Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elyska27

FACECI mają tyle kompeksów,że NIE potrafią podrywać kobiet.....

Polecane posty

Zainspirowana tematem http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3516794&start=0 pt \"Nie wyobrażam sobię, żebym to ja miał podrywać dziewczyny\" -chciałam zamanifestować!!!!!! My kobiety chcemy prawdziwych facetów!!! Chcemy żeby nas podrywali!!! Chcemy żebyście mieli na tyle odwagi zeby do nas podejść na ulicy i zaprosić na kawe!!! Nie chcemy zebyście nadal byli zakompleksieni, bojaźliwi i nie męscy!!! Nie chcemy żebyście tylko się za nami oglądali...to troche za mało!!!! DO BOJU CHopaki:P

Gość Wycisz
Ok Ale jakie dostanę odszkodowanie jeśli nic z tego nie będzie ?>

jak dalej bedziecie tak podrywac to chyba wyginiemy...albo dziewczyny wyemigruja bo tam faceci przynajmniej się nas nie boją:P

odszkodowanie?? czy porażka jest dla ciebie az takim ciosem??? korona ci nie spadnie z glowy jak jedna czy druga ci odmowi!!!probujac stoptkasz wreszcie taka co nie powie nie...ale trzeba probowac a nie czekać az my was bedziemy podrywac!!!

po co jesli sa kobiety ktore podrywaja... ciagle zdobywanie kobiety prowadzi do biernosci z jej strony.. nawet w lozku pozniej lezy i czeka azeby mezczyzni wszystko uczynili.. wczoraj widzialem jak facet uparcie zdobywal kobiete a ona jak tylko sie odwrocil wymieniala nr tel. z innymi...

popieram,faceci do boju ,zacznijcie nas podrywac zamiast tylko patrzeć i czekać

a wam dziewczyny podpowiem ze jak macie juz dosc naszych zakompleksionych facetów to pakujcie swoje manatki i zameldujcie sie np w UK albo Usa:P Dopiero tam widać jak beznadziejnych facetów mamy w swoim kraju , co to nie kiwna palcem,żeby poderwać dziewczyne która im się podoba!!!!

sprzedawca ale powiedz mi dlaczego dzieje sie tak tylko z wami, tylko w polsce facceci znalezli sobie taka teorie jak ty???

Gość lepsi nasi
niz obcy... Nigdzie sie nie ruszam. Nie chce obcokrajowca :O

sprzedawca juz Ci powiedzialam na tamtym topiku ze ja chce miec swojskiego chlopa ale martwi mnie ze tak sie z wami dzieje ze juz nawet podrywać wam sie nie chce:(

Nie chciałabym się wiązac z obcokrajowcem ale bardzo podoba mi się w nich ta bezpośrednosc....nie boją sie kobiet....ktoras sie podoba to podchodza i pytaja czy maja sznase u niej na kawe....jesli nie to odchodza ale probuja ponownie... a wy??ktos odmowi to chyba rok czasu musicie dochodzić do siebie zeby znowu się odważyć:P

ok 2 lata....wiem ze nie bylo rozowo ale dowiedziałam się przy okazji tego wyjazdu jak powinni podrywać prawdziwi faceci....bez ceregieli.... gdybym nie zobaczyla tej roznicy to bym dalej myslała ze z wami jest wszystko w porządku:D

Gość dla mojej rodziny
Nie wiem czy to dobrze o nich swiadczy, ze podchodza do kazdej i nic dla nich nie znaczy odmowa... Mysle, ze to zle o nich swiadczy...

no ale co w tym zlego ze podchodza do dziewczyny ktora im się podoba?nie rozumiem:/

Gość mucha tse tse
zgadzam się z elizką 27 chłopacy co jest z wami? nic nie zaszkodzi spróbować! można wiele zyskać...

ale podchodza a wy?? sprzedawca a Tobie zdarzylo się podejsc do dziewczyny ktora wpadła ci w oko???i zwyczajnie ją zaczepić na ulicy i probować poderwać??

Gość ze podchodza do dziewczyny
ktora im sie spodoba to nic zlego... Ale to, ze jak ta odmowi podchodza zaraz do nastepnej to juz niezbyt... :O Odmowa musi troche zabolec. Jesli nie boli, znaczy, ze sa bezuczuciowi albo nawaleni :]

moze ty tez jej wpadles w oko ale ze ogolnie przyjete jest ze to facet ma wykazac inicjatywe ona przeszła obok ciebie obojętnie... a nawet usmiechajac się do facetow w tym kraju nie wiele mozna zyskac bo oni nawet wtedy nie maja odwagi.....

Gość Płaczuss
hallo hallo, przecież mamy równouprawnienie. Kobiety też mogą ruszyć swe szanowne tyłki i zacząc podrywać facetów albo chociaż dawać karteczkę ze swoim numerem telefonu ! :) dla faceta to naprawdę duże wyróżnienie jak spodoba się kobiecie i ta poda mu swój numer telefonu. wtedy taki facet już od razu można powiedzieć należy do kobiety. zatem do boju dziewczyny

wlasnie skoro sie nie przejmuja znaczy ze nie maja kompleksow jak nasi panowie.... nasi pod wplywem porazki popadaja w jeszcze wieksze i dlatego wolą nic nie robić.....

odezwał sie kolejny \"FACET\"...płaczuś , oby takich jak ty bylo jak najamniej:(

co jeszcze??? moze powinnysmy zawisic sobie tabliczke na szyji a na niej napis \"Jestem wolna i nie biję facetów którzy są mną zainteresowani i chcą zaprosić na kawe\" :)

sprzedawca ciagle potwierdzasz moja teorie ze polscy faceci sa zakompleksieni i stad to ich zachowanie......