Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekawosci

Jakie teksty was rozpalają?

Polecane posty

Gość pytam z ciekawosci

co lubicie słyszeć w tych najgorętszych momentach?;) Wpisujcie terksty jakie słyszeliście i smai mółwuicie, nawet te najbardziej smieszne:D

Gość pytam z ciekawosci
mówicie miało byc sorki:)

Gość pytam z ciekawosci
no i teksty, sorki, usprawiedliwiam się, bo niektórzy lubią się czepiać:)

Gość pytam z ciekawosci
Ja zawsze mówię do mojego chłopaka, jak już się przede mną rozbierze, "duś, duś, hop, hop" :classic_cool:

Gość pytam z ciekawosci
Ale mu nie staje. Zasadniczo, to nie wiem czemu:(

Gość pytam z ciekawosci
tak oczywiscie! podszywacze sawśród nas:D:D:D

Gość seksi bejbe
np. chodź tu mała, zabawimy się!:P albo "zaraz zemdlejesz z rozkoszy":P

Gość ghffry6jmn
,,szaleje za tobą'' ,,było mi tak dobrze'' ,,nie skrzywdziłbym nawet muchy'' ,,pocałuj mnie'' ,,jesteś śliczna''

Gość pytam z ciekawosci
Moj ulubiony teks to, 'Promocja! Watrobki kurze dzis po 3 zl!!! '

Gość pytam z ciekawosci
tekst mialo byc, sorki :)

Gość ghffry6jmn
"jest mi z tobą jak z cioteczną siostrą" :classic_cool:

Gość ghffry6jmn
kurde przeginasz cwelu jeden!!! ^^ jak Ci się tak spodobał mój nick to sobie wymyśl jakiś inny^^

Gość ghffry6jmn
A słownictwo mam po tatusiu:). Wbijał mi je do głowy przez dupę swoją wielką włochatą pałą :)

Gość ghffry6jmn
żal.pl^^ no coments

Gość ghffry6jmn
mialo byc 'comments', sorry.

Gość ghffry6jmn
nie no żal mi takich ludzi,naprawdę ^^ poszukaj sobie kogoś innego! a nie się podszywasz,naprawdę nic nie masz lepszego do roboty?

Gość ale jaja 77
rznij mnie jak kombajn na sianokosach

Gość nic mnie nie rozpala
jestem seksualnie oziębła

Gość ghffry6jmn
wysiliłeś się^^ brawooo jednak masz mózg i go od czasu do czasu używasz,hmm chociaż niekoniecznie! bo bredzisz jak potłuczony

Gość ghffry6jmn
niemniej jednak ja jestem bardziej potłuczona

....\" nie mogę dłużej na to patrzeć, jak siedzisz bezmyślnie nie widząc co dla ciebie przygotowałam\" ... pieprzenie było do białego rana :D 🖐️

Gość Cytrynka24
teraz co napisze napewno pobudza wyobrażnie... co wy na to usiadam koło ciebie.... chce żebys sie domyslił o co mi chodzi;P ale nie chce tego mówić... patrze ci głeboko w oczy... bawię się swoimi włosami...;) przegryzam wargę..; dotykam soebie piersi. śmieje się do ciebiewiem że ty wiesz , o co mi chodzi.... przetrzymujesz mnie.... chcesz żebym cię bardziej ropaliła... odchylam sie lekko do tyłu... lekko rozchylam nogi... płoną mi policzki... usta domagają sie pocałunków.. piersi i biodra twojego dotyku...och... chcesz podejść.. chcesz mnie miec... podnieca cię mój widok , podchodzisz do mnie... jestem zaskoczona.. chciałam tego!! patrzysz mi w oczy;) widze że i ty płoniesz... w pokoju robi się bardzo goraco, temperatura wzrata niczym za podkeceniem kaloryfera'...... moje wiglote usta chcą twoich... dotykasz mojeco kolana... pragniesz mnie...! powoli dłonia przesuwasz coraz wyżej... do ud... płone... oczy robia mi się zmglone... przeciez taka tego chce... zamykam je... a gdy otwieram twoje usta wbijają sie już w moje w goracym pocałunku... czujesz słodki smak... i chcesz więcej.. i więcej... druga dłonia dotykasz moich jedrnych piersi... przeszywa cie dreszcz.. czujesz ciepło.... odrywasz sie od moich ust... aby... zbilzyc swoje usta do moich sutek.. chcesz więcej... twój penis domaga sie mojego ciepłego i wilgotnego miejsca\ wiem czego chcesz... mrusze// i uśmiecham sie.. oki reszte dopisz sobie sam ;P\

Gość Ronniexd
Hmm ten rzekomy cyber cos tam nawet fajnie wyszedl. Ja np czasami przed snem wysylam mojemu chlopakowi na dobranoc sms typu "zamiast teraz isc spac wolalabym poczuc cie w srodku i pobudzic twoje zmysly by bylo ci dobrze" albo jak pisze ze swoim chlopakiem i planujemy wspolny weekned to pisze mu jak sb wyobrazam nasza wspolna noc. Moj chlopak lubi jak jestem na gorze wiec mu pisze ze jak przyjedzie to zrobie mu dobrze i uzyje swoich sztuczek i ze bede na gorze. DIewczyny polecam wam fajny sposob ;) jak bedziecie rb swojemu ukochanwmu dobrze tpo wexcie np kostki lodu czy.cos innego zimnego i cos cieplego. Wexcie najpierw do ust cos zimnego i wezciejegi penisa do ust a pozniej cos cieplegi ta kombinacja mu sie spodoba. Probowalam na moim chlopaku i byl zadowolony z tego eksperymentu. To jest dobry sposob na gre . wstepna. Mam nadzieje ze pomoglam xd