Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia Justyna Joanna

To nie sztuka piękne zauwazyć....

Polecane posty

Gość MATADOR
ŁADNE

oczywiście że można, jeśli dostanę link do tej stronki :) może być podpisany Justyna B. :) (mój nick wprowadza w błąd jeśli chodzi o moje imię, bo mam na imię Justyna) Bardzo się ciesze że sie wam podoba.. :) nauzykaa --> a ja się uśmiechnęłam czytając wasze komentarze :)

wiem, że na tym forum, największym powodzeniem cieszą się topiki typu" jak smakuje sperma?" "wczoraj kochalam sie ze swoim chłopakiem, czy jeste mw ciąży?" i "ja się włamać do czyjegoś archiwum na gg" albo "czy mam ładną cipkę oceńcie" wiem jednak, że na tym forum przesiadują nie tylko takie połmózgi, ale też ludzie dojrzali i chcacy porozmawiać na normalnie tematy dlatego wstawiłam ten wiersz tutaj :) i szczerze pwoiedziawszy spodziewalam sie ostrej krytyki :) a tu takie zaskoczenie :) -->...stańczyk...--> tak dokładnie to studiuję finanse i rachunkowośc :) Taki da Vinici to czlowiek niezwykly... a ten wiersz jest trochę o mnie... uważam sie za taką zwykłą z wyglądu szarą osobę (nawet moje oczy są szare :P ) cięzko wiec jest się porównywać do geniuszu :)

Gość podnoszęeee

Gość upupupupupuppuup

Gość w góreeeeee