Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lumena

mały problem..

Polecane posty

Gość Lumena

znalazłam sie w dziwnej sytuacji, z której zupełnie nie wiem jak wybrnąć... mianowicie jestem ze swoim chlopakiem od ok 5 miesięcy, jego znajoma a dokladnie znajoma jego rodziców ma za niedlugo wesele.. w sumie to nawet nie jest jego rodzina.. chodzio to, ze on chce isc na to wesele a ja?.. no cóż, szczerze powiedziawszy to bardzo Nie chce iść, nie znam nikogo, oprócz rodziców moejgo chlopaka ktorzy tez tam beda. Z drugiej strony to zapewne bedzie mnie to kosztowalo sporo nerwów.. + koszty (sukienka, fryzjer itp), będą ludzie którzy go znają a mnie nigy nie widzieli wiec trzeba sie jakos zaprwzentować.. ja jestem osoba nieśmiała i na samą myśl robi mi sie słabo.. po prostu sie boj tego strasznie.. Jak to powiedziec chlopakowi zeby go nie urazic..? :/ boję sie ze sie przez to pokłócimy:(

Gość puhur
wiesz... ja jednak bym poszła. Kiedyś musisz poznać tą część rodziny Twojego chłopaka, która tam będzie. Wiem, że to nerwy, ale przecież on tam będzie z Tobą. Na pewno będzie miło :) jeżeli jednak wiesz, że na pewno nie chcesz iść, powiedz mu to, co tu napisałaś. powinien zrozumieć. ale postaw się w jego sytuacji, będzie mu przykro i być może poczuje się jakbyś się go wstydziła?

Gość Lumena
właśnie i tu jest problem bo ja sie go nie wsydzę.. ale też nie chce robic tego czego sama nie chce.. i koło sie zamyka:(

Gość y z kreską
ja bym poszła- czego się nei robi dla miłości

Gość magdalena255
ja tez bym poszla,musisz kiedys sie przelamac i poznac jego rodzine a to jest chyba najlepsza okazja

Gość Kamelia....
Ja też bym poszła-wkońcu jesteś jego dziewczyną i kiedyś musisz poznać tych ludzi a jak nie pójdziesz jemu będzie przykro i wyjdziesz na dzikusa....

Gość malowana lalaaaaa
hehe wesela nie są takie straszne:P można się dobrze wybawić, jak idzie się z e swoją połówką i nie podchodzi się sceptycznie! hej! trochę optymizmu, na pewno nie są tacy straszni!! on napewqno by z Tobą poszedł. Sama niedawno musiałam iśc na wesele, chociaż nie chciałam na początku, naprawdę było super, potem wszyscy mówili że byliśmi parą wieczoru i parkietu:P

Gość Kamelia....
Jak byłam na pierwszy weselu z moim chłopakiem też nikogo nie znałam-najpierw głupio się czułam ale potem było wesoło-w sumie to dobra okazja by wiele osób poznać w takiej wesołej atmosferze...

Gość Moim zdaniem ...
i tak to ciebie czeka i tak :) Nie przesadzaj, nie taki diabel straszny jak go piszą ... bedzie dobrze, przeciez nie bedziesz sama tylko z twoim chlopakiem i bedziesz miala się z kim bawić, ubierz się gustownie to bedziesz sie dobrze czuła a to połowa sukcesu, usmiech na twarzyi ... powodzenia 🌼

Gość dafni999
Nie zrob tylko takiej glupoty jak ja, rok temu poznalam fajnego chlopaka z duzego miasta- stala praca, dobre zarobki, studia,rodzinka we wloszech,hobby, dlugo by wymieniac i ego wszystkiego sie wlasnie przerazilam, tez jestem niesmiala i troche nie wierze w siebie, odtracilam jego zainteresowanie mna, bo myslalam ze nigdy mu nie dorownam, utrzymujemy znikomy kontakt i caly czas zaluje, ze nie bylam taka pewna siebie i stracilam przyjazn, a byc moze i milosc, wiec IDZ NA TO WESELE, A PRZED WYJSCIEM SPOJRZ W LUSTRO I POWIEDZ NA GLOS JESTEM SUPER I ZAWSZE BYLAM! P.S.kiecke zawsze mozna pozyczyc!

Gość dafni999
tabliczka czekolady i jak bylo na tym spotkaniu?

wiec impreza zostala zorganizowana z okazji powrotu jego siostry i szwagra ze stanow 🖐️ byli tam rodzice mojego lubego oczywiscie 🖐️ rodzenstwo........znajomi etc.........na poczatku sie troche balam ale potem swterdzilam ze mam gdzies co o mnie pomysla :classic_cool: wazne jest to zeby On byl przy Tobie jesli nikogo nie znasz wtedy pojdzie jak z platka i juz :D

Gość Oczywiście że
idź, a przede wszystkim uwierz w siebie dziewczyno wiadomo, że nie musisz i nie będziesz się wszystkim podobać i co z tego (jeszcze się taki nie urodził żeby wszystkich zachwycić:)) Baw się dobrze i bądź soba to najwaźniejsze, bedzie ok ;) PS Uważasz, że to by było dobrze jak on sam by chodził na różne imprezy? :(

Gość Magrat
Pewnie, że idź. Poobserwujesz chłopaka w sytuacji rodzinnej, dowiesz się o nim czegoś nowego. Kiedy się spotka z kimś, powinno się spędzać razem dużo czasu w najróżniejszych sytuacjach, aby sobie wyrobić zdanie o tej osobie. Napewno wiele osób będzie w podobnej sytuacji jak Ty-nie będą znały tam nikogo, albo będą pierwszy raz "oglądane" przez rodzinkę. :) Przecież to nic strasznego. Napewno fajna z Ciebie babeczka, ubierzesz się ładnie, umalujesz, ufryzujesz i facet zaniemówi na Twój widok. :) Poza tym można potańczyć, najeść się pysznych rzeczy. Jak Ci się nie bedzie podobało, zawsze możesz poprosić o odwiezienie do domu, ale napewno będzie miło. Super zabawy życzę. :)