Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka Mała

faszysta

Polecane posty

Gość laleczka Mała

Sama nie wiem od czego zaczac...jak zwykle: poznalam faceta. Z racji tego, ze dzieli nas 500km zostaly nam rozmowy przez net. Znajomosc rozwija sie dosyc powoli, oboje sporo przeszlismy i nie chcemy zbyt pochopnie sie angazowac. Wiem, ze jest milosnikiem szukania skarbow (ma specjalny sprzet itd) oraz 2 wojny swiatowej i militariow. Ma pelno rzeczy z tym zwiazanych. Nie przeszkadzalo mi to, lubie historie, wiec w koncu znalazlam pokrewna dusze do dyskusji po swit. znamy sie 5 miesiecy, wydaje mi sie spokojnym, powaznie myslacym o zyciu facetem...niemozliwe zeby az tak udawal bo swiadcza o tym nawet drobne sprawy, na ktore on nie zwraca uwagi. Ale ostatnio zaczynam podejrzewac, ze jego fascynacja wojna to konkretnie fascynacja faszyzmem....raz mi powiedzial z zalem, ze jego koledzy mysla, ze on ma na lozku flage SS. Spokojnie spytalam czy ma. powiedzial, ze tak ale wsrod innych wojennych rzeczy. A dzis obcial wlosy jak Himmler. To nie jest zart :( Spytalam dlaczego, powiedzial, ze nie lubi dlugich wlosow a to jest fajny styl...co ja ma myslec ii robic? poza tym wydaje sie idealny, mamy wspolne zainteresowania, to samo pokrecone poczucie humoru, nikt mnei tak nie rozbawia, nie rozumie i nie pociesza...co myslec? aha, oboje kochamy las, zwierzeta, przyrode...wydawal mi sie raczej romantykiem niz faszysta :(

Gość laleczka Mała
up :( blagam, napiszcie cokolwiek

Gość Kara od mustafa
ja bym się bardzo ucieszyła mając chłopaka faszystę. wstyd sie przyznać ale to bardzo mnie podnieca. Chciałabym aby mnie brał tak brutalnie od tyłu w mundurze SS, ciągnął za włosy i krzyczał polnische Schlampe - mmmmmmmmmmmm aż zrobiłam się wilgotna i to nie od upałów.

może po prostu ta jego fascynacja tematem II wojny jest zbyt intensywna albo sam się w tym pogubił. ale z tą flagą to dół.

Czy ktoś mi umie wytłumaczyć jak wygląda \"flaga SS\" ? O ile się znam na tych kwestiach - nie istniało coś takiego

Moze po prostu go podpytj jki ma do tego stosunek? Ja bym faszysty nie zniosla..

Gość Kara od mustafa
A ja ci tak zazdroszczę.... Ja chcę mieć chłopaka faszystę, Ja chcę mieć chłopaka faszystę, Ja chcę mieć chłopaka faszystę, Ja chcę mieć chłopaka faszystę, o Boże jak barrrrdzo chcę !!!!!!!!!!!!! :(

Faszyści byli we Włoszech - znaczy marzysz o tzw \"latin lover\" tudzież "macaronifresser" czyli o makaroniarskim kochanku

Gość 0100101010
Jeżeli zbiera tylko zabytkowe przedmioty to pewnie jest zwykłym miłosnikiem historii i kolekcjonerem, jak kupuje nowe to rzeczywiscie dziwne...:o a moze nalezy to tzw grupy rekonstrukcji historycznej? tacy ludzie odgrywaja rózne scenki z wojen, na tej samej zasadzie co niektórzy przebieraja sie za rycerzy

Gość 0100101010
Trawnik, milusia stopka:o

Gość Kara od mustafa
ha ha ha ha nie muszę marzyc , bo mam chłopaka włocha :) ale on nie jest faszystą. ja chcę w takim razie niemieckiego nazistę :) - oczywiście w sobie ehhhhhhhh

Gość idz sie leczyc

Gość Kara od mustafa
A dlaczego ?? :( każdy z nas ma ukryte pragnienia, marzenia.... ten topik wyrwał moje pragnienia ukryte w podswiadomości.... marzyc zawsze można ;(

Gość laleczka Mała
z tego co wiem, to uczestniczy w spotkaniach na ktorych sa odgrywane sceny z II wojny. Czy w tym uczestniczy nie wiem, jeszcze z nim o tym nie rozmawialam. Wiem, ze kolekcjonuje wszelkie starocie, ale wiem tez, ze kupuje nowe. Ma ogromna wiedze. Jest lekkim fanatykiem, ubiera sie w wojskowym stylu, w autentyczne wojskowe rzeczy, nie jakies moro z targu. Na to nie zwracam uwagi, nigdy nie patrzylam na styl ubierania itd....usiluje go delikatnie podpytac ale tak jak mowilam, spotkamy sie za ok 3 tyg, na razie pozostaje net i jest to utrudnienie, poniewaz on ma tzw glupie poczucie humoru i nie zawsze mozna wyczuc kiedy pisze powaznie a kiedy sie "zlewa"

Gość t77/5
Trochę za mało informacji ale bywa, ze fascynacja militariami, II Wojną niebezpiecznie zbliża się do zauroczenia nazizmem. Jest trochę takich ludzi. Czy ten facet taki jest to ja nie wiem, chociaż za wieszanie sobie symboli nazistwoskich chętnie ukarałbym go wycięciem tychże na czole :O Ja nie powiesiłbym sobie nad łóżkiem nazistowskich symboli, w ogóle nigdzie nie wieszałbym tego. Dziwi mnie też, że Polak, może ulegać tego rodzaju fascynacji, przecież tak jak pół wieku temu, tak i dzisiaj dla nazistów Polacy są co najwyżej kandydatami na niewolników. No cóż, ludzie których ta cały nazistwoski cyrk eskcytuje, to raczej osoby z zaniżoną samooceną, którą to skrywają głęboko przed otoczeniem i samymi sobą. Imponuje im prymitywna siła ale elegancko ubrana i przystrojona.

