Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MUZYKOMANIACZKA

JAK DLA MNIE FENOMEN

Polecane posty

Gość MUZYKOMANIACZKA

Fugees w piosence fu-gee-la i killing me softly .. na zywo.. killing me softly jest fenomenem... a na zywo brzmi jeszcze lepiej.. zapiera dech w piersi.. polecam http://www.youtube.com/watch?v=DPX9DtO-PKk na 02:15 min wchodzi z piosenka killing me softly POLECAM

Gość
sorry-ale nie widze w tym nic,a juz fenomen?Malo osluchana jestes \"muzykomaniaczko\".To calkiem prosta czarna muza.Od 15 lat w miejscu...

Gość
ja tam wolę wykonanie Roberty Flack :/

Gość
siegnij po cos bardziej ambitnego,zachecam...

Gość
Spiewajace kobiety:Barbara Straisand.Gloria Ganor,Ella Fitzgerald,Roberta Flack,Celine Dijon,Jewel,Carpenters sisters, ze o Montserat Cabbalieu nie wspomne,ale ktora uwielbiam...Ale to juz klasyka... Ale posluchaj tych pierwszych-moze zostaniesz ich maniaczka?

Gość MUZYKOMANIACZKA
moze dla niektorych jest to prosta czarna muza, jednak mnie jej głos urzeka.. na temat gustów sie nie dyskutuje.. i nie masz podstaw by krytykowac moją manie do muzyki.. nie masz pojecia o moich gustach muzycznych.. pozdrawiam

Gość Kto to jest ta Celine
DIJON???

{ na temat gustów sie nie dyskutuje..} Tiaa.. a forum sie nie nazywa dyskusyjne. Po co zakładać topik o czymś o czym się nie chce dyskutować ? :o I już nie chodzi mi o ten konkretny. Całe tabuny powstają takich topikach o gustach.

Gość MUZYKOMANIACZKA
Z cynicznym uśmiechem na twarzy i z nietypowo wykręconymi na lewo sutkami, słucham w zamyśleniu najnowszych przebojów zespołu Bayer Full, marząc o możliwości dotknięcia odbytu jego bosskiego wokalisty. :classic_cool:

Hmm... rozumiem że po wysłuchani tego utworu sutki może wykręcić ale skąd pomysł o cynicznym uśmiechu. :D

Gość trzeba byc
MMoze to nie moja sprawa,ale trzeba chyba byc idiota zeby krytykowac kogos za brak umiejetnosci pisania po...francusku.Sama jelopico jestes idealem-jak rozumiem?