Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 laleczka Ma艂a

faszysta

Polecane posty

Go艣膰 laleczka Ma艂a

Sama nie wiem od czego zaczac...jak zwykle: poznalam faceta. Z racji tego, ze dzieli nas 500km zostaly nam rozmowy przez net. Znajomosc rozwija sie dosyc powoli, oboje sporo przeszlismy i nie chcemy zbyt pochopnie sie angazowac. Wiem, ze jest milosnikiem szukania skarbow (ma specjalny sprzet itd) oraz 2 wojny swiatowej i militariow. Ma pelno rzeczy z tym zwiazanych. Nie przeszkadzalo mi to, lubie historie, wiec w koncu znalazlam pokrewna dusze do dyskusji po swit. znamy sie 5 miesiecy, wydaje mi sie spokojnym, powaznie myslacym o zyciu facetem...niemozliwe zeby az tak udawal bo swiadcza o tym nawet drobne sprawy, na ktore on nie zwraca uwagi. Ale ostatnio zaczynam podejrzewac, ze jego fascynacja wojna to konkretnie fascynacja faszyzmem....raz mi powiedzial z zalem, ze jego koledzy mysla, ze on ma na lozku flage SS. Spokojnie spytalam czy ma. powiedzial, ze tak ale wsrod innych wojennych rzeczy. A dzis obcial wlosy jak Himmler. To nie jest zart :( Spytalam dlaczego, powiedzial, ze nie lubi dlugich wlosow a to jest fajny styl...co ja ma myslec ii robic? poza tym wydaje sie idealny, mamy wspolne zainteresowania, to samo pokrecone poczucie humoru, nikt mnei tak nie rozbawia, nie rozumie i nie pociesza...co myslec? aha, oboje kochamy las, zwierzeta, przyrode...wydawal mi sie raczej romantykiem niz faszysta :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 laleczka Ma艂a
up :( blagam, napiszcie cokolwiek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kara od mustafa
ja bym si臋 bardzo ucieszy艂a maj膮c ch艂opaka faszyst臋. wstyd sie przyzna膰 ale to bardzo mnie podnieca. Chcia艂abym aby mnie bra艂 tak brutalnie od ty艂u w mundurze SS, ci膮gn膮艂 za w艂osy i krzycza艂 polnische Schlampe - mmmmmmmmmmmm a偶 zrobi艂am si臋 wilgotna i to nie od upa艂贸w.

Udost臋pnij ten post

mo偶e po prostu ta jego fascynacja tematem II wojny jest zbyt intensywna albo sam si臋 w tym pogubi艂. ale z t膮 flag膮 to d贸艂.

Udost臋pnij ten post

Czy kto艣 mi umie wyt艂umaczy膰 jak wygl膮da \"flaga SS\" ? O ile si臋 znam na tych kwestiach - nie istnia艂o co艣 takiego

Udost臋pnij ten post

Moze po prostu go podpytj jki ma do tego stosunek? Ja bym faszysty nie zniosla..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kara od mustafa
A ja ci tak zazdroszcz臋.... Ja chc臋 mie膰 ch艂opaka faszyst臋, Ja chc臋 mie膰 ch艂opaka faszyst臋, Ja chc臋 mie膰 ch艂opaka faszyst臋, Ja chc臋 mie膰 ch艂opaka faszyst臋, o Bo偶e jak barrrrdzo chc臋 !!!!!!!!!!!!! :(

