Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inka811

37 lat

Polecane posty

... i co? Związek, który miał być na całe życie rozpadł się. Pewnie nie tylko mi.

Gość mi też się rozpadł
I jest mi z tym okropnie, ale dobrze, że zdałam sobie sprawę z jakim śmieciem miałam do czynienia:( Jedyny plus.

Gość jupiiiju
kochane kobitki, podajcie powody waszego rozstania

Gość jupiiiju
kochane kobitki, podajcie powody waszego rozstania

Gość realissta
Jak masz 37 lat to nie licz juz ze kogos poznasz w tym wieku. Chyba ze rozwodnika z alimentami na glowie:):)

Gość smutno
ja dzisiej zaliczylam zjazd

Gość alimenty na głowie
na głowie - a to nie włosy tam rosną?:O

Gość alimenty na głowie
na głowie - a to nie włosy tam rosną?:O

Gość smutno
No coz bylam z nim 13lat ...i albo on albo ja sie musi wyniesc

Gość smutno
Inka co sie stalo???

mam 37 lat i jestem szaleńczo zakochana i szczęśliwa. spotkałam się tu na kafeterii ze stwierdzeniem 30 letniej dziewczyny, że jest juz stara. to co ja mam powiedzieć? ale ja absolutnie nie czuję sie staro, wyglądam też modo, to chyba miłość tak na mnie podziałała... a mój ukochany to człowiek wolny, rozwodnik, bez zobowiązań, przystojny, inteligentny, kulturalny, no i jeżeli chodzi o te sprawy to rewelacja :D a jeszcze nie dawno byłam pesymistką, wszystko u mnie zmieniło się o 180 stopni w bardzo krótkim okresie czasu. zdrada, rozstanie, ból i rozpacz......................i cudowna miłość życie przed wami dziewczyny, życzę wam szczęścia

Gość Beata z Albatrosaxxxiiiiiiiiii
Aluska tak trzymaj...ponoc zycie zaczyna sie po 40! realista---nie masz racji,mam znajome ktore spotkalay swoje milosci po 40 i to bez alimentow na glowie:O sa szczesliwe i wygladaja jakby mialy 20 lat...trzeba szukac perel wsrod szlamu!

Gość fsfsfsf
upup

A co wy ciągle z tymi alimentami? To Wasze szczęście aż tak od kasy zalezy? Współczuję. No i co do wieku - poznałam wspaniałego faceta w wieku 33 lat, więc nie ma co gadać głupot, że w tym wieku to czy tamto Szczęście nie zależy ano od wieku, ani od stanu konta - ale to truizm, kazdy to powinien wiedzieć.

Gość bzdury ewidentne opowiadasz
ewa33 :-0 i jesli twoj wiek i liczba w nicku sie zgadzaja to chyba krotko jestescie ze soba :-0 tylko czekac az zalozysz topik o facetach skurwysynach :-0 zauroczenie szybko mija :-0 potem jest tylko zycie a zycie jest kurewsko wredne :-0 powinnas to wiedziec tak jak wszyscy o tych truizmach :-0

W STAŁYM nicku jest wiek z czasu, kiedy go zakładałam, czyli sprzed 3 lat Nie wiem, które rzeczy to bzdury - czy te o kasie czy te o wieku? Współczuję ludziom, którzy w wieku trzydziestu kilku lat czują sie staro i tym, którzy swoje szczęście uzależniają od kilkuset złotych alimentów Tacy zapewne nigdy szczęśliwymi nie będą Chociaz mimo wszystko, życzę powodzenia, bo ponoć z wiekiem i doświadczeniem można zmądrzeć :)

Gość mam pytanie...zzzxxxzzz
Ewa zgadzam sie z Toba w 100 procentach,szczescie zalezy od nas samych ,nie wazny jest wiek,nie wazne sa slowa...milosc mozna spotkac w kazdym wieku,trzeba tylko umiec oddzielic szlam od perel...wspolczuje tym,ktorzy tylko mowia KASA KASA...oni nigdy nie beda szczesliwi

jak człowiek juz coś przeżyje w życiu, dostanie parę razy kopa to widzi, co jest tak naprawdę ważne i na 100% nie są to pieniądze ani data urodzenia :)