Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy a jak

gumka...zsunieta!!

Polecane posty

Ja się zawsze odzywam, jak mam coś do powiedzenia, więc jak coś cię będzie niepokoić - wtedy się odezwę (o ile przeczytam i będę siedzieć przy kompie).Szybkiej wizyty ;)

Gość mons
witam dziewczyny! pomocy a jak mam dokładnie taki sam problem jak Ty! 5 lipca kochałam się ze swoim facetem i przydażyło nam sie dokładnie to samo co wam! i teraz czekam na okres według moich obliczen powinien nadejsc 20 - 21 lipca i stresuje sie ta sytuacja! dodam ze nie biore zadnych tabletek wiec mam nadzieje ze dzidzi nie bedzie! sytuacja stresuja mnie tym bardziej ze moja przyjaciolka zaszla w ciaze rok temu i tez sperma nie dostala sie do srodka( dzidzia powstala z tego plynu) i co gorsze miala normalnie pierwszy ,,okres", drugi juz nie nadszedł! wiec nie wiem co mam robic przyjaciolka doradza mi badanie krwi ale jakos boje sie isc do lekarza , boje sie wyniku.

Gość a jak chce zacząć
mierzyć sobie temp od nowego cyklu robiąc to poprzez włożenie termometru do pochwy, to jak głęboko musi on być umieszczony?

Gość pomocy a jak
ale nie bylo zadnego plynu bo prezerwatywa byla zalozona od poczatku stosunko.Po co sie martwic na zapas:) miejmy nadzieje ze nic sie nie przedostalo bo niby jak? a u ciebie jak to sie stalo?

Gość ggdhggjd
hmm...to są mikroskopijne sprawy, ludzie tutaj nie potrafia powiedzieć Ci czy kochajac sie ze swoim chlopakiem dzis rano zaszłaś w ciąże:/ ryzyko było, mimo wszystko,nie rozumiem np. facetow ktorzy biora gumke po stosunku i uciskaja robiac balonika by sprawdzic czy nic nie przecieka, mowiąc"cała" prawda jest taka ze gumka moze być wadliwa fabrycznie i miec dziurke wiekosci główki plemnika,nigdy nie można być pewnym, można tylko przypuszczać dlatego jeżeli nastąpiła taka sytuacja że coś mogła np. zostać na wargach stomowych, albo penis nawet w wydzielinie dotknął okolic pochwy to potem mechanicznie mogło to zostać przeniesione wewnątrz,lepiej szybko zapobiec niż póżniej pluć sobie w brode że "przecież ludzie na forum mówili" pozdrawiam

Gość pomocy a jak
nie bede sie truc nie potrzebnie!bylo czasem wiecej bardziej napietych sytuacji.Licze ze bylo to dni nie plodne.szybko zadzialam wyplukalam wszytsko co mozliwe nic nie moglo sie dostac bo jak?

Gość ggdhggjd
dodam tylko, że mojego ojca chrześnica zaszła bo kumka im "spadła" hmm...

Gość pomocy a jak
prosze doceniam Twoja madrosc!Ale nie stresuj dziewczyn!Stres moze niepotrzebnie opoznic okres!JEsli nic sie nie dostalo to chyba nie ma sie czym martwic!

Gość ggdhggjd
no właśnie nie moge pojąć jak można wypłukać coś co jest namierzalne tylko mikroskopem, przecież wypłukałaś wodą,myślisz że plemnik usiadł ci na paluszku i zrobił sobie wycieczke na zewnątrz? ja nie wiem można wypłukać coś co widzisz, ale przeciez jednocześnia można wpłukać śluz jeszcze dalej, woda to ciecz ona nie zabija plemnika w pochwie rozcienczyłaś tylko swój śluz,zupelnie nie rozumiem tego płukania, podmywania mhh...nie mozna zmyc czego czego nie widzisz

Gość ggdhggjd
dziewczyno rób co chcesz tylko nie wypisuj durnot na forum pozdro

Gość rozsadna
wlasnie tutaj ja nie moge pojac Ciebie!woda wpyszczana do pochwy pod bardzo duzym cisnieniem kilka ktornie wyplucze przeciez nie tylko to co jest widoczne!kiedy myjesz rece splukujesz brud i bakterie ktorych nie widzisz golym okiem!

Gość ggdhggjd
no właśnie chodzi o to, że nie... aaaale to jest twoje życie po co ja pisze nara

Gość pomocy a jak
dobra uleglam masz racje! mam tyle mieszanych uczuc! zaczynam sie znowu bac! co ja mam robic!

Gość pomocy a jak
i tak juz za pozno bo to bylo w poniedzialek.To byly dni nieplodne z tego co mi wyszlo!wedlug mnie nic sie nie dostalo ale kto wie

Gość pomocy a jak
jejku to jest taki okropny strach>jutro piwrwszy raz lece samolotem same stresy juz nie moge;(

spokojnie :) nic sie nie dzieje samolot to fajna sprawa, wypoczniesz zrelaksujesz sie na wyjeżdzie:) wrocisz zrobisz test i już, wrazie gdyby coś wyskoczyło nieplanowanego, zawsze jest jakieś wyjście, prawda? pozdrawiam

Gość pomocy a jak
na pewno w zyciu nie usune nie ma nwet o czym mowic!

Gość pomocy a jak
kupowa;lam globulki patetentex bez problemy a dzis babka w aptece powiedzial mojemu facetowi ze wszytsko srodki antykoncepcyjne sa na recepte.Glupia jaks czy co? to gumki tez sa na recepte?

Gość mons
hej dziewczyny mam pytanko - wiecie moze kiedy pojawiaja sie zachcianki w ciazy?

Gość mons
pomocy a jak.. nie wydaje mi sie zeby gumki byly na recepte ( a jesli nawet to mam w zapasie jescze 2 paczki) ;-) ale tak powaznie to niemozliwe! kolejki do ginekologa by sie zwiekszyly no i napewno wyz demograficzny by nastapil a moze o to w tym wszytskim chodzi?!

Gość mons
dostalam okres jednak jest jakis dziwny ( bardzo skapy i brazowy) czy po tym co pisalam wyzej jest mozliwosc ze jednak zaszlam w ciaze?

Gość mons
dostalam okres jednak jest jakis dziwny ( bardzo skapy i brazowy) czy po tym co pisalam wyzej jest mozliwosc ze jednak zaszlam w ciaze?

Gość mons

Gość mons

Gość mons
hallo jest tu jeszcze ktos? dziewczyny napiszcie prosze co moze oznaczac taki skapy brazowy okres jesli wiecie a moze ktoras z was juz tak kiedys miala?

Gość pomocy a jak
mons jestes jeszcze?

Gość mons
pomocy a jak... jestem a Ty? ;)