Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas wziac sprawy we wlasne la

jakie portale randkowe polecacie?

Polecane posty

gdzie mozna znalezc fajnych mezczyzn na poziomi a gdzie raczej napalonych mlodzieniaszkow? wiem ze i tacy i tacy sa wszedzie ale moze sa przechyly w jakas strone? gdzie szukacie kogos sensownego?

Polecam ilove.pl albo sympatia.pl Sam mam tam profil i uważam się za faceta na poziomie :)

:) i jak Ci idzie na razie? chyba zrobie cos takiego do tej pory uwazalam ze to objaw totalnej desperacji ale kajam sie takie czasy takie wymagania :) bylo by milo kogos spotkac

Gość info z trzeciej reki
www.zycie.pl

Myślisz staroświecko :) Za akt desperacji to traktowano takie sposoby poznawania ludzi jakieś 5-7 lat temu, kiedy internet w Polsce raczkowal i dziwnie sie na to patrzylo. A teraz to juz tak spowszechniało, że prawie nikogo nie dziwi. Mój poprzedni i obecny facet są poznani przez internet :) Pamiętam że jak poznawałam tego pierwszego, to znajomi się dziwili, a z obecnym jestem 1,5 roku i nikt się dziwnie nie patrzył. Czasy się zmieniają i tyle. Moja koleżanka niedawno wyszła za mąż za faceta poznanego na Sympatii. Ja swojego poznałam na czacie regionalnym i też liczę, że to już będzie ten do końca życia :)

No u mnie jest podobnie. Można to nazywać desperacją, ale ja nie mam innego wyjścia. Mieszkam w małym mieście, nie mam praktycznie znajomych, nie chodzę na imprezy. I jestem nieśmiały żeby podrywać kobiety na ulicy. No to zostaje internet. Tylko że różnie z takimi znajomościami bywa, przeważnie kończą się po jednym spotkaniu.

A, i polecam stronkę ilove.pl. Sympatia.pl jest ok, chyba największa tego typu w Polsce, ale niestety płatna. A facetów na poziomie czy kretynów to znajdziesz wszędzie, niekoniecznie na internecie :)

Gość Magrat
polecam randki na o2. Poznałam przez nie swojego narzeczonego, moja siostra swojego mężczyznę, 3 koleżanki (jedna wyszła za niego za mąż rok temu) poznały też swoich mężczyzn. ;-) Ważne tylko, aby podejść do sprawy z dystansem...czasem pozna sie tylko sympatycznego kolegę, ale i tak warto. :)

Gość Magrat
To nie jest akt desperacji. Jeśli idzie się na imprezę, to w przeważającej części można tam spotkać mężczyzn po kilku kielichach, którzy nie wiedzą, co mówią ani co robią. Ja dziękuję za takie znajomości. Przez randki można pogadać, poznać trochę daną osobę i tak, wiadomo, spotkanie w realu jest najważniejsze i to, co potem się będzie działo. Nie każdej pisane poznanie mężczyzny przez internet, ale można spróbować. Ja wyznaję zasadę, ze skoro jestem normalna (za taką się uważam :) i tam uderzam. to inne normalne osoby też moze tam będą. :) Tam naprawdę mozna spotkać fajnego, porządnego faceta. Znam kilka takich przypadków.

Gość hmm..hmm..
a ja już mam dość tych randek netowych. Przeważają na nich faceci którzy lecą tylko na sek. nawet jak masz w profilu wyraźnie napisane że nie szukasz seksu to oni i tak piszą. I sa jeszcze wielce oburzeni że Ty nie chcesz iść z nimi na seksrandkę. A jak mówisz że szukasz czegoś poważnego to sie z Ciebie śmieją.

Gość szukają albo sexu
albo sami nie wiedzą czego:( piszą emaile a potem nie odpisują. Mają duży wybór i przebieraja jak w ulęgałkach. Dla mnie to poszukiwacze wrażeń a nie partnera życiowego.Nie uogólniam oczywiście,ale mam negatywne wnioski:(

Gość t77/5
Z moich doświadczeń wynikia, ze najlepszym portalem randkowym jest Kafeteria. Gdy tylko założę sobie jakiś stały nick i popiszę z tydzień, juz mam wielbicielki :D co potem przekłada się na wiadomo co...

Gość t77/5
"partner życiowy" :D

Gość dla tych w UK i Irlandii
polecam www.polishdating.co.uk hehehe good fun :D

Gość czas wziac sprawy w swoje lapk
zalozylam sobie konto na o2 a co mi tam:) tylko mam jeden problem chce wgrac zdjecie i nie moge bo jest ograniczenie wielkosci do 100 kb a to przeciez strasznie malo moje najmniejsze zdjecia maja ok 200 a wiekszosc ok 500? i sa w formacie jpg ;/ dziwne co mam zrobic?

