Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angell13

Trądzik na plecach i ramionach!!!

Polecane posty

Gość angell13

Mam 13 lat i duzo krost na plecach i ramionach, jak mozna sie tego pozbyc? wyglada to bardzo nie ladnie, pomozcie please.....

Gość anka87
ja też tak mam, a raczej miałam... po prostu tego nie drap a będzie dobrze... ja przestałam je wypiskać i od razu mam ich mniej... a jeśli to nie pomoże to jesienią jak już twoje ręce i ramiona nie będa narazone na promienie słoneczne kup sobie zineryt... albo poproś lekarsza żeby Ci przepisał recepte na te same sladniki co są w zinerycie a w amptece za 5 zł Ci je zmieszają... bardzo polecam ten lek, to jedyny lek, który znam i który leczy zmiany trądzikowe:)

Jesli to naprawde tradzik to jak napredzej do dermaotologa.... Bo moze byc gorzej...Wyprobuj masc cynkowa-to tylko 2 zl i plyn Afronis-ja placilam za niego 3.85 :) Obie te rzeczy kupisz w aptece.

A jesli masz w domku balsam to po kazdej kapieli wcieraj go od razu po osuszeniu ciala recznikiem-dopoki skora jest czysta i nie zdazyla jeszczewyprodukowac wlasnego sebum.Musisz ja ubiec i predzej nawilzyc....zanim sama to zrobi tworzac łój