Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elliee*

wyżalić sie tylko chcialam...

Polecane posty

Gość Elliee*

marnuje swoje życie... jest tyle ludzi chorych , ktorzy chetnie by wykorzystali moje życie, a ja sama nie potrafie cieszyc sie tym co mam.mam 24 lata i moje zycie jest załosne,nawet nie mam szans by kogos poznac,jestem zbyt zakompleksiona zbyt niesmiala bla bla itd itd Chlopak w ktorym sie zakochalam , wysmial mnie i moje uczucie,upokorzyl,dawal z łudne nadzieje tylko po to by sie samemu dowartosciować tym ze ktos sie w nim kocha...porazka. najlepsza przyjaciolka gdy tylko miala problemy z facetem dzwonila do mnie bym do niej przyjechala zeby mogla sie wyzalic (mieszkamy na dwoch roznych koncach miasta>, zawsze bylam na jej zawolanie, godzinami sluchalam tego wszytskiego jak ją chlopak skrzywdzil, pocieszalam,wspieralam pomagalam,...i w sumei dalej bede to robic...ale czasem chcialabym zeby spytala sie co u mnie,jak tam moje sprawy...jak tamten chlopak mnie upokorzyl , okropnie cierpialam , rozpaczalam,ona wiedziala ze cos ze mną jest nie tak , ze mi ciezko, ale nigdy nawet od siebie nie spytala sie co sie dzieje, wolala udawac ze nic nie widzi...a jak juz sie zdarzyla ze spytala , to tak szybko ukrocila rozmowe na ten temat, ze poczulam sie jeszcze gorzej niz przed rozmową o tym,,,a ten ciezki okres pomagla mi przetrwac osoba , ktorej nawet nie znalam z reala , a rozmawialam z nim tylko na gg, a pocieszal mnie za kazdym razem gdy bylam w strasznej rozpaczy... czuje sie samotna, chcialabym sie w kogos wtulic i zeby ten ktos mnie przytulil z calej siły...Mysle o tamtym chlopaku , mimo ze juz nic do niego nie czuje,to chyba jakis żal ,ze dalam sie tak upokorzyc. Ta monotonia mnie zabija,nie potrafie sama wyjsc z domu,bo gdzie? tak sie tylko chcialam wyzalic, takie glupie moje drobne problemiki.ahhh mniejsza z tym, juz mi sie lepeij zrobilo jak sie tak rozpisalam

Gość WrzUtka
no mnie tez chlopak upokorzyl, takze sie nie przejmuj..tzn no w sumie przejmować sie nie da, ale nie myśl juz o tym bo to nie ma sensu... .. ja wychodze z takiego zalozenia ze najlepiej olać sobie chlopakow i zajac sie soba .... nei wiem co to sa uczucia, milosc, ten temat dla mnei nie istnieje...

Gość spróbowac zawsze warto
zadbaj o siebie kapiel przy aromatycznej swieczce muzyka ktora lubisz potem ksiązka o tematyce ktora lubisz a potem jakaś wycieczka nie wiem z pracy uczelni z biura podrózy nie masz kasy to z kościola za pare złoty zacznij myslec o swoim zyciu jak tylko o swoim nie szukaj etraz drugiej osoby ......................jak zaczniesz byc szczęsliwa ze soba ten ktos znajdzie sie sam

Gość Elliee*
no wlasnie , i tu chyba problem lezy...wierze ze miłość istnieje, ale nei wierze ze dam rade sie jeszcze raz tak zakochac , z taką samą siłą , energią, mocą jak w tym chlopaku... Ze kazdy nastepny to juz tylko "Zwykły " związek, bez tego wszystkiego co czulam do tamtego... i chyba faktycznie czas zadbac o siebie, zając jakos czas, nie wiem moze silownia czy cos? uhhh

Gość rikula
Siłownia, do fryzjera - tylko nie wymyślaj czegoś nowego, bo w rozpaczy nie zawsze się udaje. Idz do Douglasa na makijaż i na siłownie opracuj z trenerem program wspólny :). Poczujesz się lepiej, będziesz silniejsza, ładniej wyglądać. Dowartościowanie na krótko, ale potem się samo nakręca :). Dobrze będzie. Poza tym... masz 24 lata. Świat się na tym nie kończy. Naprawdę!

Gość Elliee*
a mnie sie wydaje , ze mmam AZ 24 lata ...stara panna jestem, moja rodzinna dreczy mnie pytaniami kiedy wreszcie przyprowadze chlopaka by im przedstawic..a ja sie czuje maskrycznie wyczerpana, , i mam wrazenie ze wlasnie moj czas sie skonczyl, ze juz nigdy nikoogo nie znajde...zachowuje sie jak desperatka ,,,wiem...

Gość ghf
A ja niedlugo skoncze 23 lata, nie mam zadnych przyjaciol, znajomych, cale dnie siedze tylko przed kompem i czytam kafeterie albo jakies inne glupie strony :/ nie wiem co ze soba zrobic. jedyny chlopak tez mnie olał. pierwszy raz kochalam tak bardzo i dalam sie wystawic do wiatru niestety :(

Gość ghf
ten moj byly chlopak sam sie pchał do mnie do domu, żeby poznać moich rodzicow, wywrocil moj swiat do gory nogami a po jakims czasie uznal ze to nie i porzucil mnie jak smiecia :( teraz czuję straszny żal smutek tesknotę i pustkę 😭

Gość rikula
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3517049 Przeczytaj sobie o mnie... Nie tracę wiary. Nie tracę. Jest mi przykro strasznie. Ale wierzę, że będzie dobrze. Jakkolwiek... ale dobrze. Bo martwmy się o swoje szczęście i o siebie. Wiem, ze innym się łatwiej mówi. Ale staram się na to jakoś obiektywnie spojrzeć. Zrób krok jakiś. Proponuję coś niewielkiego, typu kawa z koleżanką. Coś z ludźmi. A rodziną się nie przejmuj. Nikt nie zadba o Ciebie tak dobrze, jak Ty sama.