Gość klio.
ło matkoooo!!!!! :D w akcie największej desperacji nie założyłabym sobie konta na portalu randkowym :O tak samo nie szukałabym tam faceta :O

Gość czas wzias sprawy w swoje l
tez tak kiedys myslalam i nie przepadam za tym ale coz koncze studia od lat mamy tych samych znajomych nowych poznaje sie w ilosci sladowej i glownie same dziewczyny nie podrywam ludzi w klubach , to nie dla mnie ani nie na ulicy wiec jak? czekac az jakims cudem kiedys kogos sie spotka w odpowiedznim czasie i miejscu? a ile masz lat? w pewnym wieku konczy sie niefrasobliwosc niestety

Gość napiszcie cos

Gość oja-T
Moze warto sie przelamac i zaczac byc bardziej otwartym dla ludzi w realu a nie zamykac siei tkwic w czatach i portalach randkowych?

Gość czas wziac sprawy w swoje lapk
ja jestem otwarta ale nie poznaje ludzi na ulicy ani w barach bo to w ogloe nie dla mnie chce zkims pogadac na luzie ww miare ( na tzrezwo;) a na u;licy np. od razu wiesz ze chodzi o podryw poza tym niw ukrywamjak podszedl do mnie podejdzie do 5 innych moze to niespraweidliwe ale tak mysle ps. jakies rady co do tego jak wgrac zdjecie?

Gość agnesina
No to zlemyslisz. Ja mojego meza poznalam wlasnie w pubie. a skad wiesz czy jezeli ktos pisze do ciebie na portalu tej samej wiadomosci nie wysle pieciu innym dziewczynom? Po tm jak ja poznalam mego mezaw knajpie przynajmniej od razu widzialam jak sie zachowuje wzgledem mnie i od razu widzialam czy mu oczy na inne dziewczyny nie lataly.. zaczelismy sie od razu spotykc i wyszlo ze to fajny czlowiek. Po to chyba istnieja knajpy by sie moc bawic i poznawac ludzi.

Gość croll
dziewczyny jedno pytanie? zakladacie sobie konto na portalu, i co dalej? czekacie na wysyp wiadomosci od wielbicieli czy dalej bierzecie sprawy we wlasne rece i piszecie do wybranych facetow?

Gość ee tam
w dzisiejszych czasach konto na internetowych randkach to żaden obciach czy desperacja. Niektórzy używają żeby się lansować po sieci :P Ja w ten sposób poznałam mnóstwo fajnych, wcale nie zdesperowanych ludzi. No i męża. Ogólnie grunt to założyć zabawny profil, nie pisać banałów typu "samotna dziewczyna spod znaku ryb szuka partnera życiowego"... i nie szukać rozpaczliwie miłości. Desperacją jest dla mnie włożyć mini i iść na dyskotekę, żeby kogoś poderwać.

Gość agnesina
"Desperacją jest dla mnie włożyć mini i iść na dyskotekę, żeby kogoś poderwać." Dziewczyna moze sobie wlozyc mini i isc na disco by sie fajnie pobawic zas jezeli pisze na portalu randkowym to ewidentny znak ze kogos szuka.

Gość czas wziac sprway we wlasne la
dzieki angel to jakis program? sciagnac z netu? zobacze czy sie uda :)

tak, poszukaj w necie, jest darmowy ... i jak juz go zainstalujesz : 1. File -> open , i szukasz zdjecia ,tore chcesz zmniejszyc na kompie 2. Image -> resize/resample i wtedy mozesz zmniejszyc do wybranego rozmiaru 3. File -> save as , i zapisujesz zdjecie w nowym rozmiarze powodzenia :)

Gość croll
powtarzam pytanie dziewczyny: dziewczyny jedno pytanie? zakladacie sobie konto na portalu, i co dalej? czekacie na wysyp wiadomosci od wielbicieli czy dalej bierzecie sprawy we wlasne rece i piszecie do wybranych facetow?

Gość dfsdsd
"chce wgrac zdjecie i nie moge bo jest ograniczenie wielkosci do 100 kb a to przeciez strasznie malo moje najmniejsze zdjecia maja ok 200 a wiekszosc ok 500? i sa w formacie jpg ;/" zmniejszyc rozmiar, zmniejszyc glebie koloru, pogorszyc jakosc zdjecia (lepsza kompresja)