Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rytolla33

tylko stare panny i dziwki puszczają się z żonatymi

Polecane posty

Gość rytolla33

usiłując rozbić rodzinę i pozbawić dzieciojca ... lub matki.

Gość nie dziw sie
dla starych panien to ostatnia szansa, a te drugie maja to we krwi

Gość niechciana grubaska
i niechciane grubaski

Gość carramba
oczywiście dodam, że tylko prawdziwe skurczybyki zdradzają swoje kobiety to idzie w 2 strony

Gość carramba
no jasne, a te, które są w związku (wolnym lub małżeńskim) to święte anielice, które nigdy nie rozwalają małżeństw....... gratuluję ciasnoty umysłu🖐️

Gość huczko
stare banny to wyjatkowe badziewie moralne

Gość stare panny co rozwalają cudze
małżenstwa to skończone szmaty

Gość Diascja
A jak określicie starą pannę, która nie ugania się ani za żonatymi ani za wolnymi?

Gość 8h8g8g
singiel?? ;-)

Gość porcelanowa kruszonka
Jassne, na stos ze "starymi" pannami, żeby zakompleksione żony, które złapały faceta na ciążę, mogły spać spokojnie. Powiem Ci, założycielko topicu, że to nie ja - panna z odzysku, uganiam się za żonatymi facetami, ale odwrotnie. I to ja ciągle spotykam się z tekstami typu: moja żona to pomyłka, rozmijamy się, jestem z nią dla dzieci. Nie fanzol więc, że to wina panien, że znudzeni żonkosie szukają rozrywki na boku. Nikt nie powiedział, ze mamy brać odpowiedzialnośc moralną za cudze rodziny. Do tej pory goniłam takich adoratorów, ale ostatnio pomyślałam sobie, że właściwie dlaczego mam mysleć o innych. To nie ja przysięgałam jakiejś babie miłość, wierność i uczciwość małżeńską!

Gość doskonały tekst
gratulacje i popieram w każdym słowie i zdaniu rewelacja!!!!1

Gość mucha tse tse
każdy po części jest winny tej zdradzie małużeńskiej (50 % chłop i baba) ale my jako kobiety (chociaż tak nakazuje zdrowy rozsądek) powinnyśmy nie ulegać facetom-kiedy jest w związku z inną

Gość doskonały tekst
a dlaczego ?? w końcu to on zdradza anie my co solidarnośc jajników czy co ??

Gość mucha tse tse
nie mówie tu o rzadnej solidarności,oni też zawinili (skoro się uganiają za jakąś lafiryndą) ale chodzi mi o to że jak oni nie mają rozumu to,my go miejmy trzeba się szanować!

Gość doskonały tekst
a co to ma do rzeczy -szacunek a miłośc do zonatego faceta-przecież każdy może przestać kochać i pokochać kogoś innego ,ludzie sie rozwodzą i zaczynają inne zycie w końcu żonaty facet to też facet a nie jakis trędowaty

Gość lejla18
porcelanowa kruszonka......I podoba Ci sie taki zwiazek? gdzie nie do konca masz facwta tylko dla siebie , bo on musi sie jednak liczyc z zona i dziecmi??????

Gość doskonały tekst
no i zaraz zaraz - nie obrażaj innych kobiet to nie są żadne lafiryndy-jeżeli facet przestaje kochac zone to raczej ona jest lafiryndą

Gość mucha tse tse
szacunek do samej siebie,nie ma się poszanowania swoim ciałem: sprzedaje się żonatemu? to tak jakby dzielić cząstke czekolady na czworo

Gość doskonały tekst
jeżeli facet wiązę się z inną to raczej z zoną się nie liczy a z dziećmi i owszm w końcu to jego dzieci i trudno oczekiwac od gościa że je tak nagle ciach i zostawi

Gość doskonały tekst
mucha-masz w głowie same stereotypy i zyj jak chcesz ale jeżeli ktos inny chce zyć inaczej to nie znaczy że gorzej i zle

Gość mucha tse tse
żona i lafirynda? buhahahaha raczej odwrotnie,żona ma przynajmniej papierek w rękach (dokumenty o zawarciu ślubu) a kochanka co ma? tylko nadzieje że ten ,,mąż'' zostawi żonę i często idzie z nim do łóżka,a on po prostu chce sexsu

Gość lejla18
doskonały tekst....Po przeczytaniu Twoich postow , uwazam ze jestes zepsutym gównem do szpiku kosci, omyłkowo nazwanym człowiekiem.

Gość doskonały tekst
mucha a co to jest papierek ?? to jest tylko papierek i nic więcej ,mozna go spalić ,zniszczyć wrzucić do kosza ,no i tak sie właśnie dzieje moja droga,rozejrzyj się wokoło w dzisiejszych czasach mnóstwo ludzi zdradza i uwierz mi jest ich więcej niż myslisz przejrzyj statystyki i ilośc rozwodów w ciągu ostatnich 10 lat ,takie jest zycie ,w wiekszości każdy miał męża i zonę a teraz ma kolejnego męża o żonę więc w większości żona może zostać lafiryndą a lafirynda zoną

Gość doskonały tekst
droga leilo -a ty ze swoimi tekstami czym jesteś ??? wyznawcą radyja maryja i ojca Rydzyka ??

Gość lejla18
Wole słuchac tego radia niz Ciebie.

Gość doskonały tekst
to widać i czuć moja deoga panienko z dobrego domu.haha a ile ty masz dziecinko lat ???

Gość doskonały tekst
to widać i czuć moja droga panienko z dobrego domu.haha a ile ty masz dziecinko lat ???

Gość lejla18
No tak hahahaha tylko głupia i naiwna osoba pomysli ze mam 18 lat tak jak w nicku,, hahahhaa , wiesz co kazdy zonaty facet zrobi Cie w bambuko, skoro dałas sie tak łatwo podejsc...hahahahahah

Gość doskonały tekst
aj aj aj to byś się moja droga zdziwiła bo mnie nie zrobił ,od kilkunastu lat jestesmy razem ,jest po rozwodzie i jest ok

Gość lejla18
no nie badz taka pewna , jak któregosrazu zamieni Cie na lepszy model, w koncu raz to zrobił (no przynajmniej raz )....pomysl o tym (zanim pojdziesz spać:P)