Udost臋pnij ten post

Faszy艣ci byli we W艂oszech - znaczy marzysz o tzw \"latin lover\" tudzie偶 "macaronifresser" czyli o makaroniarskim kochanku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 0100101010
Je偶eli zbiera tylko zabytkowe przedmioty to pewnie jest zwyk艂ym mi艂osnikiem historii i kolekcjonerem, jak kupuje nowe to rzeczywiscie dziwne...:o a moze nalezy to tzw grupy rekonstrukcji historycznej? tacy ludzie odgrywaja r贸zne scenki z wojen, na tej samej zasadzie co niekt贸rzy przebieraja sie za rycerzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 0100101010
Trawnik, milusia stopka:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kara od mustafa
ha ha ha ha nie musz臋 marzyc , bo mam ch艂opaka w艂ocha :) ale on nie jest faszyst膮. ja chc臋 w takim razie niemieckiego nazist臋 :) - oczywi艣cie w sobie ehhhhhhhh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 idz sie leczyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kara od mustafa
A dlaczego ?? :( ka偶dy z nas ma ukryte pragnienia, marzenia.... ten topik wyrwa艂 moje pragnienia ukryte w podswiadomo艣ci.... marzyc zawsze mo偶na ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laleczka Ma艂a
z tego co wiem, to uczestniczy w spotkaniach na ktorych sa odgrywane sceny z II wojny. Czy w tym uczestniczy nie wiem, jeszcze z nim o tym nie rozmawialam. Wiem, ze kolekcjonuje wszelkie starocie, ale wiem tez, ze kupuje nowe. Ma ogromna wiedze. Jest lekkim fanatykiem, ubiera sie w wojskowym stylu, w autentyczne wojskowe rzeczy, nie jakies moro z targu. Na to nie zwracam uwagi, nigdy nie patrzylam na styl ubierania itd....usiluje go delikatnie podpytac ale tak jak mowilam, spotkamy sie za ok 3 tyg, na razie pozostaje net i jest to utrudnienie, poniewaz on ma tzw glupie poczucie humoru i nie zawsze mozna wyczuc kiedy pisze powaznie a kiedy sie "zlewa"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 t77/5
Troch臋 za ma艂o informacji ale bywa, ze fascynacja militariami, II Wojn膮 niebezpiecznie zbli偶a si臋 do zauroczenia nazizmem. Jest troch臋 takich ludzi. Czy ten facet taki jest to ja nie wiem, chocia偶 za wieszanie sobie symboli nazistwoskich ch臋tnie ukara艂bym go wyci臋ciem tych偶e na czole :O Ja nie powiesi艂bym sobie nad 艂贸偶kiem nazistowskich symboli, w og贸le nigdzie nie wiesza艂bym tego. Dziwi mnie te偶, 偶e Polak, mo偶e ulega膰 tego rodzaju fascynacji, przecie偶 tak jak p贸艂 wieku temu, tak i dzisiaj dla nazist贸w Polacy s膮 co najwy偶ej kandydatami na niewolnik贸w. No c贸偶, ludzie kt贸rych ta ca艂y nazistwoski cyrk eskcytuje, to raczej osoby z zani偶on膮 samoocen膮, kt贸r膮 to skrywaj膮 g艂臋boko przed otoczeniem i samymi sob膮. Imponuje im prymitywna si艂a ale elegancko ubrana i przystrojona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laleczka Ma艂a
zle zrozumiales: powiedzial, ze nie ma powieszonych nigdzie nazistowskich symboli, ze ma ale wsrod innych wojennych przedmiotow. Masz racje z ta samoocena, ale dodam jeszcze, ze on nie jest Polakiem, ale Niemcem tez nie.

