Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamela 81

zwiazek????

Polecane posty

Gość kamela 81

czy ktos jest w zwiazku z mezczyzna po rozwodzie? jesli tak to jak wam sie układa i jakie podejscie do zycia maja tacy panowie?czy taki zwiazek jest trudny? prosze o odp?

ja jestem w takim związku powiedziałabym, że jest łatwiejszy od poprzedniego, z kawalerem (potem mężem) chcesz coś dokladniej się wypytać, to prosze na gg

:) Z doswiadczenia powiem,ze tacy panowie śa bardziej bojazliwi.. nie wierzą w miłosc. nawet jak kobieta mowi, ze kocha on nie wierzy.. to troche bolsene dla kobiety.. Ufa bardziej znajomym, znajomym kobietom.. tylko dlatego ze zna je od tylu lat i ze sa blizej dziwne zna je ale nie umial przewidziec ich gier i intryg wiec ich nie zna:P znac kogos to wiedzic z cyzm wypali, kim jest;) Są to dobrzy oddami ludzie, męzowei;) ale ta bojazliwosc jest czasem niedo zniesiena aha i ciagle wszystko ropatrują w kategorii rzucilamnie! babka powie ze dzis do kina nie idzie bo fundusze nie te- co powinien sam sie domyslec;) a on- rzuciła mnie! tak tez nie mozna:P to meczace i boli kobiete ktora kocha:) GO:) w koncu nadchodiz dzien zbawienia gdzie facet jak skonczy 40 widiz ze musi zmienic swe podejscie:) I faktycznie tak jest:)!

Gość yuyuufy
to co napisała Tamit zgadza się z moimi obserwacjami poraniony facet jest naprawdę trudny, z jednej strony bardziej potrafi docenić kobietę, z drugiej obawia się powtórki złych doświadczeń tak bardzo że potrafi uprzedzać zdarzenia samemu się wycofując lub reaguje nieprzewidywalnie nerwowo na niewinne słowa... szkoda gadać... bywa dziwnie

poraniony facet jest naprawdę trudny, z jednej strony bardziej potrafi docenić kobietę, - to prawda;) z drugiej obawia się powtórki złych doświadczeń - nie dziwie sie, ale powinien temu stawiac czoła.. tym bardziej ze czas mija a ona w niczym nie przypomina tamtej;) tak bardzo że potrafi uprzedzać zdarzenia samemu się wycofując - prawda, ale to boli kbiete ktora go kocha i ktorej dał nadzieje;) lub reaguje nieprzewidywalnie nerwowo na niewinne słowa... - oj to tez prawda:) czasami sie dziwiłam czemu tak reaguje, bo ja byłam pełna łagodnosci;) ale to mozna wypracowac z czasem;) wie ze kobieta jak kocha nie jest przeciwna jemu, co najwyzej okolicznoscią.. i chce by on tak ja raktowła jak ona jego- pełni, oddanie, wiernie, lojalnie duzo by pisac:)

Gość yuyuufy
"by on tak ja traktował jak ona jego- pełni, oddanie, wiernie, lojalnie (...)" to jest możliwe, u mnie w związku się udało, choć na co dzień muszę pamiętać że mam do czynienia z wyjątkowo wrażliwym, a czasem przewrażliwionym mężczyzną no i przynajmniej od początku wiedziałam że on w ogóle chce stworzyć związek, jak się odnosi do poprzednich przeżyć... to mi dużo powiedziało o jego wewnętrznym "krajobrazie uczuciowym"

yuyuufy to prawda wtedy kobieta tez wiele rozumie:) np te odskoki z obawy.. itp:)

Gość kamela 81
yuytuufy.....jestes w takim zwiazku? i jak sobie radzisz? twoj partner ma dzieci z poprzedniego zwiazku? jesli tak to jak sobie z tym radzisz? nie balas sie stworzyc z nim zwiazku?

Gość kamela 81
????

Gość luuuna
mi sie uklada ok w takim zwiazku

Gość kamela 81
.............

Gość podnosze0