Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaSamotna

jak mam się ubierac gdy jestem maksymalnie chuda i wysoka ?

Polecane posty

co myślicie np o tunikach ? doradzcie coś prosze bo rodzice zobaczywszy mnie w tlumie stwierdzili ze muszę sobie kupić jakieś nowe ciuchy bo już od ok roku nic sobei nie kupywałam dostane ok 400 zeta i wywiozą mnie do Wrocka

Gość ojejku...
dziła mosda i ubiór

Gość 100 razy
idz na pole,wez snop siana i wdzierzgnij go na siebie.To bedzie na tobie wygladalo super.!!!

Gość sezamkaa
przytyj

ale ja nie zamierzam konkurowac z p welman:o :D staram sie od 10 lat :o i nie moge :o

Gość 100 razy
a jak to sie w ogole"kupywa"?Coz to jest?Chyba-kapie?Moze chodzi o to zebys sie wykapala?Lub prysznic?

co do tunik, to swietnie wygladaja jezlei masz szerokie biodra bo je nieco zmniejszaja. a to ze ejstes wysoka to nie znaczy ze masz nosic jakies specjalne cichy, kup sobie jakies fajne jeansy, teraz bardzo modne sa zwezane w dole , jezeli jestes szczupla to dobrze beda wygladaly, nastepnie pare topów tez sie przyda, jakas spodniczke moze? no sluchaj duzo jest rzeczy dla szczuplych kobiet wiec na pewno cos znajdziesz:)

Gość 100 razy
caly czas mysle nad tym "kupywaniem"???? Teraz mi wpadlo do glowy ze moze sie nie wyproznialas?Wykupywalas...Od roku?Troche dziwne by bylo...???Ale moze rodzicom o to chodzilo.Gacie moze bylo ci widac...???

Gość sezamkaa
wybacz, ale nie ma nic prostszego na swiecie niz przytyc. I wcale nie trzeba napychac sie niezdrowym zarciem.

Gość ....a....
kupywalam?tzn?

Gość dorota wellman
dzielnicowy guciapa - 👄 🌼 ❤️

Gość yhymmmmmm
sezamkaa,nie wiesz,to nie pisz.ja jem bardzo duzo od kilku lat i przede wszystkim zdrowo i nie przytylam ani grama:>

dobrze wiecie zze chodzi o kupowałam przepraszam szanowne państwo ze tak WAs urazilam tym błędem :O przytyć wcale nie jest łatwo może Tobi bo masz inna przeminę materii 🖐️

Gość kl
Odpuscie sobie to "kupywanie" , lepsze cuda sie tu zdarzają . Tuniki , zalezy jakie i do czego , fajnie dobrane sa w porządku .Jeśli jestes bardzo chuda jak to okresliłas , mogą jeszcze bardziej to podkreslić , to zwykle taki ubiór kamuflarz dla puszystych . Często maja tez rekawy 3/4 , bedziesz wygladała , jak w wyrosnietym ubranku.

Gość kl
* sorry za kamuflaż :D