Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka kolezanki

Moja kolezanka stala sie strasznie drazliwa , kompleks bycia dziewica sie klania

Polecane posty

Gość kolezanka kolezanki

Moja znajoma lat 25, nie miala nigdy faceta, nie calowala sie , nie byla nawet na randce. Boze i co z tego? Przeciez w koncu znajdzie swojego jedynego! Lepiej czekac nic byc z byle kim. Nie daj boze poruszyc przy niej trmat facetow, czy zapytac ja czy kogos poznala, to staje sie zla, spieta, obraza sie na wszystkich. Przeciez nikt ciagle jej nie pyta czy ma kogos, moze raz na 3 miesiace. Ogolnie teraz jest jakas niemila, naburmuszona. Czy brak faceta az tak moze zmienic osobe? Wczesniej mowila mi ze boli ja to i dawala mi do zrozumienia, ze tez by chciala miec kogos. Tak ja to wszystko boli, ze nawet gdy jakis facet sie na nia popatrzy milo i ma ochote podejsc i jej to powiesz to sie obraza i mowi, ze pewnie sie gapi bo sie nudzi.Coraz mam gorszy z nia kontakt. Siedzi cale dnie wdomu i idzie tylko po zakupy. Przeciez wakacje sa:(

Gość kolezanka kolezanki
teraz to nawet nie wezme sie za to bo by mnie chyba pobila ona chyba sobie wmawia ze jest brzydka:( a nie jest! wakacje a ona w domu non stop!

Gość Gulmis
ty suko, twoja dziewicz koleżanka jest 100 razy więcej warta niż taka szmata jak ty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość kolezanka kolezanki
problem moze w tym ze nie jest ona zalotna, nic a nic, nie potrafi kokietowac facetow i nie przyciaga uwagi mezczyzn ale ja tez nie ejstem wampem , trzeba miec dar:) ale ladna dziewczyna, 170, ladna figura, ciemne blond wlosy do brody! tyle dziewczyn zaczyna dopiero przed 30, spotka na pewno kogos!!!!!!!!!!!!!!ale ona chyba sie zalamala

Gość kolezanka kolezanki
czemu nazywasz mnie szmata? na jakiej podstawie? prosze o dowody , wylicz!

Gość kolezanka kolezanki
ale problem nie mnie dotyczy tylko mojej najlepszej znajomej! nie moge do niej dotrzec teraz , czy mozna sie az zalamac bo nie ma sie faceta? mozna?

Gość Gulmis
twój język jest językiem szmaty, twoje myślenie jest myśłeniem szmaty ... i wnioskuję że twoja pachwina jest pachwiną szmaty - pachwiną wielokrotnie miętoloną, dziurkowaną oraz zaspermianą.

Gość ...po cholere
z czestotliwoscia co 3 miesiace pytacie czy "juz znalazla faceta"? Jej sprawa, jej zycie :)

Gość kolezanka kolezanki
czy moge prosicc inne osoby o rady jak dotrzec do niej?

Gość kolezanka kolezanki
ale to nie ejst tak ze specjalnie ja pytamy o to tylko siedzimy na piwku to naturalnie wszyscy zaczynaja rozmawiac na ten temat a ona wtedy zazwyczaj udaje ze je lub pisze esy albo do wc a przeciez nikt nie mowi o seksie czy o wyrywaniu facetow np znajoma mowi ze jedzie ze swoim facetem na weekend na mazury a ona wtedy wlsnie tak sie zachowuje

Gość bo może ostatnio to ona
z nim była na mazurach? skąd wiesz że nie?

Gość kolezanka kolezanki
nie nie byla z nim na mazurach

Może wybierz się z nią do sklepu z ciuchami i np. pokaż jej seksowną bluzeczkę czy coś i możesz tak zażartować że facetom się spodoba:) No ale jeśli ona jest taka drażliwa to po prostu z nią o tym pogadaj, zapytaj czemu tak reaguje i na spokojnie jej zaproponuj że możesz ją poznać z kimś

Gość dziwne bo jak ja siedze
na piwku to nikt sie mnie nie pyta czy "juz kogos znalazlam" :D Chociaz nie jestem drazliwa na ten temat :D Ale pewnie jakby mnie namolnie pytaly wciaz o to samo to moze bym zaczela miec dosc. nie lubie monotematycznosci :]

Gość zdecydowanie tak
albo sama się nią zajmij

Gość kolezanka kolezanki
Kiedys chcialam ja z kims poznac ale ona powiedziala, ze i tak mu sie nie spodoba bo jest skazana na bycie sama i nie ma zamiaru bardziej cierpiec.

Gość kolezanka kolezanki
ale problem lezy w tym, ze ona wmowila sobie ze jest brzydka, nudna i wpadla w depresje czy tak trudno zrozumiec?????????????????

Gość dziwne bo jak ja siedze
moze ona nie chce nosic seksownych bluzeczek i nie chce by ktos ja z kimkolwiek poznawal? :D

Gość zdecydowanie tak
pokaż jej fotkę, bo pewnie faktycznie jest brzydka

Ma kompleksy...chyba nic innego tu nie pomoże jak szczera rozmowa. Inaczej nic się nie zmieni...Ludzie nie umieją rozmawiać, boją się, albo im się nie chce innym pomagać. Spróbuj.Może ona właśnie chce żeby ktoś ją uświadomił, że jest piękna i zasługuje na miłość.

Gość same ja wprowadzilyscie
to to poczucie nizszosci i w ta depresje :O

Gość kolezanka kolezanki
nie pokaze zadnej fotki

Gość kolezanka kolezanki
a miesiac temu mi powiedziala sama z siebie ze tylko pijacy na nia sie patrza, nikt inny

Gość zdecydowanie tak
więc w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j bo nikt tu ci nie pomoże

Gość kolezanka kolezanki
a moze dac jej czas i ja zostawic w spokoju? jak bedzie chciala to zadzwoni?

Wydaje mi się, że ona bardzo by chciała kogoś mieć, tylko nie wie jak to okazać. Ale nic na siłę...Widocznie jeszcze nie nadszedł jej czas. Przyjdzie...