Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwed

Co fajnego na prezent mozna do 100 zł kupic 6 latce

Polecane posty

Gość dwed

dedw

Gość scooby doo
fkv fvj:P

Moje jakies spinki do wlosow, opaski itp + jakas gre albo puzzle?

Gość dwed
??????????????macie jakies pomysły

Gość dwed
jaka grę na przykłąd nie mam pojecia!

Gość scooby doo
nie, nie mamy, sam/a coś wymyśl, w końcu to Ty znasz tą 6 latkę a nie my

Ja myślę, że perfumy byłyby dobre, sa takie truskawkowe dla dzieci. Myślę, że 6 lat to już dobry wiek.

Ja bardzo lubilam dostawac takie prezenty : pudelo albo torba a w srodku duzo tzw. pierdulek :PP typu kredki kolorowanki spinki jakis mis troche slodyczy - takie prezenty chyba dzieciaki lubia najbardziej:) No a jak chcesz cos kupic konkretnego to nie polecam raczej ubran, bizuterii (a moze jakis dziececy zegarek?) ani misiow pluszowych bo to dzieci nudzi... Choc pewnie rozne sa dzieci:) Pozdr

Gość scooby doo
masz net, są google, wpisz hasło zabawki, prezenty dla dzieci, etc i już proste tylko trzeba się trochę samemu wysilić:P

Gość dwed
podejrzaewam, ze lubie rzeczy ktore wiekszosc 6-latek lubi..

Gość Annnnna
Jakas gre (w stylu Eurobiznes, tylko ze juz nie robia zadnych fajnych :( ), moze puzzle ;)

Zapytaj się rodziców co to dziecko lubi robić. Jeżeli lubi rysować, malować to kup blok, dużo kolorowanek, zestaw wielkich kredek. Może lubi układać puzzle? Grać w gry? Dziecko dziecku nierówne. Ja w tym wieku Barbi kolekcjonowałam.:P

Eurobiznes? Hm...to na później :) No i zależy czym dziecko się interesuje, czy lubi rysować, czy z plasteliny itp. Ja jestem plastycznie uzdolniona i się cieszyłam z pudełka gliny, z mopdeliny, dobrych kredek itp.

Jeżeli to typowa dziewczynka to koniecznie lalkę albo jakies akcesoria do niej. Oprócz barbie, masz do wyboru lalki my scene( ok. 79 zł, ostatni hit to taka na wrotkach),witch, wings albo coś z serii polly pocket. Córka podpowiada mi , abys weszła na strony o tych lalach i znajdziesz tam największe nowości. Polecam równiez ksiązki. Jeśli dziecko nie umie czytać, będzie to dobry sposób na spędzenie wieczoru z rodzicami. Polecem ksiązki o dzieciach w podobnym wieku. Fajne książeczki ma Renata Piątkowska albo absolutny hit- 2 książki Krystyny Siesickiej o przygodach Jasia- strasznie zabawne. Astrid Lingren tez jest nieśmiertelna.