jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Lipiec 15, 2007 Np. jak ktoś ma większy brzuch, albo jest gruby, albo ma duży tyłek???? Czy są tylko rozmiar, ale kształty są stałe, że tak powiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elf jest swietny Napisano Lipiec 15, 2007 ej ty nie jetes gruba;| jak ty masz spodnie 27 na 32! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara hyrpa 0 Napisano Lipiec 15, 2007 odpowiedni rozmiar i finito !i dopasujesz sie a jak fajnie sie wyglada ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Lipiec 15, 2007 Ej, a skąd wiesz, jakie mam spodnie?:P Nie chodzi mi o mnie, tylko np. o starsze osoby z brzuszkiem, trochę grubsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elf jest swietny Napisano Lipiec 15, 2007 bo ja jestem swietny elf wiec wiem wszystko! ty zawsze siebie opisujesz tak, ze wyobrazalam sobie ciebie jak mala kulke a ty laska pewnie jestes:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Lipiec 15, 2007 Laska to może bez przesady:P Ale na serio nie wiem, jak to z tymi piankami, może ktoś się zna????:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łąpka Napisano Lipiec 15, 2007 Niestety, jak ktoś w pasie ma rozmiar 48 to musi mieć piankę na rozmiar 48. Oen trochę się naddaja ale tylko odorbinę. Rozmiar musi być zbliżony do rozmiaru odzieży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Lipiec 15, 2007 Ok:) Bo tam się chyba podaje masę i takie tam... Ale to jak się mało rozciągają, to już wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tygas33 Napisano Marzec 18, 2016 Porównywałem ostatnio kilka sklepów dla nurków. Według moich obserwacji najwięcej produktów, a do tego w najniższych cenach ma http://nurkowy.com.pl. Dodatkowy plus to kompleksowy serwis sprzętu w jednym miejscu. Załatwiają regenerację butli właściwie od ręki, doradzają w optymalizacji dotychczasowych rozwiązań, podpowiadają nowe produkty występujące na rynku. Ogólnie solidne podejście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach