Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka co się lubi malować

Faceci co myślicie??? rano bez makijażu...

Polecane posty

Co myślicie jak pierwszy raz widzicie swoją panne rano bez makijażu??? No wiadomo, ze początku po upojnych nocach rano budzimy się jeszcze z makijażem, ale przecież jak już jest się w związku to musi zdarzyć się ten zupełnie pierwszy raz, jakie macie wtedy odczucia?? Ja nie ukrywam ze wyglądam o niebo lepiej z makijażem i czuje się seksownie, pewna siebie. Jak zmyje wszystko do reszty czuję siętaką małą zagubioną dziewczynką.... Jest to rano dla was duży szok??

Gość a ja sie nie maluje na codzien
tylko czasami na specjalne okazje czy wyjscie na impreze, wiec moj facet nie przezywal ani nie przezył szoku jak mnie zobaczył rano po wspolnej nocy:P

mój facet jeszcze zanim zaczęliśmy być razem, widział mnie bez makijażu :P bo spaliśmy razem (jeszcze z przyjaciółką) pod namiotem na festiwalu. nie przejmowałam się wtedy takimi rzeczami, chociaż już mi się podobał ;)

Gość na jakim festiwalu

Gość echhhhhh
to jaki wy macie ten makijaz?a ja bez tego tez wygladam dobrze...moze dlatego ,ze moj makijaz dzienny jest nie za bardzo "widoczny"...w kazdym razie,nie musze sie tego obawiac,czy bede rano dobrze wygladacXD

Gość echhhhhh
Wyglądam dobrze również dlatego, że mam dopiero 11 lat... Mój tatuś mówi nawet, że i bez makijażu jestem piękna i zawsze mu stoi, jak przychodzi do mnie s(a)pać ;-):classic_cool:

a makijaż? nieznaczny, tj puder i ewentualnie cień do powiek i błyszczyk :P

Gość weteran
W dzisiejszych czasach wiekszosc kobiet ma na sobie sama tapete a bez niej... to szkoda gadac. Ale kobieta jest piekna bez makijazu to to jest prawdziwe piekno, a nie ta szminka czy tusz do rzes!

Gość weteran
Makijaz powinien byc tylko podkresleniem kobiecego piekna.

Gość weteran
Wlasnie o to mi chodilo.

Gość ochydna łech zreszta zawsze
mi sie nie podobała

Gość juz ten radzio wyglada lepiej

Gość weteran
Poza Radkiem to raczej nikomu sie nie podobala.

Gość podoba sie naćpanym
małolata

Mój chłopak nie był w szoku, bo często jak chodziłam na basen, to biegałam całymi dniami bez makijażu i też mnie widywał, jakoś nie widział specjalnej różnicy. Zresztą w ogóle używałam korektora i tuszu do rzęs:P Dopiero jak nie mam chłopaka, to sie maluję, ale jakoś nigdy nikomu to nie przeszkadzało. Noooo... poza jedną osobą. Jakoś szczególnie nie zmienia to mojego wyglądu. A w domu i tak zawsze jak tylko tam przychodzę, to zmywam makijaż, więc jak mnie ktoś odwiedzi, czy nawet przyjdziemy razem, to zaraz się demakijażuję i widzi, jak wyglądam. I na pewno nie poszłabym spać w makijażu, nawet jak idę na imprezę, to przed spaniem myję twarz i zeby.

Gość a pokażesz kiedyś cycki
j.w. ??? 🖐️

hmmm poza tym najczęściej się spotykam z moim facetem u mnie w domu, więc w ogóle nie mam wtedy makijażu :P co najwyżej lekko nosek przypudrowany ;) ale to tak raz na ruski rok :P

Gość to pokaż klatę
:P

oh dziewczyny to strasznie wam zazdroszcze, co ja bym dała zebym nie musiała się malować...idealna cera i ciemna oprawa...ech ale niestety musze, cere mam naprawde fatalną, błyszczy się i pełno nierówności, do tego jasna oprawa, a jak się pomaluje to od razu 100 razy lepiej wyglądam

Gość pytka_
Mój jest w szoku jak mnie widzi w makijażu, tak rzadko się maluje. On tego nie lubi, podobnie jak farbowanych włosów, stanika push- upa itp. Sama naturalność :) Czasem jak idziemy gdzieć to "zaszaleję" i sie troche podmaluję.

Nie ma czego zazdrościć, też mam błyszczącą cerę i do tego jestem blondynką. Jak się nie maluję, to wyglądam na jakieś 16 lat... Ale czasami mam to gdzieś. W lato bardzo często się nie maluję, co prawda wtedy np. zaczepiają mnie takie kompletne gnoje, np. w wieku 15-16lat właśnie. Ale tacy ludzie ogólnie są nachalni, więc chyba brak makijażu niewiele ma tutaj do rzeczy:) Maluję sie tylko jak wychodzę z domu, żeby się z kimś spotkać, albo jak idę na uczelnię lub do pracy. Ewentualnie jak idę gdziekolwiek, ale mam podły humor i wydaje mi się, że wyglądam jak bazyliszek. I też nie lubię farbowanych włosów🖐️

Gość ssssssssssss