Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

powrót do przeszłości... dla znudzonych obecnymi tematami

Polecane posty

Hehehe, dobre :-D Najbardziej spodobał mi się topik: \"żona namawia mnie do seksu\", autor: \"zdruzgotany\". :-D

Gość podszyw naczelny
OK, podniose wszystkie !

Gość ej a z którego roku to są
tematy?

Gość heheheheh widać że wszyscy są
pochlonięci czytaniem starych topików:-D(ja zresztą też:-P)ale także jestem ciekawa z którego roku one pochodzą?Chyba jakoś z początku Kafeterii...wie może ktoś?

serio grudzień zeszłego roku??!!!:-DHeh...a ja myślałam,że może sprzed 3-4 lat......ale chyba nie trzymają tak starych topików....a szkoda bo bym sobie poczytała jakiś topik sprzed kilku lat;) P.S.właśnie czytam topik o seksie analnym w czasie ciąży z ostatniej strony forum:classic_cool:

:-Dhahahah ja tam samo:-PCzuje się jakbym była w innym świecie,na dwóch różnych forach,jakby tam był inny czas,inna bajka:-D:-D:-DSiedze i sama do siebie się śmieję z tego,normalnie nie mogę też stamtąd wyjść;)Czas tam jakby sie zatrzymał,jets tam jakoś inaczej...fajnie sie tam przenieść;) Dzięki za odnalezineie tamtych,zapomnianych topików;)

pozdro600 wielkie dzięki!Wtedy mnie jeszcze chyba nawet nie było na forum...nie!Chyba moze juz byłam:-oNo nie pamiętam😭chyba jednak juz bylam,pamietam tamtą szte graficzną:-D

Gość gość
Generalnie włazicie tu:http://www.archive.org/web/web.phpI tu taka jakby maszyna czasu jest:D Dalej niz do 2003 sie jednak nie da cofnąć.Tylko nie zostancie tam na zawsze:P

:-D:-D:-Dczasmai mam ochotę przenieść sie tam i wsyztsko jeszcze raz przeżyć;) Skad w ogole masz te stare forum?