Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brokulka

tradzik i skuteczna, trwala metoda na pozbycie sie go!

Polecane posty

Gość brokulka

zapytajcie swoich dermatologow o antyhemoterapie, chyba to sie tak nazywa, na 90%. to dosc bolesne ale w 80% skuteczne, to stara i zapomniana, choc bardzo skuteczna metoda. jest wiele chorob, ktore trwale mozna wyleczyc przy pomocy krwi (jak chocby stawianie baniek przy zapaleniu pluc). teraz sie tego w zasadzie nie praktykuje, ale to naprawde skuteczny sposob na pozbycie sie tych smieci z twarzy. dotyczy to osob, ktore maja prawdziwy problem, kratery, ropne wypryski i inne tego typuy przeboje. zabieg polega na tym, ze igla oddciaga sie krew z jednego punktu na twarzy(i wlasnie to jest najbardziej bolesne). a potem te krew wstrzykuje sie w miesien dwuglowy przedramienia. taki zabieg powtarza sie jeszcze dwa razy w przeciagu 3miesiecy, aczkolwiek efekty sa bardzo widoczne juz po pierwszym razie. ja uslyszalam o tej metodzie od ciotki, ktora jest stara, dobra, doswiadczona pielegniarka. jak poszlam do 2lekarzy, to kazdy przyznal, ze owszem, jest taka metoda, ale nie praktykuje sie jej od dawna i mi tego nie zrobia. i wlasnie ciotka polecila mi dermatologa, ktory za 200zl, prywatnie, wykonal zabieg. jestem juz rok po calym leczeniu, a terodzik jak zniknal, tak nie wraca (odpukac!!!). naprawde polecam!!

Gość brokulka
*na koncu mialo byc tradzik rzecz jasna ;)

Nie kazdemu pomaga.Moj kolega to mial i mu pomoglo,a znowu jego bratu juz nie....A skad dokladnie Ci ta krew pobierali? Ja to sie smiertelnie boje igly... Dzisiaj nawet mi sie snilo pobieranie krwi i sie wydzieralam jak nienormalna ;) 🌼

Gość brokulka
za pierwszym racem tuz spod kosci policzkowej (pod okiem), za drugom razem obok ucha (ale od strony twarzy), a za trzecim tuz nad koscia szczekowa, z prawej strony. ale moze warto sie poswiecic w imie zazegnania problemu raz na zawsze? bo momo, ze moze nie kazdemu pomoc, to tym, ktorym pomaga, pomaga w zasadzie na zawsze. nie wiesz czy twoj kolega mial/ma nawrot? pozdrawiam;)

Tak-moj kolega mial nawrot i ma nadal tradzik-okropny naprawde.Ale on twierdzi,ze to dlatego,ze 3 tyg po pobieraniu tej krwi poszedl do pracy....nie wiem co to ma ze osoba wspolnego,bo nigdy nie interesowalam sie prawde mowiac ta metoda glownie ze wzgledu na hemofobie....-lek przed strzykawkami i krwia