Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nincs mit

depilatory - moje porownanie

Polecane posty

Gość nincs mit

hej, doswiadczenie z depilatorami mam takie: Satinelle Philipsa byl pierwszym depilatorem, jaki kupilam. czyli - nastolatka, cienkie wloski blondynki. Kupilam ten, bo byl najtanszy. beznadziejny zakup. po kilku miesiacach sie zepsul i byl nieskuteczny. dlugo bawilam sie w plastry, maszynki itd. niedawno szarpnelam sie na Braun Silk epil Eversoft deluxe (na allegro dalam 155zl). nakladke masujaca zdjelam, bo w sumie po kilku minutach juz nie boli, albo jestem twardziel, kto wie;) nogi wydepilowalam bez problemu, a nawet - i tu jestem w szoku - pierwszy raz w zyciu pachy. do tej pory dzien w dzien uzywalam maszynki juz..10lat chyba;), wiec wyobrazcie sobie jakie mocne byly te wloski. na tyle mocne, ze jak kupilam plastry i chcialam na pachy, to plastry nie daly rady. w tym depilatorze jest specjalna nakladka - wezsza- do bach i bikini. do bikini jeszcze nie doroslam;), ale dzialaniem na pachy jestem zachwycona. oczywiscie, trzeba indywidualnie wymyslec sposob, ja szlam od gory, bez mala po 1,2 wloskach, zeby zobaczyc, czy nie zemdleje z bolu;) dalo rade, wiec z czystym sumieniem polecam!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować