Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roska-Iwona

chcesz schudnąć? mam dobre rady dla Ciebie

Polecane posty

Gość Roska-Iwona

Witam, Czytałam tutaj wiele wypowiedzi osób, które chcą schudnąć. Mam dla Was Niespodziankę. Pracuje w Miedzynarodowym Centrum Zdrowego Stylu Życia, gdzie doradzamy jak się odżywiać żeby mieć prawidłową wagę, żeby schudnąć i bez ograniczania ilości jedzenia, ale przez dostarczanie sobie wszystkich niezbędnych skaładników odżywczych i co bardzo ważne bez efektu jojo!!! Teraz mamy promocję w naszym Centrum na bilanse formy, które normalnie kosztują 120zł, ale teraz do odwołania takie spotkanie jest gratis, więc jeśli Ci naprawdę zależy na schudnięciu i lepszym samopoczuciu to nie zwlekaj dłużej i dowiedz się, co możesz zrobić w tym kierunku. Chcesz się dowiedzieć jakie to są zasady zdrowego żywienia? Napisz do mnie maila lub zadzwoń 0661 265 332 lub 790 208 085.

Gość zmien forum
takich jak ty bylo tu juz setki. ja tez chodzilam do dietetyka LATAMI i wiesz jaki z tego wniosek, ? robicie wszystko zeby jak najdluzej przetrzymac klienta, wkoncu to wasz chleb. tylko co my z tego mamy - zdrowe odchudzanie? nie, mniej pieniedzy i 50 dag. mniej miesiecznie

Gość Roska-Iwona
Witam ponownie, rozumię Panią, że może być Pani tak negatywnie nastawiona do dietetyków. Ja nie jestem dietetykiem, ale pracuję dla firmy,która jest na rynku już od 27 lat, w 64 krajach a w Polsce od 13 lat. Czy uważa Pani,że taka firma mogłaby się tak długo utrzymać na rynku, gdyby nie jej wiarygodność, tego co robi? Ja jestem jednym z konsultantów w tej firmie i mam za zadanie doradzać osobom, które mają problemy z odżywianiem ,jak powinni się odżywiać. Nie są to jaieś puste informacje, ale oparte na wieloletnich badaniach przeprowadzanych przez tą firmę. Produkuje ona suplementy do odżywiania, które są objęte 100% gwarancją tzn. ciągu 30 dni można uzyskać zwrot całej kwoty pieniędzy, jeśli ktoś stwierdzi, że jednak nie widzi efektów działania. Firma jest tak pewna swych produktów, że może sobie na to pozwolić. NA świecie jest miliardy osób, które zmieniły swój system odżywiania dzięki Herbalife. Moje biuro jest w Warszawie. Zapraszam do mnie na rozmowę. Nie biorę za nią pieniędzy i nie bedę Pani zmuszała do kupna czegokolwiek. Chciałabym się z Panią spotkać osobiście, bo ciężko mi wyjaśnić, jak można naprawdę mieć efekty w odchudzaniu zmieniając swój system odżywiania. Spotkanie ze mną bedzie od Pani wymagało tylko poświęcenia ok. godzinki czasu, żebym mogła Pani przedstawić jaka jest wizja procesu odchudzania w Herbalife. To już od Pani zależy czy chce się Pani czegoś dowiedzieć czy nie. Jesliby się Pani zdecydowała to ma Pani mój adres mail i może do mnie napisać. Decyzja należy do Pani.

