Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 w艂asnie tylko pom贸zcie

wszytko pieknie i wspaniale tylo...

Polecane posty

ot贸偶 mam ch艂opaka, jeste艣my ze sob膮 p贸艂torej roku, mi艂y czu艂y, opiekunczy, nie pali i nie pije, jednak jest ale... kt贸re czesto mnie dobija i wtedy zamykam sie w sobie, ot贸rz: kiedy jest cos nie tak a zdania sa sprzeczne to za wszelk膮 cene chce mi wm贸wi i udowodni膰 ze ma racje, nie pozwala mi czasmi dojsc do g艂osu przerywaj膮c mi i wie o tym ze mnie to rani;-( jest sknera(ja ja nie szkukam sponsoringu) w艂asnie mi tak jakby za艂owa艂 gumy do 偶ucia, byli艣my w艂a艣nie w kinie i powiedzia艂: wes mi schowaj portwel do torebki i telefon a kiedy po bilety czy cos jak膮艣 kole to "panie przodem" powie i ja staje pierwsza przed lada czyli do placenia/kupna. Chocby nie wiadomo jak by艂 g艂odny to sobie nie kupi zapiekanki za 4 z艂, poczeka kiedy ja zg艂odnieje albo zapyta czy nie jest ci zimno i jedziemy do mie co wiaze sie z ciepla herbata i kolacja Kiedys mia艂 2 snikersy, to zapyta艂 gdy zjad艂 juz polowe 1 czy chce gryza, masakra. Nigdzie mnie jescze nie zaprosi艂(niepoczestowa艂 zadna kolacja) a ja juz nie raz, by isc w upa艂 na lody to ja pierwsza muzsze zaproponowac. Mam dosc takiego hamstwa, co wieczor ma kolacje u mnie pod nosem a on od siebie nic. Ma kase i zarabia, co zrobic, poradzie cos;-(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 by
do dupy z takim kolesiem :o utrzymanek, skapirad艂o i w og贸le..:o brak szacunku dla ciebie tez.

Udost臋pnij ten post

jest mi艂y opieku艅czy czuli nie opali nie pije ale naewet g艂upiej koli mi nie chce zaproponowa膰. najlepiej to portwel mi do torebki w艂ozyc, jutro go zapytam gdzie go daje jak mnie nie ma przy sobie albo kupie paczk臋 gum do 偶ucia i mu oddam i powiem ze mu nie chce byc d艂uzna

Udost臋pnij ten post

nie pozwol臋 sobie na to, ju偶 nigdy mu kolacji nie podam, mnie to tez kosztuje, a ja nie zarabiam. nie pozwol臋 sobie na takie traktowanie

Udost臋pnij ten post

najlepsze jest to ze chce wyjecha膰 za granice na roku by sobie cos zarobi膰 to robi tako min臋 cho膰by ... szkoda gada膰, szkoda lez

Udost臋pnij ten post

poradzcie cos, jak sie zachowa膰 by to dostrzg艂, ktos tez tak ma?

Udost臋pnij ten post

jednak wiele w sobie zmieni艂 dla mnie, na dobre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jupiiiju
podnosz臋, porad藕cie cos, jak mu cos podpowiedzie膰 by zrozumia艂, w og贸le sie nie czuje jego dziewczyna a zazdrosny jak cholercia wiel w sobie zmienia艂 dla mnie na dobre ale ta skaposc mnie dobija

Udost臋pnij ten post

rzeczywiscie musi by膰 opieku艅czy skoro nawet snickersem sie nie podzieli i nie wpadnie na pomys艂 zeby zabrac gdzies swoj膮 dziewczyn臋

Udost臋pnij ten post

We藕 mu pojed藕 takim tekstem , ze z laci wyleci! Do facet贸w to trzeba prosto, tak 偶eby zrozumia艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jupiiiju
ja nie jestem tego typu co leci na sponsoring ale czasami to naprawd臋, w og贸le nie czuje sie jega dziewczyn膮, wczoraj zapyta艂:chcesz gume albo masz swoj膮? normalnie szkok! Kiedys byli艣my na dyskotece i przed uzgonilismy ze niby on placi bo ja ostatnio i zrozumia艂am ze zap艂aci mi wst臋p, poslismy do kasy, on 1 kupi艂 bilet i my艣la艂am ze i dla mi臋 i chcia艂am przejsc na sale, ale zatrzyma艂 mnie jeden z ochroniazy i zapyta艂 kto zap艂aci wst臋p (wstyd mi by艂o) ca艂a dyskoteka by艂a do bani juz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakakakk
Dziewczyno, on NIE JEST opieku艅czy i mi艂y, skoro karze za siebie p艂aci膰 i 偶eruje na Tobie. W dodatku jest nieprzyjemny i despotyczny, skoro nie dopuszcza ci臋 do g艂osu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jupiiiju
teraz juz tak, bo mu powiedzia艂am o tym ze mnie to wkurza, troche sie poprawi艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jupiiiju
dzis kupie paczk臋 gum do 偶ucia i mu oddam bym mu czasem d艂uzna nie by艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daj sobie z nim spo贸kj
to cham i sknera馃槨Nie musi Cie utrzymywac ale jak pocz臋stuj臋 Ci臋 gum膮 do 偶ucia nie zbankrutuje,on NIE zna zasad dobrego wychowania.Po 艣lubie b臋dzie jeszcze gorzej bo zamiast tworzyc parnerski zwi膮zek,RAZEM utrzymywa膰 dom,dzieci,rodzin臋 to Ty b臋dziesz za WSZYSTKO p艂膮ci膰 od rachunk贸 poprzez jedzenie dla dzieci i dla Was a偶 do jego skarpetek:-P:-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jupiiiju
aktualnie ma remont w domuku, rozumie, zadbany jest, dzwi mi otwiera ale z艂apac za reke to zawsze ja go musze, bo sama sobie moge na to liczyc i liczyc a puzniej pretensje bo ja go olewam!

Udost臋pnij ten post