Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamaana totalnie .

CO ROBIC ZEBY UROSNĄC?? NATULARNE SPOSOBY JAKIES? ZNACIE? DANONKI ? PROSZE!!

Polecane posty

mam 12 lat, mam 152 w tym roku ide do gimnazjum bo poszłam rok wczesniej do szkoły Nie piszcie ze jestem dziecko czy cos bo jestem już kobieta znacie jakies natularle sposoby ....... błagam!!

Gość dobrz sensownie sie odzywiaj
jogurty, mleko, ryby, jarzyny, nie gloduj, uprawiaj sport - ale nie wyczynowo, spedzaj duzo czasu na powietrzu

malutka no widocznie można mieć taki kompleks :-o ja wiem że jak ktoś chce urośnać to marsza na basen bo woda \"wyciąga\"

Gość może ja
Kobietą w wieku 12 lat bo pewnie dostałaś już okres,nie dosrosłaś jeszcze emocjonalnie do tego by być kobietą.Ale przyjdzie i czas na Ciebie:-)Pozdrawiam!

Gość boze skonczcie juz
NIESTETY JAK SIE MA NISKI WZROT W GENACH TO SIE WIELE NIE ZDZIAŁA

dzieki ... :* ale dajcie spokój z tym " nie ma to jak miec kompleks wzrostu nie?" :/ To chamskie :| widoczne można bo ja mam :| A mam szanse że przez wakacje urosne do 163?? lub wiecej .. ?? jak ułoże sobie diete z tym co napisał/a - dobrz sensownie sie odzywiaj. To ocenice ok ??? :)))))))

a danonki nie??

Gość dziecko drogie
jak na swój wiek i tak jesteś wysoka, natury nie da sie przyśpieszyć w żaden sposób, na pewno jeszcze urośniesz niedługo. Chcąc mieć 163 w wieku 12 lat to będą Cię przezywać wielkoludem itd... Po co Ci to? Później będziesz płakać, że za wysoka jesteś.

Gość tretetr ...
Nie no tym zdaniem, że jesteś kobietą robawiłaś mnie na maxa !!! :D:D Dziecko przecież jeszcze urośniesz, masz dopiero 12 lat ...

Gość hmmm no cóż
ja miałam 150 w wieku 9 lat :P swój wzrost czyli 177 osiągnęłam w wieku ok 13 lat :P nikt mnie nie wyzywał od wielkoludów, bo nie byłam wyjątkiem :D

Gość strongmenka
podnosze

Gość uuuuuuuuu
podbijam:)

Gość he heee heee he
Co was bardziej rozbawilo: A) Danonki B) Mam 12 lat i jestem kobietą Ja sie waham, ale chyba Danonki jako czynnki wzrostu :D PS. W mojej koleżance mierzacej 175 cm zakochal sie facet majacy cos koło 160 cm. Zażadal kupna "hormonu wzrostu" od rodzicow, dodam tylko je koleś miał chyba 23 lata :D