Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzena84

czy w 13 tygodniu moznba brac furaginum

Polecane posty

witam mam ogromny problem odebralam dzis badanie moczu i mma za duzo bialych krwinek 8-13wp lekarz przed badaniem moczu wypisal mi furaginum w ulotce jest napisane nie brac w I trymestrez a ja jestem w 13 tygodniu wlasnie w tym trymestrze co mam robic czy zakarzenie drug moczowych albo te bakterie w moczu moga wplywac negatywnie na płod????????

ale ja bylam u lekarza i on mi to przepisal moj ginekolog ktory prowadzi moja ciaze

przeczytaj ulotkę ale moim zdaniem nie można brać w ogóle, chyba nie jestem pewna, zadzwon do lekarza jak nie chcesz isc i sie dowiedz wszystkiego

ja brałam w ciąży ale nie pamiętam w którym tygodniu byłam.brałam nawet jakiś mocniejszy antybiotyk bo od poczatku miałam problemy z moczem.no i urosept.

ja brałam w ostatnim trymestrze a lekarz skoro przepisał to wie co robi

Gość Nie bierz furaginu
Furagin jest bardzo toksycznym lekarstwem, dziwię się że jeszcze to przepisują (choć na własnej skórze doswiadczyłam, ze nic innego nie pomagało) radziłabym ponowną wizytę u lekarza, a poki co np urospet i bardzo dużo płynów do picia(bez kofeiny). Pozdrawiam

Gość popieram nie bierz
dziecko moze miec wady, a ze 13 tydzien, to co ze sie zalicza do 2 go trymestru, granica w sumie jest plynna i nie ma znaczenia.