Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chopin Fryderic

***WSŁUCHAJCIE SIĘ...***

Polecane posty

Gość muaneti
hej wszystkim:) Fajny topic, przesluchalam wszystko i bardzo mi sie podoba to co tu wklejacie:):):) A moge sie do was przylaczyc i dodac tez cos od siebie? :):)

Takajedna-- to nie wiedziałaś, że jest \"klasyka muzyki komórkowej\" ???? Poważnie - jest :) To te wszystkie standardowe \"kawałki\" typu - niesklasyfikowana przeróbka Toccaty J.S. Bacha... :)

Gość muaneti
grizli, nie spodobalo ci sie? :(:(

Takajedna----- Chór niewolników z Nabucca :) :) :) Słodycz dla moich uszu i cuuuuudo dla moich uszu :) Uwielbiam właśnie ten fragment :) Rewelacja :)

Gość muaneti
no dobrze.....:( ja sie nie wpycham...... niegoscinny jestes grizli....:(:( 🖐️

Jestem bardzo gościnny :) Ale to, co proponujesz nam do słuchania - nie pasuje do charakteru tego topiku..... Natomiast - bardzo pasuje do tego, którego link Ci podałem :)

Gość cios ponizej pasa
wklajcie jakas msze zalobna

Gość Chopin Fryderic
Najserdeczniej witam wszystkich słuchaczy mojego forum. Pragnę nagoręcej podziękować Wam wszystkim za współuczestniczenie w tworzeniu dzieła - muzyki, która jest ponadczasową nicią łączącą pokolenia. Dla każdego z nas muzyka jest symbolem, siłą w życiu codziennym, energia i inspiracją. Jestem pod wrażeniem Waszych odkryć, które każdego dnia szczegółowo wysłuchuję. Jest mi miło, że istnieją osoby, które kochają muzykę wielkich kompozytorów i dzielą się nią z innymi, sprawiając zarazem radość. Pragnę podzielić się z Wami szczególnym utworem, pełnym burzliwej energi... Vanessa Mae... STORM. http://www.youtube.com/watch?v=btkM7gkoLjY&mode=related&search= Życzę miłego słuchania. Fryderyk Chopin

Fryderyk..... jak zwykle wklejasz coś, co powala :) Pozdrawiam :)

na dzień dobry może nic klasycznego, ale za to klimatycznego...no i przede wszystkim do posłuchania ;) i Gryzzli nie wyganiaj mnie z tym na konkurencyjne topiki...długo myślałam, gdzie to wkleić ;) i jednoznacznie stwierdzam, że TUTAJ!!!!! jeśli zostanie docenione, to tylko tu...chociaż i tak się nie spodoba, coś czuję...ale może się mylę... http://wotanskrieger.wrzuta.pl/audio/AdUc4Og8ne/piorun_-_wicher_w_okowach_nocy