Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika lipcowa

Co to znaczy zakisić ogóra

Polecane posty

Gość monika lipcowa

Przejrzałam właśnie logi męża z GaduGadu i tam napisał do kumpla "Choćskoczymy dziś na piwko, a potem pójdziemy zakisić ogóra". Rzeczywiście gdzieś poszedł, mówił że na piwo, ale niepokoi mnie co to znaczy to drugie. Mam jakieś takie złe przeczucia. Co to znaczy?

Gość monika lipcowa
Boję się, że pójdą jeszcze na wódkę. To chyba o to może chodzić :o

Gość monika lipcowa
O Boże:o

Jak by napisali o \"zapachu śledzia\" to mogłoby oznaczać że idą na jakąś suto zakrapianą alkoholem imprezę, a tak półlitra zrobią pod monopolem i tylko patrzeć jak mąż będzie z powrotem w domu. Także nie ma się co martwić.

Gość tzn ze pojda potem na laskiO

hahahahahhaha prosze nie podwazac tu naszej teorii piszac o jakichs laskach, po co martwic kobiete niepotrzebnie:-)

Gość tzn ze pojda na laski
no dobra, niech bedzie, oni tylko tak sobie marza o innych laskach, ale tak nie dojdzie do niczego, marzyć to sobie moga;)

Gość jeffrey dahmer
najgorzej jak będą kisić razem :D

Gość łodpowiadam
to znaczy że zaruchają, ale najpewniej tylko w marzeniach ;)

eeee tam, kulturalnie pojda zrobic swoje przy ogorach i tyle, zadne tam laski, tylko nie pros go zeby przyniosl troche tych ogorkow do domu, bo powszechnie wiadomo, ze faceci dobrze ogorkow kisic nie potrafia:-P nie warto

Prawdopodobnie Twój mążz miał na myśli to, że po piwku przyjdzie do domu i zajmie się Tobą w sposób szczególny. Bądź \"przygotowana\".;)

Gość hmm sorry
z tego co mi wiadomo to ma coś wspólnego z seksem ;) ale nie jestem pewna. kiedyś moja dawna znajoma użyła tego stwierdzenia do swojego chłopaka jak szła mu robić loda o.O ale nie wiem czy twój mąż miał to samo na mysli....

Ostatnimi czasy przyjęła się nowa świecka tradycja wspólnej produkcji przetworów domowych przez mężczyzn. Faceci oskarżani przez kobiety o brak zainteresowania pracami domowymi postanowili wyjść naprzeciw oczekiwaniom płci pięknej i organizują wieczorki kuchenne z zaprawami. Ponieważ sezon ogórkowy w pełni, kto żyw i zdrów kupuje taczkę kiszeniaczków, kilo chrzanu, uncję czosnku i z dala od gderliwej małżonki oddaje się czynności kiszenia ogóra ;)

Gość romantyczna i rozważna
kiszenie to nie to samo co marynowanie- to poddawanie działaniu baktrii kwasu mlekowego. W męskim slangu to oznacza poddanie męskiego ogóra działaniu bakterii kwasu mlekowego które chronią każdą zdrową vaginę i przypuszczam że nie chodzi o twoją;)

a Ty taka glupia jestes czy naiwna? ze sie o takie rzczy pytasz? no ..i poszedl...zeby Ci jakiejs francy do domu nie przyniosl...

Gość romantyczna i rozważna
przecież to podpucha, czuć to na kilometr:) Naiwności w tym brak- umieścił/a w dziale erotyka przecież

Gość wixxxxx
kisić ogóra oznacza nudzić się, zamulać, spędzać czas na nicnierobieniu, ogólnie lenistwo Dziwią mnie seksualne skojarzenia, ale skoro się pojawiają, to tak naprawdę nie wiadomo w jakim kontekście użył tego Pani mąż

to znaczy, że będzie kisić swojego OGÓRA w jakiejś cipie !! :D:D:D:D hahaah ej a czemu czytasz archiwum męża? nie ufasz mu czy jak? ;>

Gość M u m i n e k
Panno Migotko zakisimy ogóra?

Gość robik
zakisza w sobie nawzajem:)

Gość M u m i n e k
Jak to u muminków,wszystko w normie