Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A taka jedna 18 lat

Kąpałam sie z kolegą pod prysznicem nago. To coś złego?

Polecane posty

Gość tłumoki
Jak ja miałem 18 lat (a było to ze 100 lat temu) to kąpaliśmy się nago w jeziorze chłopaki z dziewczynami. Także dotykaliśmy się było miło i nic więcej z tego nie wynikło. No i od czego tu można mieć wyrzuty sumienia, od tego że było super i wszyscy byli zadowoleni? To chyba jakaś prowokacja;)

Do żal mi ciebie- przecież 18-latka napisała, że żadnego seksu nie było.

Gość upupupupupup
dobra beczka

Gość Ej zaraz zaraz
14:13 I jak zwykle dno Taa, ciekawe jaki porządny koleś kochający swoją dziewczynę będzie ją pytał, czy jest dziewicą Jeśli faktycznie będzie mu na niej zależało, to takich durnych pytań na bank nie będzie zadawał eh, samotne, niewyżyte kafeterianki ... ------ Przede wszystkim to ta gówniara na porządnego chłopaka nie zasługuje, bo sama nie jest porządna. Niestety trudno powiedzieć o dziewczynie o co się kąpie i maca na golasa z kolegami, że jest porządna :(

Gość rajstopek.
a mial erekcje, jak nie to cos z Toba nie tak

mam nadzieje,ze bylo przyjemnie. moze to poczatek malego romansu? albo wiekszego? nie przejmuj sie gadaniem innych,pewnie gdy byli mali dostawali po lapach za wkladanie rak do majtek

Gość oleekw
nigdy sie nei nalezy kapac z druga osoba

Gość Sido23
ale o co kaman?? prysznic i macanko tez mi cos w tym wieku robilo sie lepsze jazdy :) nie zwracaj na nich uwagi bo nic zlego nie zrobilas

Gość zrobila cos zlego
zabawiala sie seksualnie z kolega :( rozumiem, ze z chlopakiem, ale z kolega to puszczanie sie i nie szanowanie :(

Gość Czarna mańka
Jak ci nie wstyd!!! Jeszcze sie pytasz????!!!!! Po co zasmiecasz forum jakimis glupimi pytaniami co mnie obchodzi ze sie mietolilas pod prysznicem!!!!!!!!!!!!!! Zachowaj to dla siebie

Gość wredna21
Nie bądź głupia co w tym złego? Przecież krzywdy mu nie zrobiłaś więc po co te wyrzuty sumienia? ja bym nie miała zresztą czy ja mam sumienie? :p

porządne tego nie robią - koles ale kogo ochodzi że cie boli:D i nie ty wyznaczasz co jest puszczaniem a co nie. i nie ty ustalasz kiedy kobieta się nie szanuje:D wykąpała się z kumple, pewnie lekko wstawieni, pomacali a ten pierdoli o puszczaniu się hahahahahahahahahaha

hAhahahahahaha....no, mój ulubiony temat:D dziewictwo,prawictwo,cnota,puszczanie sie itp hahahahaha ale dziś coś mało frustratów i nieudaczników seksualnych, nie ma jarka itp ani zazdrosnych dziewic-pasztetów..hmmm