Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uparciuch

Co mam dalej robić ?

Polecane posty

Gość uparciuch

Od kilku miesiecy spotykam się z koleżanką. Co by tu mówić wpadłem po uszy. Ona uwielbia moje towarzystwo co mi powtarzała nie raz,twierdzi że jestem "złotym facetem" i dziewczyna która z którą będę będzie szczęściarą. Dla niej przestałem pić i zrzuciłem pare kilo. Cały czas mamy wspólny temat,nie tak jak na Jej randkach z przeszłości że musiała zerkać na karteczki bo nie miała o czym rozmawiać. Gdy się spotykamy jest przytulanie ,sa pocałunki....bez sexu. Oboje przeszliśmy troszkę w życiu. Ja mam 31 lat jestem kilka lat po rozstaniu z kobietą z którą chciałem mieć dzieci. Ona rozwiedziona 24 latka z małym synkiem. Ona dla mnie jest Tą Jedyną z którą pragnę sie zestarzeć a ja dla niej....nie własnie nie wiem kim jestem. Z jednej strony mówi że jestem wyjątkowy a z drugiej....dziś mi powiedziała ,że nie będziemy razem. Wiem ,że mnie lubi dużo bardziej niż zwykłego kolegę z drugiej strony nie okazuje praktycznie żadnych uczuć. Nie chce zrywać ze mną kontaktu choć jak napisała dziś czuje się "osaczona" i muszę dać Jej odpocząć. Wie dobrze o moich uczuciach wobec Niej. A ja nie wiem co mam dalej robić. Rozum mówi bym się poddał ,serce na to nie pozwala :(

Gość mała czarna niczym kawa
zwolnij - nie zatrzymuj się. spróbuj jeszcze raz - inaczej.

daj jej czas, moze troche wiecej wolnosci, jesli jest po przejsciach to napewno boi sie nowego zwiazku,powinienes zwoilnic i subtelnie okazywac jej uczucia i dac poczucie bezpieczenstwa. Wiem cos o tym bedzie dobrze-pozdrawiam