Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekawosci

Jakie teksty was rozpalają?

Polecane posty

Ten mnie nie rozpala, ale jest niezły: Będę Cię pieprzył aż mnie pokochasz.. Wiecie czyje to ?

Ten też mnie nie rozpala ale jest niezły: zrobię Ci z d**y jesień średniowiecza... Pytanie: z jakiego filmu ?

Gość gość
Kotku.. Czy mógłbyś mnie zerżnąć od tyłu..? Czuję się wtedy taka dowartościowana...:)

Ten ostatni jest mój, a nie żadnego gościa. W ogóle wku*wiają mnie ci goście.. Co to jest do ku*wy nędzy.. gimnazjada ?

Czy tu już nie ma normalnych ludzi.. z krwi i kości ? Tylko gimpajace i małotwórczy podszywacze w wieku przeddorosłym...? Ja pier*ole, masakra... TNR :)

Gość gość
Ja uwielbiam mowic mojemu chlopakowi do ucha jak bardzo jestem napalona Albo go prowokowac bardzo lubi jak dla niego postekam albo powiem Jak bardzo tesknilam za jego penisem na poczatek gry wstepnej siedze mu na kolanach przodem i robie osemki biodrami gdy sie calujemy a jak mowi do ?mie kiciu albo kotku to juz wogole zaczynam mruczec i jestem posluszna a tekst ktory slyszalam i mnie najbardziej rozpalil to chodz tu usiadz ma moim wielkim k*****e zaraz bedziesz mnie blagac o wiecej