Gość nincs mit Napisano Lipiec 15, 2007 hej, doswiadczenie z depilatorami mam takie: Satinelle Philipsa byl pierwszym depilatorem, jaki kupilam. czyli - nastolatka, cienkie wloski blondynki. Kupilam ten, bo byl najtanszy. beznadziejny zakup. po kilku miesiacach sie zepsul i byl nieskuteczny. dlugo bawilam sie w plastry, maszynki itd. niedawno szarpnelam sie na Braun Silk epil Eversoft deluxe (na allegro dalam 155zl). nakladke masujaca zdjelam, bo w sumie po kilku minutach juz nie boli, albo jestem twardziel, kto wie;) nogi wydepilowalam bez problemu, a nawet - i tu jestem w szoku - pierwszy raz w zyciu pachy. do tej pory dzien w dzien uzywalam maszynki juz..10lat chyba;), wiec wyobrazcie sobie jakie mocne byly te wloski. na tyle mocne, ze jak kupilam plastry i chcialam na pachy, to plastry nie daly rady. w tym depilatorze jest specjalna nakladka - wezsza- do bach i bikini. do bikini jeszcze nie doroslam;), ale dzialaniem na pachy jestem zachwycona. oczywiscie, trzeba indywidualnie wymyslec sposob, ja szlam od gory, bez mala po 1,2 wloskach, zeby zobaczyc, czy nie zemdleje z bolu;) dalo rade, wiec z czystym sumieniem polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach