kupowala szaszetke za 80 groszy a za 4 zl sprzedawala