Gość Roska-Iwona
To przykłady: Ewa Gelios Jestem przykładem na to, że złe przyzwyczajenia i nawyki można zmienić w każdym wieku. Dziś jestem szczęśliwą żoną, matką i babcią. Za pieniądze zbierane przez kilka miesięcy na markowy dres, kupiłam produkty Programu Kontroli Wagi... Do dzisiejszego dnia, gdy Ewa patrzy na swoje zdjęcie sprzed lat, widzi nieśmiałą, mocno zakompleksioną, otyłą i bardzo nieszczęśliwą kobietę.Ważyłam 111 kg, stałam się ociężała i przestałam lubić samą siebie. Okazjonalne wycieczki rowerowe z mężem nie zaspokajały w pełni potrzeb mojego organizmu na ruch i aktywność fizyczną. Rozpoczęłam zakończone niepowodzeniem eksperymenty z dietami, sauną i pływaniem. Z tych 20 lat, które poświęciłam ciągłemu odchudzaniu, pamiętam tylko złe samopoczucie i głód, który nie pozwalał mi wytrwać w postanowieniu dłużej, niż kilka tygodni. To błędne koło z odchudzaniem zakończyło się, gdy spotkałam Dystrybutora Herbalife.Postanowiłam spróbować, odzyskałam wiarę w to,że ja też potrafię zgubić wszystkie zbędne kilogramy. Zdecydowałam się na zakup zestawu produktów odżywczych. Podczas mojego programu stosowałam: Formułę 1 Koktajl Odżywczy , Błonnik Aktywny - Fiberbond, Błonnikowe Tabletki Dietetyczne, Formułę 2 Multiwitaminy, herbatkę Thermojetics i N-R-G.Rodzina i znajomi patrzący początkowo z przymrużeniem oka na mój kolejny eksperyment, szybko zmienili swoja postawę wobec mnie. W bardzo krótkim czasie uwierzyli w moją silna wolę i skuteczność produktów. Po siedmiu miesiącach stosowania Programu zmieniłam się nie do poznania. Zgubiłam wszystkie zbędne kilogramy, poprawiło się moje samopoczuciei co najważniejsze, wagę tą utrzymuję już od 2 lat. Poprawiła mi się cera, jestem pełna energii i mam mnóstwo nowych pomysłów, stałam się dużo atrakcyjniejszą, zupełnie odmienioną kobietą. Zmieniłam styl życia i stałam się zupełnie nowym człowiekiem.Cały czas stosuję wszystkie produkty, zarówno te do kontroli wagi, jak i do pielęgnacji skóry. Moi bliscy zachęceni moim rezultatem, także zaczęli kontrolować wagę i spożywać produkty Herbalife. Dodatkowo całkowicie zmieniliśmy prowadzony styl życia. Chodzimy na siłownię i jeździmy na rowerach, zwracamy większa uwagę na to, co jemy – odżywiamy się teraz prawidłowo. Ja zaczęłam także doceniać korzyści płynące z odpowiedniego nawadniania organizmu. Właściwie wszędzie towarzyszy mi niegazowana woda mineralna, herbatka Thermojetics i N-R-G. Dla mnie Herbalife to życie!!!. Anna Sęk Anna Sęk z Wałbrzycha miała problemy z pozbyciem się zbędnych kilogramów, które pojawiły się w wyniku prowadzonego stylu życia. Razem z Herbalife poznała zasady zdrowego odżywiania i wygrała walkę z nadwagą. A oto jej historia:Nie wiedziałam, jak o siebie zadbać.Moje kłopoty z nadwaga zaczęły się w 1996 roku. Podjęcie pracy i prowadzony styl życia sprawiły, że moja sylwetka szybko przybrała nieestetyczny wygląd. Pocieszałam się wtedy, że kiedyś to się zmieni, bo jestem młoda i na tyle silna, aby powrócić do dawnej wagi. Niestety tak się nie stało, gdyż nie miałam pojęcia, jak odpowiednio skomponować dietę i jakich składników dostarczyć organizmowi, by zaczął poprawnie funkcjonować. Złe nawyki żywieniowe, brak aktywności fizycznej i wreszcie narodziny córeczki w marcu 2003 roku tylko pogłębiły mój problem. Kiedy poznałam Herbalife myślałam, że to kolejna dieta cud. Z produktami Herbalife spotkałam się w lutym 2004 r.Pewnego dnia mąż, który również od dawna borykał się z nadwagą przyniósł do domu ulotkę informacyjną. Wiedząc już, iż sama nigdy nie zrzucę zbędnych kilogramów, zdecydowałam się na spotkanie z Dystrybutorem firmy Herbalife. Już podczas pierwszej rozmowy postanowiłam spróbować, choć z niedowierzaniem czytałam historie osób, u których stosowanie diety Herbalife zakończyło się sukcesem. To był strzał w dziesiątkę!Po zaledwie 2 tygodniach stosowania produktów wiedziałam już, że moje obawy były bezpodstawne. Chudłam, a moje ubrania stawały się coraz luźniejsze i już wkrótce zmuszona byłam w dużej części wymienić garderobę. Osoby dotychczas sceptycznie nastawione do mojej diety przyznały, iż był to świetny pomysł. Niektóre twierdziły nawet, iż nigdy nie wyglądałam tak szczupło i promiennie jak teraz.

