Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez...Marika

zrobmy cos...z tymi facetami

Polecane posty

Czasami po kilku wypowiedziach można wiedzieć naprawdę dużo,chociaż nie zawsze tak bywa.

Gość przestrzeń
eh... widocznie nie jestem dla Ciebie ;) nie mam spokojnego charakteru, a tym bardziej chyba brak we mnie romantyzmu i takiej słodkiej kobiecości ;) natomiast sama lubię lekko niesmiałych, uroczych facetów ;) z takim czymś o co musze sie starać, choć nie wiem dokładnie, co to jest ;)

Gość ja tez...Marika
hehe popieram przestrzen co do tgo obiektu westchnien -niesmialy ;) taki ma byc:)

Gość przestrzeń
sie wie ;)

Eon -ja taka jestem jak piszesz,fajnie ze sa jeszce faceci którzy szukają włąsnie takie dziewczyny

nie nie mamy dosc. ja kocham wszystkich mezczyzn na swoj sposob. moze z paroma wyjatkami :) osobiscie wole towarzystwo facetow niz kobiet, w zwiazku z czym mam malo kolezanek a wiecej kolegow. wiekszosc z nich rowniez twierdzi ze mam \"meski punkt widzenia swiata\" cokolwiek to znaczy

No to ja jestem trochę nieśmiały :) Ale rozkręcam się przy kobiecie, której ufam. I zaskakujecie mnie z tym, że lubicie taki typ faceta. Zawsze myślałem, że kobiety wolą tych \"figo fago, co ja nie jestem\".

uwazam ze z facetami nic nie nalezy robic, wystarczy ich kochac. p.s. trzeba tylko zwracac wieksza uwage na tych \"wlasciwych\" i nie bedzie problemow z wychowaniem :)

Eon - dla mnie też facet moze być nieśmiały, oby tylko znał swoją wartość i nie był zbyt \"miękki\".

Gość zdaniem.faceta
Dziwne jesteście kobiety skoro wolicie facetów nieśmiałych od osobników pod nazwą 'drzwiami go wywalą , więc wchodzi przez okno i mówi DZIEŃ DOBRY - to jak to będzie z moją sprawą ?' ,uważam, że facet nieśmiały to 'dupa' nie facet, dziwne że się Wam kobietom takie osobniki podobają ?

Gość taka nieistotna
niestety, zycie czesto jest bardziej skomplikowane niz w naszych marzeniach. ja kiedys trafilam na faceta, ktory kochal, tesknil, sznowal, wielbil... ale niestety, co innego stanelo nam na drodze :( najgorsze jest to, ze wydaje mi sie, ze tego typu uczucie jesli juz sie komus trafia, to tylko raz w zyciu. a teraz juz chyba nie mam na co czekac :(

A tak w ogóle gdyby któraś z was miała ochotę popisać na osobności, to zapraszam na gg :)

Gość przestrzeń
niiieeeeeeeeeeeeeeee... ja jestem taka lekko.. no wiesz ;) dlatego sama szukam takiego słodkiego nieśmiałego ;) przy takim czuję się znacznie lepiej, łatwiej mi takiemu facetowi zaufać. poza tym tacy maja takie spojrzenie, które potrafiłoby mnie zwalić z nóg ;) flirciarze i kolekcjonerzy to tylko do zabawy i tylko na chwilę ;)

Gość przestrzeń
z wrocławia ;)

Gość ja tez...Marika
Eon a moze tak cos o sobie?

przestrzeń a przypadkiem nie masz na imię Ania? :)

Gość przestrzeń
tak. na drugie ;)

Gość zdaniem.faceta
przestrzeń Czy widzisz coś w tym złego, że idąc z facetem on zerka przypadkiem na inne kobiety w miejscach publicznych ?

Gość ja tez...Marika
ups ;) to nie przeszkadzam

Gość przestrzeń
zależy co dla Ciebie znaczy słowo "zerka" ;)

Aha, no to jednak nie jesteś tą, o której myślałem :) Znam taką jedną Anię z Wrocławia, która kiedyś pisała na tym forum. Coś o mnie? A co chciałybyście wiedzieć?

Gość witame
witajcie...popieram "zdaniem faceta" lubie gdy mezczyzna o mnie zabiega ,stara sie ....to wszystko jest piekne

Gość przestrzeń
wszystko ;)

witame - ale zabiegać o kobietę to i ja potrafię, mimo że na samym początku jestem przeważnie trochę nieśmiały i wolniej się otwieram.

Gość witame
jak zabiegasz..?

nie ma co kłamać że lubicie nieśmiałych... takich prawdziwie nieśmiałych to nikt nie lubi i raczej nie widzicie ich w związkach. więc nie kłamcie :P... jeżeli już to lubicie takich lekko nie pewnych co do waszej osoby a całkowicie pewnych co do reszty świata. to nie jest nieśmiałość 🖐️

Wszystko to niemożliwe. Internet za bardzo ogranicza :) Mam 27 lat, mieszkam w mazowieckim. Może tyle na początek.

Gość przestrzeń
:) i właśnie dlatego lubię takich facetów, bo wtedy muszę mu "pomóc" się otworzyć :P ;)

jak zabiegam? Po prostu jeśli mi na kobiecie zależy to daję jej to odczuć. Nie czekam biernie aż ktoś mi ją \"odbije\".