Gość laleczka Mała
zle zrozumiales: powiedzial, ze nie ma powieszonych nigdzie nazistowskich symboli, ze ma ale wsrod innych wojennych przedmiotow. Masz racje z ta samoocena, ale dodam jeszcze, ze on nie jest Polakiem, ale Niemcem tez nie.

Eee, nie przejmowałbym się specjalnie. To że ma symbole i pamiątki nazistowskie jeszcze o niczym nie świadczy. Jeżeli nie są jakoś szczególnie eksponowane to znaczy, że jest najwyżej miłośnikiem militariów, a od tego do faszyzmu jeszcze daleko. Natomiast jeśli jakiś rodzaj pamiątek totalitarnych (swastyki lub czerwone gwiazdy) mocno w swoich zbiorach wyróżnia, no to faktycznie trzeba się gościowi jeszcze poprzyglądać.

Gość laleczka Mała
ja mu sie przygladam caly czas, prowokuje rozmowy na te tematy...wydaje mi sie, ze zeby poznac prawde musialabym zobaczyc jego otoczenie, pokoj itd. A takiej mozliwoci nie bede miala na pewno do konca wakacji, najpierw on przyjezdza tu, potem ja wyjezdzam...

Gość setup.exe
no to jak przyjedzie powies sobie na szi łańcuzek z gwiazda dawida :P......jak nie zwróci uwagi to znaczy że nie jest faszystą

Gość busolinii
hehehehehe swoją drogą bardzo fajnie miec takiego oryginalnego chłopaka. Ja tam bym mu dala szansę :) Napisz jeszcze ile oboje macie lat bo jestem bardzo ciekawa :)

Gość t77
No to jeśli nie ma tego powieszonego, wyeksponowanego, no to w czym problem..? Ja interesuję się totalitarnymi państwami, gdyby wpadło do mnie ABW i zrobiło rewizję, to na podstawie tego co by znaleziono można by mnie podejrzewać o skłonności pronazistwoskie jak również komunistyczne :D

Gość laleczka MaA
To z ta oryginalnoscia to byla ironia? :( Zafascynowala mnie jego pasja (skarby, historia....), imponujaca wiedza...ale wystraszylam sie, ze moze byc fanatykiem...Otwarcie mowi, ze nie lubi Zydow i Arabow...Nosi sie w wojskowym stylu ale nei ma jakis sybmoli faszystowskich. Ja mam 25 lat, on 23.

Gość t77/5
Jeśli otwarcie mówi, że nie lubi Żydów, Arabów to gratulacje za szczerość a jednocześnie podejrzenie o skłonności rasistowskie, wydaje się być oczywiste dla mnie sprawa wydaje się być jasna (na tyle na ile można wnioskując z Twoich słów) ON jeśli nie jest jeszcze aktywnym faszystą, nacjonalistą itp, itd, to żegluje w tym kierunku, pociągaja go takie klimaty. Żyje zapewne i karmi się jakimiś teoriami spiskowymi, mając wiele na ten temat do powiedzenia, nie małą wiedzę i zapał. To może imponować ale to jest chore i ostatecznie nieludzkie i antyludzkie. Na pytanie dlaczego nie lubi Żydów i Arabów, dam sobie łeb obciąć odpowie mniej więcej: są oni zagrożeniem dla kultury zachodu/białego człowieka/cywilzacji bałego człowieka/rasy białego człowieka :O

Gość laleczka Małą
Czy mowi otwarcie...moze zle sie wyrazilam....zapytalam go wprost o to. Powiedzial, ze nie lubi. Spytalam czemu. Powiedzial, ze tam gdzie mieszka Arabowie etc nie chca prfacowac, licza na pomoc panstwa, sami z siebie nie chca nic dac. I ze sa czesto fanatykami powodujacymi tragedie....powiedzialam, ze mam przyjaciela Araba (co jest prawda). Powiedzial, ze to moje zdanie, mam prawo wyboru znajomych. Nie obrazal ich jakos czy cos...ja juz sie chyba gubie w tym wszytskim.

Gość gdfdfd
nie no... skoro on mlodszy od ciebie to daj sobie spokoj jednak :o

ale z niektorych debile nie macie nic madrego do napisania to sie nie udzielajcie dziewczyna chce jakiejs rady a wy piszecie 10 postow typu \"cokolwiek\" zajebiscie zabawne..., do Autorki pewnie niczego odkrywczego Ci nie napisze ale podejrzewam ze powinnas z nim porozmawiac i spytac go o to powiedziec mu o swoich obawach inaczej tego nie wyjasnisz osoby trzecie moga tylko doradzic ale nie rozwiążą za Ciebie problemu, pogadaj z nim szczerze powiedz czego sie boisz i powiedz mu tez za co go cenisz jesli jest taki jakim go opisujesz powinien Cie zrozumiec, mam nadzieje ze Ci pomoglam i ze Ci sie ulozy :)