Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciaparajda

Mam problem

Polecane posty

Oglądałam dziś jakieś foty z plaży, zobaczylam dwie dziewczyny w kostiumach. Super ciała bez cellulitu. A ja? 175 cm wzrostu, prawie 80 kg. I cellulit. Spojrzałam dziś na siebie w lsutrze i oniemiałam :o :( :o :( Czy mozliwe jest że schudnę te prawie 20 kg (do 60\'ciu) i pozbędę się cellulitu? Czy możliwe że wyjde kiedyś na plażę w kostiumie kąpielowym???? :(

Gość gggggaaaag
mozliwe jezeli odejdziesz od komuptera przy ktorym pewnie przegryzasz paluszki i pojdziesz pobiegać ;)

Dodam, ze mam 20 lat, cale życie jadlam normalnie i zawsze moja waga oscylowala w okolicach 60kg. Terz choruję- mam depresję- i stąd przytyłam :( ale to mnie jesczce bardziej dobija buuu:(

Gość nnenna
Cellulit maja nawet chudzienkie laski, a moja kolezanka z nadwaga nie ma. To czy sie ma cellulit czy nie zalezy od wielu czynnikow, min. odzywiania, dbania o swoje cialo, cwiczenia.

Gość gggggaaaag
jezli masz depresje to powinas chodzic do psychologa albo brać leki i probować wrocic do siebie a nie zajadac smutki żarciem

Gość gggggaaaag
jezli masz depresje to powinas chodzic do psychologa albo brać leki i probować wrocic do siebie a nie zajadac smutki żarciem

Gość no to faktycznie masz problem
P.S. mam białaczkę, ale co tam :(

Ale mozliwe że jesczce schudnę? np. tak w ciągu hm 5 miesięcy? co robic na ten cellulit? a co do biegania to ja od psychotropow masakrycznie sie poce i się ze mnie leje wiadrami:(

Gość nnenna
Sprawdzony sposob, ktory pomoze zlikwidowac cellulit. po 1- za kazdym razem jak sie kapiesz masoj nogi, uda, posladki szorstka gabka+zel pod prysznic, koliste ruchy od dolu ku gorze, po2 -wcierac po kazdej kapieli zel na celulit , po 3- dwa razy w tygodniu posmarowac nogi takim zelem na cellulit( moze byc najtanszy) i owin nogi folia spozywcza i wskoczyc pod kolderke na 3-4 godzinki po4- gotujesz kawe sypana, odcedzasz i tymi fusami i gabka masujesz nozki i inne miejsca zaatakowane cellulem ( 1-2 razy w tygodniu) Sposob naprawde dobry ja juz nie mam takiego problemu, oczywiscie trzeba robic to systematycznie no i na efekty czekac ze 2- 3 miesiace.

Gość wieszakuuuuuuuuuuu
ja też jak mam cos zrobic to zawsze mówie ze od jutra

Gość nnenna
Ps. dobry jest taki zel na cellulit z bilendy ( czy cos klo tego) ja go uzywam.

Gość Michael Jackson
prawda, popatrzcie na mnie. Też nie wierzyłem że mi sie uda umyć porządnie :)

Gość ciasteczko20
Witam. Pisałam już winnym miejscu na temat kawy. Autentycznie pomaga. Stossuje również balsam belindy hmmm. Tylko nie paniętam ile on kusztuje. Wydaje mi się że coś między 18 a 28 zł. Polecam.