Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta która kocha seks

Przygodny seks

Polecane posty

Gość Ta która kocha seks

co o nim myślicie????

\"mężczyzna który miał wiele kobiet jest uwodzicielem. kobieta która miała wielu mezczyzn jest dziwką\" Ja prostytucje potępiam, przygodny seks- nigdy takiego czegoś nie praktykowalam i nie zamierzam, ale jak ktos lubi to nie ptepiam.

Gość sucreee
nie potepiam, o ile pozniej taka kobieta powie facetowi, z ktorym chce sie zwiazac, ze uprawiala przygodny seks. Bo prawda jest taka, ze to ukrywa. wiec czego sie boi? Ze jednak jest dziwka?

teraz juz mało kiedy mozna znalesc męzczyznę który miał mniej niz 3 partnerki. Swoj swego znajdzie. A poza tym ktos kto lubi przygodny seks to chyba nie bedzie chcial sie wiazac...

Nie wiem jak by tu taki przygodny sex zdefiniować. Dla każdego to pewnie coś innego. Ja nie potępiam. Bądźmy spotaniczni i róbmy to na co każdy ma ochotę, w zgodzie ze swoją głową

Gość Ta która kocha seks
ale tak myśle, że chyba z tym nie jestem dobrą kandydatką na żone???

Ta która kocha seks >>> Niekoniecznie. Po świecie chodzą różni ludzie, między innymi tacy, którym to odpowiada.

Gość porządne tego nie robią
ja bym nie chcial miec kobiety, ktora juz przygodny sex uprawiala. tyle z mojej strony

Gość Ta która kocha seks
nie szukam męża jeszcze, ale kiedyś mój chłopak mnie pytał ile miałam facetów, bo dla niego ta ilość określa z kim ma do czynienia

Gość porządne tego nie robią
I mial racje, ten twoj chlopak hehe

Gość no ja ostatnio

Gość kierkie
porządne tego nie robią - a co faceci moga się przespać z każdą i kiedy chcą??? jak już tak mówisz to mów o obydwu stronach a nie tylko o kobietach.

\"nie potepiam, o ile pozniej taka kobieta powie facetowi, z ktorym chce sie zwiazac, ze uprawiala przygodny seks. Bo prawda jest taka, ze to ukrywa. wiec czego sie boi? Ze jednak jest dzi**a?\" Od spowiadania jest ksiądz, a nie facet. Czemu niby ma mu sie tłumaczyć ze swojej przeszłosci? To, ze ukradła kredkę kolezance w przedszkolu tez powinna mu powiedziec? Ech, faceci...

Gość wylacznik
bo jak cie facet spyta, to wypadaloby powiedziec prawde. Chcesz budowac zwiazek na klamstwie? Skoro uprawiasz seks przygodny, nie przeszkadza ci to, to czemu masz sie tego wstydzic przed facetem?

Już widzę jak kobieta gada że się jej trafiło walić gdzieś w krzaczorach. Kobiety w tych sprawach są bardziej dyskretne. Tylko głupi faceci na lewo i prawo walą jęzorem ile to lasek przelecieli.

HAHAHAHAHAHA mam swojemu kolejnemu facetowi opowiadać o kazdym stosunku seksualnym, który odbyłam przed nim? DOBRE ! Dzięki, rozśmieszyłeś mnie :)

Gość wylacznik
nie o kazdym, ale jak zapyta, ile mialas przed nim, to powinnac powiedziec. A moze wstydzisz sie tego? A nie wstydzilas sie, jak uprawialas przygodny seks?

wylacznik - powinnam? A może muszę? Następny \"pan i władca\" - od takich facetów strzeż mnie Panie Boze....

Lucy przeczytaj dokładnie poprzednie zdanie. Nie musisz przecież o wszystkim mówić. Ja czasem mówię "NIE MUSISZ WSZYSTKIEGO WIEDZIEć"

Gość wylacznik
masz racje, najlepiej nic nie mowic, w ogole ze soba nie rozmawiac, nie zadawac pytan, taki milczacy zwiazek.