Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana08

Pytanie do panów młodych...

Polecane posty

Tylko szczerze...bylibyście w stanie na takim wieczorze kawalerskim zdradzić swoją przyszłą żonke???Co wogóle robicie na takich wieczorach oprócz tego że pijecie:)

Gość ale to ich sprawa
nie wcinaj sie za bardzo w meskie spotkania bo to sie moze źle skonczyc ;(

Gość Goska32
a po co mieliby zdradzac? spotykaja sie z kolegami i gdyby cos takiego sie przytrafilo to by sie wydalo po co im to zdradzi cie po kilku latach jak wkradnie sie rutyna

no walsnie, jak ma tendencje do zdrady to zdradzi, czy na wieczorze kawalerskim czy po kilku latach. jak mu nie ufasz to po co sie z nim pobierasz?

Hej dziewczyny spokojnie. Spinka jest ciekawa. A swoją drogą rzeczywiście ciekawe co oni robią na takim wieczorze. Oprócz picia, bo to jest oczywiste.

Gość gabi 30
gadaja o swoich podrywach-inni pewnie go przestrzegaja przed slubem -to ci ktorza zenia sie ot tak a potem robia co chca

Gość a mój nie miał wieczorku
kawalerskiego:-)

Gość mój też nie bedzie miał D

moj tez nie wiec nie bedzie problemu ;P ale jakby chcial to nie ma sprawy, ja mu ufam i wiem ze nie odstawi dziadostwa.

Gość spinka 69
Wiecie,ja swojemu też ufam...tylko wcześniej on mówił że nie chce takiego wieczoru i woli spedzić ze mną a teraz to nagle mu sie odmieniło...i sie nakrecil strasznie na ten wieczór a wiecie co mnie najbardziej boli,że jestem w ciąży i nie wypije nawet na swoim panieńskim:(jeśli zdecyduje sie go robić... Pozatym kiedyś mi opowiadał że był na takim wieczorze i że pan młody zdradził swoją kobiete...mimo że bardzo ją kochał...nie wiadomo dlaczego mój też sie dziwił...mimo to pobrali sie a ona do tej pory sie o tym nie dowiedziała...Myśle że duży wpływ na to wszystko ma alkohol i koledzy...nie nawidze kolegów mojego Ł. Ps.Dodam że na ten wieczór załatwili mu dziwke...

Gość spinka 69
I wiecie co znam tego chłopaka...nigdy bym nie powiedziała że to zrobi

Gość no i co z tegooo...
jaki moral? zdradzil na wieczorze i co? slub niedoszedl do skutku?;)

Gość no i macie tu uroki
wieczorów kawalerskich i panieńskich a jak kiedyś mówiłam że to głupota to każdy ę i ą że jestem staroświecka. Może i jestem staroświecka ale mój obecny mąż też w tych sprawach jest i dzięki temu mamy szczęśliwe małżeństwo i dupie mam wasze wieczorki. Z nich to tylko ploty wychodzą i wyolbrzymienia.