Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koalaa

co o tym myslec ??/ to PRZERAZAJACE!!!!!

Polecane posty

Gość koalaa

niedawno byl tu topic Lisciastej(?) o tadeuszku (?) kto pamieta???????????? otoz bardzo bym chciałą wiedziec z jakiego miasta jest Lisciasta gdyz w pt przydazyla mi sie okropna historia :O pracuje w antykwarjacie bo zrobili tam tymczasowo ( na okres wakacyjny) stoisko z recznie robiona bizuteria i takie tam wiadomo dla turystow i jest naparwde duzyy ruch i w pt jak bylo naparwde sporo ludzi to byl tam tez taki maly dzieciak myslalm ze z rodizcami ale nie stal u nas na bizuteri tylko w tej drugiej czesci gdzie sa juz takie drogie antyki...i sie iwdocznei niecierpliwil a pani Danusi nie bylo ( ona tam sprzedaje ) to podeszłam do niego i pytam przekornie "w czym moge pomoc' a on sie mnie pyta ile kosztuje tamten zegra z pozytywka ( on tam wisi i wisii sie kurzy od zawsze chyba ) a cena nie bagatelna 2 i pol tys. i mowie mu ze o to bardzo stary zegra sratatatata itp. i czy mu sie podoba a on ze zloscia (!) ze mam mu poweidziec ile kosztuje i ja mu mowie ze 2i 5 tys ( ale smiac mi sie chcialo bo taki dzieicka maly cos kolo 5 lat )i on mowie ze poprosi na co ja zdebialam bo ten wyciaga PIENIADZE!! ja sie patrze na niego i mowie zeby moze zawolal tatusia albo mamusie i pytam ktorzy to i patrze na niego a on [wsiekly} (!!!) i ma takie okropne oczyska takie złe,jak dorosly czlwiek i tym dzieccymn pisklywym glosem mowi mi przez zacisniete zeby ze chyba nie wem z kim mam doczynienia i ze mam mu dac ten zegar ze i tak laske mi robi ze placi bo zegra jest jego, i on i tak po niego wroci a mowil to z taka wsciekloscia i zloscia ,,, to bylo okrpne to nie bylo male dziecko!!! male dziekco sie tak nie zachwouje .....

Gość co wy za glupoty gadacie

Gość co wy za glupoty gadacie
Sprzedaj mu ten zegar i po klopocie! 🖐️

to pewnie dziecko wychowywane bezstresowo z lekka nutka zaznania smaku pieniadza:D kochane smyki ahh:D

Gość jezus maria co sie dzieje
teraz

Gość koalaa
halooooooo Lisciasta odezwij sie!!!! :(:(

małoletni może nabywać tylko drobne przedmioty służące do użytku w czynnościach życia codziennego. przy takim zakupie musi być rodzic. kuniec.

Gość jezus maria co sie dzieje
a ile pieniędzy wyciągnął?

Gość kolejna glupia hisoryjka

Gość koalaa
halo lisciata???????

Gość gdfdfd
hehehehe od razu widac ze to Lisciasta, sciemniara jedna :D buhehehehe szkoda ze jeszcze nie napisalas tego jak ten maly do Ciebie powiedzial: " Jesli nie sprzedasz mi tego zegara to skonczysz tak jak Ona (czyli Lisciasta) " :D

Gość bgyt
lisciasta dziekujemy ci zachec urozmaicenia naszego zycia, doceniamy twoja ciezka prace.idz dopisz kolejny rozdzial powiesci z tym samochodem i duchem gdzie mialas nick dziewczyna z kubkiem herbaty bo tam sie niecierpliwia.

Gość bgyt
jasne, ze to jedna dziwczyna wszystko pisze dziewczyna z kubkiem herbaty i lisciasta nagle zniknely i nie doknczyly swoich przerazajacyhc opowiesci

Gość fdssd
uppppppppppppppppppppp