Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiek2000

grzybica pochwy!!!pomóżcie

Polecane posty

Gość Kasiek2000

jak radzic sobie z powracającą grzybicą pochwy, pojawiajaca sie zawsze po zazyciu np. antybiotyku, a ostatnio nawet po stosunku... Jestem osoba pedantyczną, podobnie jak moj partner.Oboje dbamy o higienę...Co jest nie tak?Pomożcie!!!Co stosowac w takich przypadkach? ZAŁAMANA

zawsze jak bierzesz antybiotyk to bierz też jakiś preparat probiotyczny, zapytaj w aptece coś doradzą. uzupełniaj niedobory kwasu mlekowego, np lactovaginal dopochwowo podczas brania antybiotyku, albo profilaktycznie 5 globułek miesięcznie (taka 5-dniowa kuracja). też tak miałam i tak mi lekarz zalecił. jak się grzybek pojawi to do lekarza i leki dla ciebie i PARTNERA bo inaczej bez sensu. a złapać go możesz wszędzie - basen, woda, toaleta...

mam grzybicę pochwy od dwóch lat, Stosowałam wszelkie możliwe leki przeciwgrzybicze. Miałam robiony mykogram, też nie pomogło. Nie jem słodyczy, łykam witaminę B i lacibios femina. Współżycie jest bolesne. Mam silną nerwicę, czy to może być powodem że nie mogę się z tego wyleczyć?

mam grzybicę pochwy od dwóch lat, Stosowałam wszelkie możliwe leki przeciwgrzybicze. Miałam robiony mykogram, też nie pomogło. Nie jem słodyczy, łykam witaminę B i lacibios femina. Współżycie jest bolesne. Mam silną nerwicę, czy to może być powodem że nie mogę się z tego wyleczyć?