Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rytolla33

tylko stare panny i dziwki puszczają się z żonatymi

Polecane posty

Gość LukrecjaBorgiaa
A, pieprzenie! Zgadzam się z przedmówczynią wczesniejszą - kto tu o miłości i związkach mówić musi? Mam w d... czy zonaty czy nie ale NIKOGO do niczego nie zmuszam, nie chce to nie, ja mogę coś dać do zrozumienia ale nigdy się nie narzucam a przy wyczuciu obojętności natychmiast znikam. Tylko, miłe panie, zwłaszcza te krytykujące, ci wierni mężowie, tak osaczeni przez te dzi.wki, jakos sami te telefony wyjmują, numery dają, smsy smarują! I spotykać się chcą! I też się czasami opędzac trzeba bo wiadomo, nie każdy się podoba i człowiek staje pod ścianą z wyborem: jak powiedziec, żeby nie urazić. I żaden z tych niewinnych, osaczonych mężusiow nie mysli wtedy: ale dzi.wka, tak mnie zniewoliła, pieprzona Jagna z Chłopów, omamila i otumanila! Nie, każdy leci z wywalonym ozorem i ma w dupie żonę, dzieci, byleby tylko mu kieckę podwinąć! Tylko ja także jestem realistką i w związki z żonatymi nie wchodzę, walę te ich rodzinne problemy, dylematy, obarczanie mnie problemami ich żon, Krysia to, Marysia tamto... Mogę jedynie wejść w układ, układ jasny dla stron obu, bez mieszania sobie w życiorysach. I tak stwierdzam, że cotraz mniej zdecydowanych mężczyzn, wiekszość zaczyna i nie wie co dalej, zachwyceni sobą, że im, się COŚ udało, zakazxanego, takie male odejscie od reguly. Żaden z nich nie dziala pod przymusem ani grozba. Wszyscy po prostu mysla tylko o jednym.

Gość gość
sTARE panie

Gość gość
przez ostatnie cztery lata wiele się zmieniło, również szacowne mężatki puszczają się z żonatymi jak również z singlami

Gość gość
to zonaci nie moga sie powstrzymac ,przed swiezszym towarem:)) slinia sie na sama mysl o sexie z mlodka ,oczy im z zawiasow wychodza :))):))):))..MM

Gość gość
Zdrada to nie wina kochanki tylko żony. Głupia pipa nie dba o mężczyznę, o jego uczucia. Poza tym jak facet jest fajny to mamy prawo brać żonatego

Gość gość
z żonatymi to puszczają się wyłącznie "szczęśliwe mężatki" ,,,po co pannie ,czy starej pannie,zużyty towar?

Gość gość
po co pannie ,czy starej pannie,zużyty towar? x Raczej doświadczony towar! Kobiety cenią sobie doświadczenie seksualne więc facet powinien sypiać z wieloma kobietami

Gość gość
Zdrada to nie wina kochanki tylko żony. Głupia pipa nie dba o mężczyznę, o jego uczucia. Poza tym jak facet jest fajny to mamy prawo brać żonatego xxxxxx Tak się składa głupia pipo, że ty nie masz żadnych praw do obcego mężczyzny, a już tym bardziej żonatego. Prawo to ma żona i jego dzieci, a ty jedynie możesz sobie popatrzeć jak ci pozwolą, a jak nie to możesz pomarzyć. Idź i powiedz w sądzie, że ty masz prawo do cudzego męża, to natychmiast wyślą cię na przymusowe leczenie psychiatryczne

Gość gość
po co pannie ,czy starej pannie,zużyty towar? x Raczej doświadczony towar! Kobiety cenią sobie doświadczenie seksualne więc facet powinien sypiać z wieloma kobietami x ale taki facet to kur/wiarz ja bym nie chciała takiego

Gość gość
ale taki facet to kur/wiarz ja bym nie chciała takiego x Prawiczka też byś nie chciała więc lepiej być takim kur/wiarzem niż czekać na tą jedyną bo przynajmniej coś się z życia ma poza samotnością.

Gość gość
życie kochana akurat cie to spotkało. i wybacz ale nie tylko ciebie, bo w wiekszosci tak jest zdrady sa i byly i beda. wspułczuje ci i faceta ktory w rogi cie robil.

Gość gość
wypraszam sobie, jestem starą panną (30 lat, niedługo 31 :( ) i NIGDY nie brałam się za żonatego, tacy są dla mnie aseksualni. Z tego co widzę to właśnie mężatki wskakują do wyra żonatym, gdy własny mąż im sie znudzi.

Gość gość
autorko,czy ty na łeb upadłaś? za zonatych biora sie ostatnie k***iszcza moja sasiadka stara rura-/żona/ wiele lat kurw......sie z mężem znajomej bladz to k***wski charakter a nie-że jest stara panna

Gość gość
gość dziś Zdrada to nie wina kochanki tylko żony. Głupia pipa nie dba o mężczyznę, o jego uczucia. Poza tym jak facet jest fajny to mamy prawo brać żonatego s********j z takimi tekstami k***o jedna,niewyżyta krowo ty możesz sobie wziąć ze swojego domu a nie cudzego,ty stara ladacznico

Gość gość
Panny mogą sypiac z kim chca bo są wolne.To facet jest żonaty i to on powinien sie pilnować.

Gość gość
gość dziś Panny mogą sypiac z kim chca bo są wolne.To facet jest żonaty i to on powinien sie pilnować. xxxxxxxxxxxxxx Taaaa...powiedz to swojej matce, ciekawe czy będzie dumna z córeczki, która się chowa po krzakach z zonatym facetem:D

Gość gość
Temat jest sprzed 8 lat a wy sie tak produkujecie :D

Gość gość
zwykłe ZEZWIERZĘCENIE. Psy robią to na rowie, tak jak prostytuty. Tyle że prostytuta za KASĘ. O czym Wy piszecie ? O jakich usprawiedliwieniach tj. dla zdradzających ... PROSTYTUTA powie, że winna jest ŻONKA bo zimna ... albo że nie daje... GŁUPIE DZIWKI !!! zapamiętajcie !!!!!!

Gość gość
Raczej śmierdzące szyte w kroku rozwodnice Z bachorami

Gość gość
Wg mnie szokujące jest to, że jakby całą winę próbujecie zwalić na te potencjalne kochanki, a nie meżów, mtórzy zdradzają. A facet ZAWSZE bedzie miał rozne pokusy jesli jest choc troche atrakcyjny, od niego zalezy czy z nich skorzysta czy nie. Na świecie jest wiele pokus jak zdrady, narkotyki czy hazard, ale główna wina ciąży na tym, kto im ulegnie,a nie na samych pokusach, dlatego że nie zyjemu w doskonałym swiecie i zawsze gdzieś tam będą one czekały. Jeśli facet ma skłonności do zdrady to nawet jeśli jedna kobieta mu odmówi, znajdzie inną...

Gość gość
A takie kobiety może też nie są całkiem fair, ale jednak moim zdaniem o wiele mniej w porządku jest osoba zdradzająca. Bo jeśli ktoś jest wolny to wobec obcej osoby nie ma przeważnie aż takich wyrzutów sumienia jak wobec bliskiej. Szczególnie, że uwiedzenie czyjegoś faceta nie jest skrzywdzeniem kogoś w sposób fizyczny czy jakieś bezprośredni, wynika to z rywalizacji między kobietami, w naturze samice też ze sobą rywalizują o samca i tak już jest, rywalizacja jest wpisana w ludzką naturę