Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrany Żyd

jestem żydem przegrałem życie

Polecane posty

Gość przegrany Żyd

W Polsce panuje stereotyp ,że Żydzi są bogaci i dobrze im sie wiedzie ,niestety ja sie do nich nie zaliczam :( czasem spotykam się z objawami nietolerancji i antysemityzmu :( gdybym choć miał jakieś znajomości wśród wpływowych Żydów w Polsce czy Świecie ale nie mam żadnych.Nie znam Michnika ,Urbana , polityków czy środowisk biznesowych wywodzących sie z diaspory 💤 Nie mam też kasy żeby wyjechać z Polski, powiem szczerze gdybym miał środki to nic mnie tu nie trzyma ( oczywiście poza rodziną ).Z Polską czuję się średnio związany, moja ojczyzna to tak naprawdę mój region i miasto , z Polską jako całością już się tak bardzo nie identyfikuje podsumowując - jestem Żydem który wegetuje w Polsce i nie ma szans na lepsze jutro :(:(:(:(

Gość hmm sorry
wiesz chyba na odwórt w polsce mówi się że żydzi to złodzieje i są biedni. ale faktem jest to że polacy są mało tolerancjyjny do osób innego wyznania niż chrześcijaństwo.

Gość wt btb
Eeee a co za roznica, to stereotyp jakichs staruchów chyba

Gość wt btb
no,to jest nienormalne, 90% to katolicy tak??buahaha to jest żałosne, gdzie sie podziało te 90%, gdyby tak było,to nasze panstwo byłoby rajem miłosci,szczescia i dobra..... żałosne, żałosne, żałosne!!!!

Gość romantyczna i rozważna
a jesteś obrzezany?? Chodzisz do synagogi?? Bo jeśli nie to jesteś z pochodzenia żydem, a nie żydem sensu stricto:)

Gość 1888 r
Jasne jedz do Izrazle zabierac kolejny kawalek ziemi palestynczykom