Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielka stopa

źle znoszę takie upały.

Polecane posty

niby fajnie, że lato, ale strasznie źle wpływa na moje samopoczucie tak wysoka temperatura i duchota. Gdyby chociaż kropla deszczu. Kto jeszcze nie lubi takiej pogody?

Gość o znajoma wielka sopa
:-) ja nie lubie, siedze w domu i sie chłodze . "Podziwiam" nastki smazace sie na słoncu :-( ja bym padła

Gość o znajoma wielka stopa
nie sopa ;-) tylko stopa 👄

Gość moj pies nawet nie chce
wychodzic na dłuzszy spacer

a ja dopiero w takich temperaturach odżywam tak od 25 wzwyż, to jest to

Gość a ja więdne
;-)

A ja zawsze taka byłam z siebie dumna że dobrze znoszę upały... do wczoraj:) Opalałam się nad naszą piękną Klimkówką, wstałam i poszłam do budki po coś do picia, i zemdlałam. Ale była sensacja:-D Mój facet mówi że wyglądałam jak trup.

Hmmm, pewnie tak lajtowo to się od czasu do czasu poopalam, ale nigdy bezczynnie leżąc. Następnym razem postaram się przemóc kompleksy w paradowaniu przez plażę w kostiumie kąpielowym i popływać:-D

ciezko jest w dodatku ja sie nie moge opalac bo odrazu mam poparzenie:( ale trza przezyc:)

ja nigdy nie mogłam wyleżeć na plaży, a słoneczko brało mnie zawsze jak pluskałam się w wodzie właśnie :) zresztą takie bezczynne wylegiwanie się na takim skwarze to udar gwarantowany.

Gość rarytasek
witam. ja też źle znoszę takie upały. niby lato fajnie itd ale nie moge sie nigdy dobudzić rano wa taka pogode. nad wodą tylko mogę chwilę poleżeć ale co 15 minut spadam do wody

Gość LaEsperanza Milagro
Ja też uwielbiam! Zaraz napompuję basen i hop do wody pluskać się! To jest to!

Gość no niby tak
ja strasznie zle znosilam takie upaly jak bylam gruba. jak schudlam to jest spoko. ;) w zeszlym roku bylam w egipcie i strasznie sie balam jak tam sie bede czuc ale pomimo ze temp. wyzsza to czlowiek sie lepiej czuje. inna wilgotnosc. nie poci sie jak swinia, nie ma duchoty takiej. nawwet caly dzien bylismy na pustyni i bylo super!

Gość rarytasek
plusem takiej pogody jest morze. już myślę o wyjeździe w sierpniu tylko jeszcze nie wiem którego. wiecie może jaka pogoda ma być w sierpniu???

Otóż to. Siedzę sobie w pracy na drugim piętrze w starym biurowcu, przy oknie, okno od wschodu, grzeje jak na patelni. Klimę ma tylko kierownictwo (w końcu przychodzą do pracy 2 razy w tygodniu na dwie godziny). Moja koleżanka ma wrażliwe uszy na przeciągi i nie ma mowy o włączeniu wiatraczka... W tamtym roku podczas tych upałów bywało że musiałam się zwalniać do domu, bo tak się źle czułam:(