Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lola z przedszkola

Dziewicza kafeteryjka

Polecane posty

Gość i tak cie tu zaraz z błotem
zmieszają, wiec uważaj, lepeij się nudzić niż przebywać w takim gronie przegrańców

Gość ja przeklinam dzien
kiedy weszłem na kafe, to wciąga a ta banda nieudaczników jest straszna.... same dziewice prawiczki bezrobotni brzydcy szkoda gadać

Gość skaleczona
e no, wyjątki się zdarzają... w dziale śluby wesela cośtam-tam nie ma ŻADNEJ dziewicy!

Gość czyli jesteś szmatlawcem

o Nowy w mieście tego mi trzeba było, ostrego zjebania... ostatnio wszyscy mi tak słodzą, nie wiem lato czy co, przynajmniej na forum jakaś swojska atmosferka

Gość Pora nauświadomienie
Biedna kobieto podpisujesz cyrograf, od dziś stajesz się totalną szmatą i przegrańcem, ok dziewicą moze nie jestesale już żaden facet cie nie przerucha aż do śmierci

Staniesz się totalnym Kafeteryjnym lachociągiem, a po jakimś tam czasie, w dupę nie będziesz już brała tylko czarne 25 cm kutasy a gaśnicę 5kg. I będzie Ci ciągle za mało.

Gość hej lola a mash ochotke
na ruchanko???

A ty Nowy nie chcesz?? czy też nie dysponujesz odpowiednim ekwipunkiem??? A co do ruchanka, to dzisiaj już miałam eksperymento fantastico gdzieś w zbożu, i mam pełno zadrapań więc dzięki...

Nie dziękuję. Pytasz o gaśnicę??? Mam taką małą samochodową, ale jak Ci bardzo zależy to w pracy mam te 5kg. Tylko że to dopiero jutro. :P