Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznikowa

DO PLUKANKI i innych z usuniętego jej tematu

Polecane posty

Gość beznikowa

qwertz to nie ja nosze majtki z owieczka bo to nie mój brzuch ściągłam pierwsze lepsze zdjęci z neta zeby pokazac tej babie jak powinien wyglądać brzuch bo podnieca się swoim cielskiem jhddd niestety to nie mój brzuch ja nie wrzucam swoich fot do neta puklanka skoro ten zwis, który masz nazywasz kobiecym brzuchem no to gratuluje głupoty. nie umiesz odróżnić sexi brzuszka od dziecinnego? Skoro chcesz mićkbiecy brzuch (a uwazasz ze sadlo takie jest) to po h u j sie odchudzasz (odchudzalas) żryj dalej jak świnia a Twój mąż bedzie zadowolony, a ty jeszcze bardziej bo wkoncu bedziesz wygladac jak kobieta (Swinia nie kobieta) pozdro spadam z tąd bo bede miec w nocy koszmary

Gość jngfjmn hf
jeszcze sama wrzucila swój wlasny piekny brzuch na temat smietnik chyba ci jeednak wstyd co/?

Gość wrzucila bo nikt nie chcial
uznac jej oblesnego brzuszyska za piekny, proste.

Gość jngfjmn hf
nowlasnie a tak sie nim podniecala he

Gość jngfjmn hf
proste tylko ze ona o tym nie wie

Gość zuzanna25
Ale wy jestescie durne, to ze kobieta nie ma talii osy to jest od razu gruba? A co jakby wazyla 100 kilo? To jaka by byla? Leczcie sie bo macie zryte berety choc nie wiem czy cos pomoze.

Gość jngfjmn hf
a bo ty nie czytalas jej postów

Gość zuzanna25
no wlasnie chodzi o to ze czytalam

Gość zuzanna25
Zal wam ze ktos jest zadowolony ze swojego ciala nawet jesli nie jest idealne(zreszta kazdy ma inne pojecie idealu).Gdyby pisala i narzekala ze jest gruba to byscie uwazaly ze glupia sie uzala i tez wam by nie pasowalo.Czy to az tak was boli ze ktos dobrze sie czuje z wlasnym cialem?Polepszy sie wam jak kogos obrazicie i wysmiejecie? Jesli tak to nie wiem czy wiecie ale tak robia ludzie ktorzy maja kompleksy albo chamy.

Gość ooooohhhhhhh
ale samokrytyka by sie jej tez przydala nie dosc ze obrazala innych to jeszcze siebie wychwalala w nieboglosy

Gość zuzanna25
bo z ludzmi jest tak niestety ,ze jak ktos mysli o sobie pozytywnie ,to zaraz trzeba go zgnoic by nam samym sie polepszylo

Gość ooooohhhhhhh
nie zawsze