Udost臋pnij ten post

Eee, nie przejmowa艂bym si臋 specjalnie. To 偶e ma symbole i pami膮tki nazistowskie jeszcze o niczym nie 艣wiadczy. Je偶eli nie s膮 jako艣 szczeg贸lnie eksponowane to znaczy, 偶e jest najwy偶ej mi艂o艣nikiem militari贸w, a od tego do faszyzmu jeszcze daleko. Natomiast je艣li jaki艣 rodzaj pami膮tek totalitarnych (swastyki lub czerwone gwiazdy) mocno w swoich zbiorach wyr贸偶nia, no to faktycznie trzeba si臋 go艣ciowi jeszcze poprzygl膮da膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laleczka Ma艂a
ja mu sie przygladam caly czas, prowokuje rozmowy na te tematy...wydaje mi sie, ze zeby poznac prawde musialabym zobaczyc jego otoczenie, pokoj itd. A takiej mozliwoci nie bede miala na pewno do konca wakacji, najpierw on przyjezdza tu, potem ja wyjezdzam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 setup.exe
no to jak przyjedzie powies sobie na szi 艂a艅cuzek z gwiazda dawida :P......jak nie zwr贸ci uwagi to znaczy 偶e nie jest faszyst膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 busolinii
hehehehehe swoj膮 drog膮 bardzo fajnie miec takiego oryginalnego ch艂opaka. Ja tam bym mu dala szans臋 :) Napisz jeszcze ile oboje macie lat bo jestem bardzo ciekawa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 t77
No to je艣li nie ma tego powieszonego, wyeksponowanego, no to w czym problem..? Ja interesuj臋 si臋 totalitarnymi pa艅stwami, gdyby wpad艂o do mnie ABW i zrobi艂o rewizj臋, to na podstawie tego co by znaleziono mo偶na by mnie podejrzewa膰 o sk艂onno艣ci pronazistwoskie jak r贸wnie偶 komunistyczne :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laleczka MaA
To z ta oryginalnoscia to byla ironia? :( Zafascynowala mnie jego pasja (skarby, historia....), imponujaca wiedza...ale wystraszylam sie, ze moze byc fanatykiem...Otwarcie mowi, ze nie lubi Zydow i Arabow...Nosi sie w wojskowym stylu ale nei ma jakis sybmoli faszystowskich. Ja mam 25 lat, on 23.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 t77/5
Je艣li otwarcie m贸wi, 偶e nie lubi 呕yd贸w, Arab贸w to gratulacje za szczero艣膰 a jednocze艣nie podejrzenie o sk艂onno艣ci rasistowskie, wydaje si臋 by膰 oczywiste dla mnie sprawa wydaje si臋 by膰 jasna (na tyle na ile mo偶na wnioskuj膮c z Twoich s艂贸w) ON je艣li nie jest jeszcze aktywnym faszyst膮, nacjonalist膮 itp, itd, to 偶egluje w tym kierunku, poci膮gaja go takie klimaty. 呕yje zapewne i karmi si臋 jakimi艣 teoriami spiskowymi, maj膮c wiele na ten temat do powiedzenia, nie ma艂膮 wiedz臋 i zapa艂. To mo偶e imponowa膰 ale to jest chore i ostatecznie nieludzkie i antyludzkie. Na pytanie dlaczego nie lubi 呕yd贸w i Arab贸w, dam sobie 艂eb obci膮膰 odpowie mniej wi臋cej: s膮 oni zagro偶eniem dla kultury zachodu/bia艂ego cz艂owieka/cywilzacji ba艂ego cz艂owieka/rasy bia艂ego cz艂owieka :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laleczka Ma艂膮
Czy mowi otwarcie...moze zle sie wyrazilam....zapytalam go wprost o to. Powiedzial, ze nie lubi. Spytalam czemu. Powiedzial, ze tam gdzie mieszka Arabowie etc nie chca prfacowac, licza na pomoc panstwa, sami z siebie nie chca nic dac. I ze sa czesto fanatykami powodujacymi tragedie....powiedzialam, ze mam przyjaciela Araba (co jest prawda). Powiedzial, ze to moje zdanie, mam prawo wyboru znajomych. Nie obrazal ich jakos czy cos...ja juz sie chyba gubie w tym wszytskim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdfdfd
nie no... skoro on mlodszy od ciebie to daj sobie spokoj jednak :o

Udost臋pnij ten post

ale z niektorych debile nie macie nic madrego do napisania to sie nie udzielajcie dziewczyna chce jakiejs rady a wy piszecie 10 postow typu \"cokolwiek\" zajebiscie zabawne..., do Autorki pewnie niczego odkrywczego Ci nie napisze ale podejrzewam ze powinnas z nim porozmawiac i spytac go o to powiedziec mu o swoich obawach inaczej tego nie wyjasnisz osoby trzecie moga tylko doradzic ale nie rozwi膮偶膮 za Ciebie problemu, pogadaj z nim szczerze powiedz czego sie boisz i powiedz mu tez za co go cenisz jesli jest taki jakim go opisujesz powinien Cie zrozumiec, mam nadzieje ze Ci pomoglam i ze Ci sie ulozy :)

Udost臋pnij ten post