Bla, bla, bla,bla mniej jeść , więcej się ruszać. Mamy na topiku rekordzistkę, schudła 42kg w ciągu 14 miesięcy bez herbalifu, wyniki ma świetne.

Gość Roska-Iwona
To gratulacje w takim razie. NAprawdę bardzo dobry wynik;)

pisalam juz kiedys o tym jak zostalam omamiona obietnica szczyplej sylwetki :-o szczyply po tym \"\"zabiegu\" zostal tylko moj portfel niestety ! po pierwsze mialam z czego chudnac bo wazylam - o zgrozo 76kg. po drugie zaopatrzylam sie w caly (rozbudowany w dodatku) zestaw - bialko, koktajl, blonnik, herbatka teromo, jescze jakies witaminki ! po trzecie stosowalam diete zgodna z grupa krwi (w jednym posilku, ktorym byl obiad) po czwarte prowadzial mnie bardzo kompetentna osoba, chodzilam na wazenie i pomiary co tydzien i teraz tak : z takiej kosmicznej wagi schudlam 2 kg. (ktore wrocily), koktaj ktory ma starczac na miesiec kuracji skonczyl sie po 2 tyg. a stosowalam mala dawke (ta regularna) czyli 2 lyzki na koktajl, wiec musialm dokupic bo dieta bez koktajlu nie dziala, pozniej skonczylo sie bialko a pozniej znowu herbatka i tak wkolko czegos brakowalo i dokupowalam po jednym bo \"szkoda bylo reszte wyrzycic\" moglam sie tak bawic w nieskonczonosc !!! Pani Iwono --> ja od tamtej pory zawsze i wszedzie odradze Herbalife i sami sobie na to zapracowaliscie !!!

Gość Pani Iwono czy pani nie wstyd
wciskać kity ludziom którzy potrzebuja pomocy ,że koktaile daja rezultaty w odchudzaniu .

Gość no to jest po prostu jej praca
ja jestem doraddza finansowym i mam podobne "gadane" jak i ona. tego nas uczą! :P kobita z tego ma kase. każdy jakoś zarabia. moja mama kiedyś miała herbalife. schudła chyba z 5 kg. ale wróciło. koktajle są dobre. ale i tak uważam, że MŻ + troche ruchu + niejedzenie po 18 to najlepszy sposób na odchudzanie i najtanszy. nie ma mowy, żeby ktoś po tym nie schudł. i trezba sobie wbić do łba, że na całe życie trzeba zmienić nawyki. a z herbalifu polecam szczerze guarane!!! jest zajebista!

Gość Roska-Iwona
Chciałam pomóc. Rzeczywiście jest to moja praca, ale czy nie można jednocześnie zarabiać i pomagać??? To tak jak praca lekarza:przecież oni też nie pracuja za darmo. Płacimy składki na ubezpieczenie ,zeby miec opiekę lekarską. Idziemy do lekarza, on przepisuje nam leki i udajemy się do apteki, by je kupić i to nam tak nie przeszkadza, bo nie myślimy o tym, że ktoś na tym zarabia. A przecież leki nie są tanie!!! Czy nie lepiej zapobiegać chorobom niż je leczyć???

Gość Roska-Iwona
I faszerować się lekami, które niszczą nasz organizm! No ale kazdy jest wolnym człowiekiem i moze wybierać. Jeśli Pan/i uważa, że to jest dobry sposób to to szanuję- to nie moje życie.

Gość ksaaaa
Daj se spokoj Iwonko...idz juz lepiej spac. I te Twoje sztuczne Pan/Pani....niedobrze sie robi :o

a ja tylko powiem, że kilka lat temu moja mama chciała się tym odchudzać, kupiła te koktajle i o mało przez nie nie zjechała :o

ja tez 6 lat temu dalam sie nabrac iiiiiii nic.ani nie zaszkodzilo ani nie pomoglo.tylko pieniedzy w portfelu ubylo

Gość gość
z******ta reklama. Naiwnych szukasz. P*****l się z radami za 120 zł. Wolałabym iść do dietetyka.

Gość gość
Herbalife? o nie, nigdy w zyciu, przeciez to glodowka, schudlam przez trzy dni 1.700 kg , o malo sie nie wykonczylam , oczywiscie zaraz te kg wrocily, Nigdy wiecej,te koktaje to w dope sobie wsadz,czlowiek chodzi glodny caly dzien, a wieczorem na zarcie sie rzuca jak opetany!