Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdhgd

w srode skonczyl mi sie okres dzis bylo bez......

Polecane posty

Gość gdhgd

witam, mam troche stracha...w srode mialam ostatni dzien okresu a dzis mezus wrocil z zagranicy i na powitanie:P i roche sie boje...kurcze nie planujemy dziecka teraz i sie zastanawiam czy isc po postinor, jak uwazacie?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjj
gdybym nie chciala dziecka to na Twoim miejscu bym poszla po postinor

Gość gdhgd
no chyba tak zrobie..pewnie dzis juz do wieczora bedzie luzik a jutro do lekarza...

a ile dni mialas miesiaczke>??

Gość zadziwiona na maksa
A mnie zadziwia takie postępowanie.....Zabić własne ewentualne dziecko? I to na dodatek to poczęte z mężem...Szok!!!!

zabic?? postinorem?? Ty chyba chora jestes,najpierw sie dowiedz co to jest a potem sie wypowiadaj

medycyna określa ciąża jako stan od zagnieżdzenia sie zapłodnionej komórki jajowej, postinor wiec w ogole do ciąży nie dopuszcza. mnie szokuje gdy ktoś uważa zapłodnioną parę sekund temu komorke za dziecko. do autorki- można było pomysleć przed prawda ? teraz tylko czekaja cie u niemile komentarze

Gość a mnie zdziwił opis
postinoru w linku podanym wyżej :D postinor jako tabletka antykoncepcyjna dla kobiet nie mających stosunków częściej niż raz na tydzień :D i stosować najpóźniej 1 godzinę PO.. a myślałam ze to tabletka "72 po" że najpóźniej jednak to 72 godziny i że stosuje się w nagłych wypadkach a nie 4 razy na miesiąc bo to musiałby być ciężki szok dla organizmu :D

Gość zadziwiona na maksa
Wg definicji życia komórka zapłodniona żyje! A jej smierć to śmierć zapłodnionej koórki! Koniec życia i tyle! Możesz nie mówić, ze to dziecko, ale nie zaprzeczysz że to żyje!!!!!

kazdemu sie moze zdarzyc

Gość zadziwiona na maksa
A kto normalny zażywa takie coś często?:-) Rozumiem jeszcze po gwałcie...ale tak...

kolejna wielka obronczyni zycia smieszna jestes,zeby z postinoru robic takie halo,lepiej chyba wziasc postinor niz np potem aborcja

to bylo do wypowiedzi \"kto normalny zażywa takie coś często\"

Gość zadziwiona na maksa
To trzeba wiedziećco sie robi! W prezerwtywa dużo nie kosztuje, prawda??

Gość zadziwiona na maksa
Moniak:-) Zwyczajnie zaskakije mnie brak rozwagi!!!Jak można iść do łożka bez żadnego zabezpieczenia? A potem tekst o szybkim Postinorze... Nikogo nie namiawiam do metod naturalnych ale sa tez inne sposoby aby nie musiało dochodzić do takich rzeczy jak niechcciana ciążą.

cóż nie każdy jest na tyle sprytny by pomyślec przed. zastanawianie sie nad konsekwencjami po fakcie jest ostatnio w modzie

Gość zadziwiona na maksa
Moniak...chyba tak masz racje...:-) Ten postinor dla wielu to "cudowny lek na wszystkie niedogodności"! I nie jestem nawiedzonym moherem. Bo jak mówiłam, jeżei to gwałt to rozumiem! Ale w innych przypadkach nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem!

moze same nie bylyscie w takiej sytuacji ale czlowiek jest tylko czlowiekiem i moze sie zapomniec pod wplywem chwili,a co do prezerwatyw to nie wiem czy wiesz ale zdarza sie ze pękają,mi sie tak zdarzylo i tez musialam wziasc POSTINOR od tamtej pory biore tabletki

ja tez brałam postinor bo mi również pękła gumka, ale przynajmniej ją miałam i taka sytuacja zdażyła sie tylko raz, potem jeszcze pare razy stosowalismy prezerwatywe i było ok, moze autorce by nie pękła i teraz byłby spokoj

dajcie spokoj,ponioslo ja nie pomyslala,na drugi raz bedzie pamietac :)

Gość zadziwiona na maksa
Masz prawo do włąsnego zdania:-) Ale wybacz mi...seks jest fakny ale z głową!!! I mówcie co chcecie odpowiedzialnośc to podstawa!!!!! I jeszcze raz mówię nikogo nie namawiam tym samym do metod naturalnych... Choć się sparwdzają wraz prezerwatywa i testami na owulke:-) Czytałąm że inne laski też korzystają z takich testów!

nie mozna kogos atakowac bo ja raz ponioslo,nie przesadzajmy..

Gość zadziwiona na maksa
Postinor to...właśnie taka awaria :-) To nie może byc brane lekką reką... (sorki za literówki)

Gość zadziwiona na maksa
Nie atakuje...Nie wyzywam... Zwyczajnie nie rozumiem:-)

Gość gdhgd
oj dziewczyny....moj mezus jest za granica i dzis rano przyjechal, gumek nie bylo do apteki daleko...normalnie wyszlo ot i juz....jesli wezme ten postinor to bedzie to drugi raz-1 raz wzielam jak jeszcze sie spotykalismy i pekla gumka...nie wiecie do konca jak jest a strasznie krytykujecie....

Gość gdhgd
i zeby byla jasnosc zawsze uwazamy jest to pierwszy moj post na tym formu,pozatym nawet jesli okazaloby sie ze jestem w ciazy to napewno nic strasznego by sie nie stalo, jak pisze to juz moj maz!!!!wiec nie poszlam sobie z pierwszym lepszym i teraz RATUNKU!!!!!a NPR nie znam dlatego pytam