Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pimpirimpi

suknia farage 4032,wasze opinie

Polecane posty

Gość szczerze mowiac dla mnie
ona jest wyzywająca i za bardzo przedobrzone te ozdoby na niej. prostota jest najpiękniejsza

Gość sisisu
a dla mnie świetna gorset faktycznie zbyt wyzywający ale kolory idealne:)

Gość Obrzydliwie prowokująca
Panna młoda czy dzi...a? (sory za dosadność)

Gość MisteriousGirl
dla mnie za odważna i nie ma co ukrywać-brzydka!!!Na ślubie powinno się wyglądać pięknie i elegancko a nie jak strach na wróble!

Gość fwfwref
och, ona ma taka górę jakiej szukam w sukienkach!!!! ze względu na to bardzo mi się podoba

Gość fwfwref
o, i sklep jest w Gdyni, w moim mieście... ( :) !!! ) hmmmm... podobają mi się te sukienki... ale ceny pewnie mniej mnie zachwycą

Gość do a moze taka
a ile chcesz za tą suknie bo śliczna jest i napisz na jaki wzrost się nadaje

Gość fwfwref
też jestem ciekawa... w ogóle ja musiałabym rozmiar 36 przerobić na 34

a ja uważam że jest świetna - kto powiedział że do ślubu trzeba iść w prostej skromnej kiecce co prawda nie wszystkim dobrze jest w zieleni ale na tej fotografii prezentuje się świetnie bardzo efektownie

mi sie nie podoba, ale dlatego ze za duzo tych udziwnien ktore polaczone razem sprawiaja ze sukienka wyglada tandetnie niestety, ale poszczegolne jej elementy sa ladne...

Czarna IwI - gdzie byłaś? znaczy z kąd te zdjęcia? (przepraszam że nie na temat)

Gość zegarynka 82
ja miałąm farage galaxy4000 i sukienka prezentuje sie naprawde ładnie ....duzo zalezy od halki wystarczy wejsc na allegro i wpisac farafe a zobaczy sie ze kilka dziewczyn wtej samej sukience wygląda inaczej....... sukienki farage kosztuja od 2700-4000 lae juz za 3000 ma się bardzo ładną z dodatkami..... uwazam jednak ze gorset z przodu powinien byc podszyty....a tył przezroczyty...panna młoda wygląda wtedy elegancko i nie prowokuje .....dla mnie koronkowy przód jest nie elegancki.....jeszcze przy ładnej tali ok ale ak ktos ma fałdki i przezroczysty przód to wygląda obleśnie

Gość ta ta ta
javascript: ShowBigPicture(current_picture)

Gość a może taka...
--> do a może taka--> suknia jest rozmiaru 4 czyli polskie chyba 34-36. Ja jestem drobną osobą więc chyba problemu by nie było. Jeśli chodzi o wzrost to spódnice można regulować tak do 7 cm. Ja razem z butami mam gdzieś 166cm, bynajmniej tak mi się wydaje. Moze trochę więcej. Postaram się zmierzyć i napisze. jak coś to piszcie na maila. Acha suknia ma dość długi tren.

Gość fwfwref
"a może taka", a gdzie twoja sukienka jest do obejrzenia i ewentualnej przymiarki?

Gość a może taka
napisz do mnie na maila , bo na kafe wolałabym nie pisac takich informacji:)

Gość upupupupppppppppppppp

Gość fwfwref
no ja do ciebie nie napiszę bo to nie ma sensu, nie chcę ci zawracać głowy bo nie zdecyduję się... szukam sukienki do obejrzenia na terenie trójmiasta ale ta twoja jest piękna, na pewno znajdziesz nabywczynię

Gość safiku
A może ta www.wloska_suknia_slubna.republika.pl

Gość do safiku
przestań juz prosze panoszyc się ze swoją wredną sukienką ... nie możesz jej sprzedać bo jest po prostu okropna... a suknie z salonu Farage są o niebo ładniesze od twojej.... są pięknę i widac wielką klasę...a twoja jest beznadziejna i jeszcze do tego beznadziejnie upięty welon.... daj sobie spokój .... znikaj stąd na swój topik....

Gość a może taka
do fwfwref --> ja mieszkam 100km od Trójmiasta

Gość carmenn
ladna ta ostatnia. ale w tej sukni ladnie wygladaja tylko wysokie szczuple dziewczyny z delkatna uroda jak ta pani na focie. na przecietnym wzroscie np 165 to juz nie robi takiego wrazenia.