Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenka_aaaa

ukruszyło mi się troche zeba.. do tego to jedynka! co mam zrobic????????????????

Polecane posty

Gość marzenka_aaaa

nie widac tego za bardzo ale z bliska tak... a do tego boje sie ze moze "zetrzec" mi sie bardziej :( co mam zrobic? co zrobi dentysta? nie macie podobnych doswiadczen?? prosze o pomoc.

mi tez sie kawałek 1 skruszył jakieś 4 lata temu. Ale to tylko kawałeczek,wiec sie przyzwyczaiłam i nic z tym nie robiłam.

Gość kierkie
mi też się skruszył ale w jedynce udołu. i to tak mało że nie widac ;) nie przejmuj się - zalezy ile ci się skruszyło

dentysta ci uzupełni mi się notorycznie kruszą ;p ostatnio na bananie:D (bez skojerzeń;p) to pewnie od nadmiaru pepsi;))

Gość marzenka_aaaa
no troche.. nie widac bardzo ale z bliska napewno.. troche glupio to wyglada ;/ mam takie nierowne zęby;/

Gość kierkie
też mam troche nierówne zęby ale tak nie bardzo widać. na początku rozpaczałam ale nie ma z czego. skoro tylko z bliska widać to chyba tylko osoba z którą sie bedziesz całować będzie widzieć a to chyba dla tej osoby nie będzie ważne ;)

Gość marzenka_aaaa
nO może i racja ale i tak to jest dla mnie troche krępujące.. np przy rozmowie.. jakies bliskiej:) troche nieladnie to wyglada :( wybiore sie do dentysty i mam nadzieje ze mi to jakos uzupełni jak to mówi Tyzik :) tylko nie wyobrazam sobie jak ? :)

Gość a ile kosztuje
takie uzupełnienie?

Gość Mnie się kiedyś ukruszyła
jedynka (widelec w szedł mi między szparę w zębach:P). Szybko poszłam do dentystki, a ona tylko lekko "wyszlifowała" i powiedziała aby się tym w ogóle nie przejmować. I tego wcale nie widać, trzeba mocno się przyglądać i o tym wiedzieć, żeby wiedzieć gdzie patrzeć.

Gość kiedys jadłam brzoskwinie
i ugryzlam pestke i ukruszyl mi sie ząb. dentysta mi go spiłował i przy okazji spiłował tego nieukruszonego. :P teraz jest nawet lepiej bo mialam za dlugie troche... :D a jak ci uzupełni to łatwo pozniej znowu ukruszysz. bedziesz musiala bardzo uwazac.

Gość gość
zawsze trzeba się zgłosić do dentysty, mi własnie się kawałek uj3bał ;/