Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejla007

********POLAKOM brakuje tolerancji**********

Polecane posty

Gość lejla007

jestescie okropni.Jak ktoś wygląda inaczej (czytaj np z powodu choroby) to dajecie w sposob jednoznaczny dac oczuć tej osobie,że nie pasuje,żeby się najlepiej ulotniła... mam koleżankę która ołysiała z powodu stresu i jak idę z nią na ulicy wszyscy się w nią uporczywnie wpatrują, komentują i wytykają palcami. Dlaczego u nas nie ma za grosz tolerancji???

Gość lejla007
weżcie pod uwage ze ona sama ma z tym straszne kompleksy i z trudem pokazuje sie na ulicy a wy jeszcze ją dobijacie!! coż z nas za katolicy????

Gość lejla007
na calym swiecie nie nie zauważywlam takiego zjawiska.Owszem ludzie popatrza ale na chwilke.A u nas???nie spuszczacie wzroku a nawet potraficie sie ogladac i przy tym głośno komentowac!!

Gość hyperrrr
przykro mi, ze zyjesz w takim srodowisku

Gość stokri
no tak zbesztaj nas jeszcze bardziej

Gość lejla007
wiecie co?czasami to tak mi jej zal,że mam ochote dac takim ludziom w twarz, ale to nie ma sensu bo robi tak 90% społeczenstwa

Gość stokri
nie draznij mnie😠

Gość lejla007
Pamiętajcie tylko,że każdego z nas może kiedyś spotkać jakieś nieszczeście np rozległe poparzenia albo ołysienie i wtedy to was będą wytykać palcami

Gość stokri
trujesz jak nawiedzona:o

Gość lejla007
jest mi zwyczajnie strasznie przykro ze polacy sa tak nietolerancyjni

Gość lejla007
qwertz no wlasnie o to chodzi. Dlaczego tak u nas jest z ludzmi???Dlaczego nie potrafia zachować komentarzy dla siebie?Czy ktos kto wyglada inaczej ma z sobą skończyć zeby wam było przyjemniej i żeby nie psuła krajobrazu????

Gość lejla007
naprawde nie rozumiem tego

Gość lejla007
jeszcze opowiem jedna historie jechalam kiedys w autobusie z mezczyzna z ogromną naroślą na twarzy w kolorze fioletowym....i jak sie zachowywali ludzi w autobusie?? on stal na końcu więc prawie wszyscy obrucili swoje głowy w jego strone, widziałam wiele uśmieszków i słyszałam okropne komentarze..... jak tam można????

Gość ciekaweee
leila czy zrobilas cokolwiek gdy slyszlas te przykre komentarze, pewnie siedzialas badz stalas cicho jak myszka a teraz masz co napoisac w topicu to tez jest objaw nietolerancji taka opbojetnosc!!

Gość lejla007
qwertz albo tacy musza wyjechac bo jakos poza naszymi granicami nie ma ta takiego zjawiska... jakies zacofanie u nas panuje i brak jakiekolwiek kultury ososbistej i wiecie co?jeszcze zroumielałabym taką reakcje u dziecka ale tak reaguja dorośli ludzie!!!na Boga co jest z wami???

Gość lejla007
ciekaweee zastanów się co ty piszesz!!!a co mialam zrobic???wstać i ich zbic po dupie??to nic by nie dało....chodzi mi o to ze nasz kraj to totalny ciemnogrod i zacofanie!

Gość ciekaweee
no tak najlepiej twoim zdaniem jest obserwowanie tego "zjawislka nietolerancji" nic nie robiac sama sie zaliczasz do tych ludzi !!

Gość lejla007
nie zaliczam sie do tych ludzi, brzydze się nimi....ja w przeciwienstwie do nich nie daje takiej ososbie poczuc się gorzej, nie wpatruje sie, nie komentuje, nie smieje....Zawsze jak ktos komentuje kogos w moim towarzystwie zadaje mu pytanie -a co jakbys to ty się takim urodził?Odrazu sie takiej osobie budzia zamyka...

Gość lejla007
staram się zrozumieć jak cięzko ma taka ososba w zyciu i dodatkowo nie chce jej utrudniac zycia!!!

Gość lejla007
ped do doskonalosci??ale wiesz najlepsze to to ze nie nie tylko ladne ososby sa tak nietolerancyjne ale te najzyczajniejsze, przeciętne tez, ktorym i tak wiele brakuje!!!

Gość lejla007
większośc z was umie tylko wytykać palcami!!! Spójrzcie najpierw na siebie, czy tacy doskonali jesteście i miejscie w sobie troche taktu i wspołczucie!!!!

Gość lejla007
strasznie ejstem zdenerowaana , ale naprawde jestem własnie po spacerze z koleżanką i krew mnie zalewa gdy widzę do czego ludzie w naszym kraju są zdolni.....

Gość ciekaweee
no tak jedni sa tolarancyjni inni nie i co gadanie o tym nic nie pomoze i moze jakbys leila wtedy w tym autobusie cos zrobila nie wiem chocby stanela obok tego czlowieka i znaczaco spojrzala na innych moze cos by do nic dotarlo bo mowienie o tym tutaj nic nie zmieni

Gość lejla007
a ona???płacze bo wie jak wygląda i naprawde nie musicie jej tego uświadamiać bo ma oczy!!!

Gość ciekaweee
mi sie wydaje ze ludzie doskonale zdaja sobie sparwe ze swoich wad ale widzac kogos "gorszego" podbudowuja swoje mniemanie o sobie

Gość lejla007
qwert na calym swiecie sa ludzie szpetni albo oszpeceni przez chorobe i ludzie dają im żyć!!nie zadręczają natrętnymi spojrzeniami.... Zreszta koleżanka podziela moje zdanie bo własnie wróciła z wakcji i mowi ze nareszcie czuła się swobodnie bo nikt jej nie obserwował!!czuła się normalnie....

Gość lejla007
u nas natomiast ktos taki nie czuje sie swobodnie i normalnie.... taki ktos woli nie wychodzic z domu!!!Dlatego tak dzisiaj na was naskoczyłam bo jest mi starasznie przykto ze zyje w takim kraju z takimi ludzmi......katolikami???????????????!!!! a to dobre!!!!

Gość hmm sorry
to ze ludzie patrzą i wytykają palcami to ci innego niż nietolerancja. ale fakt faktem większość polaków jest nietolerancjyjna.