Gość Płaczuss
ja też mam przegibane, 25 lat i nie wiem czy wrócić do mojej byłej ( którą kocham pomimo tego, że chyba do siebie nie pasujemy a z którą byłem 2 lata ) i zacząć tworzyć udany związek, założyć rodzinę czy też szukać innej która będzie moim ideałem ale której nie pokocham pewnie tak mocno jak tą z którą byłem tyle czasu i która poniosiła dla mnie dużo wyrzeczeń aby ze mną być i myśleć o przyszłości. także nie jesteście same, Kobiety, faceci też mają problemy.

Gość ghf
wróć do tej ktorą kochasz!!! to chyba oczywiste :o

Gość Płaczuss
tylko to nie jest takie proste. sama miłość duchowa nie wystarcza. potrzebna jest jeszcze wzajemna akceptacja potrzeb itd itp. chodzi o to, że kocham ją i jestem o nią zazdrosny ale niecierpię jej braku czułości po kochaniu się - woli oddzielnie sobie odetchnąć zamiast przytulić się, jej krótkich pocałunków, spania oddzielnie i jeszcze paru mniej istotnych rzeczy. może po prostu zakochałem się w niewłaściwej osobie i nie ma sensu tego ciągnąć ? sam już nie wiem, jestem skołowany i chyba bez psychoterapeuty się nie obejdzie.

Gość ghf
to pogadaj z nia o tym! jak też cię kocha to powinna w końcu się zmienic tak, żeby wam obojgu bylo dobrze :)

Gość Płaczuss
sęk w tym, że wiele razy dawałem jej to do zrozumienia ale ona jest uparta - zodiakalny byk - i nie bardzo ma takie same potrzeby uczuciowe jak ja a to dla mnie bardzo ważne.. ale do diaska nie mogę o niej przestać myśleć odkąd się nie spotykamy a jednoczesnie jestem na nią zły, że jest dla mnie taka niedobra. :) i weź tu bądź mądry.

Gość ghf
a jak dlugo już się do niej nie odzywasz? moj byly też milczy bo stwierdzil, ze nie pasujemy do siebie, ale moze w glebi serca tez mnie kocha :( juz dwa miesiace sie nie odzywa 😭

Gość Płaczuss
już ponad 2 miesiące.... u mnie było tak, że zrobiliśmy sobie małą przerwę a potem drugą dłuższą i potem Ona stwierdziła ( a ja przytaknąłem bo co innego miałem zrobić gdy miałem wątpliwości) , że chyba do siebie nie pasujemy i już się więcej nie spotkaliśmy.

Gość dsadsadm
nagroda przyjdzie wkrotce! nic sie nie martw, wiem to na 100%. nie martw sie!!! :)

Gość Płaczuss
jaka nagroda ? jakie 100% ?

Gość ghf
a moj mi z kolei ciagle gadal, ze nie pasujemy do siebie wiec w koncu z nim zerwalam zeby zobaczyc jego reakcję... myslalam ze bedzie walczyl o mnie albo cos a on sie zgodzil niestety :(

Gość ghf
a potem jeszcze narobilam duzo niepotrzebnych glupot, bo np. wlamalam mu sie na skrzynke i byl bardzo na mnie wsciekly... nie wspominajac juz o "wiązankach" pod jego adresem :(

Gość Płaczuss
a nie mogłaś z nim pogadać zamiast zrywać ? chociaż może to była taka słuszna próba przetestowania jego uczucia. może zgodził się dlatego, że nie chciał się narzucać i sam chciał spróbować jak będzie bez Ciebie i może chciał przetestować Ciebie i zobaczyć czy będziesz o niego zabiegać !?!? a po co włamywałaś się na jego skrzynkę ?

Gość dsadsadm
powiem wprost, to bedzie jak uderzenie mlota :D, w najmniej oczekiwanym momencie

Gość Elliee*
a ja chyba podswiadomie czekam na tego mojego,czekam az zostawi ją i wtedy moze.... nie wiem ... to glupie , nie potrafie zabic w sobie nadzieji/

Gość Płaczuss
o co chodzi z tym młotem ? co takiego mu zrobisz, że poczuje to uderzenie.powysyłasz jakieś maile z jego skrzynki skoro włamałaś się ?!?!?

Gość Elliee*
ja tez jestem ciekawa o co biega? :P

Gość
odmień swoje życie! zapisz sie na jakiś kurs czy cuś innego tam poznasz ludzi, pójdziesz z nimi do pubu poznasz innych ludzi i tak poleci... potem spotkasz księcia z bajki i będziesz najszczęsliwsza na świecie:) pomiętaj że życie jest w twoich rękach i należy być aktywnym a nie biernym:)

Gość Płaczuss
do dsadsadm : napiszesz o co chodzi !?!? czy już sobie poszłaś ?