Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jutro nasza pierwsza rocznica a on znowu nic...

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co zrobili wasi faceci z okazji waszego pierwszego roku? powinien cos urzadzic romantycznego? dodam, ze obojetnie kogo urodziny, imieniny, swieta czy walentynki to wszystkim zajmowalam sie ja bo on zapracowany, zmeczony itp przymykalam oko na jutro nic nie szykuje czekam na jego inicjatywe tylko pewnie jak zwykle sie przelicze... :(

Mój też dużo pracuje, ale zawsze coś dla nas organizuje, to jego działka. W naszą 1 rocznicę zrobił mi niespodziankę - to znaczy, ja wiedziałam, że zaprosi mnie do restauracji, bo razem ustaliliśmy, że w ten sposób chcemy uczcić nasze święto, ale nie wiedziałam do której. Byłam święcie przekonana, że to jakaś normalna restauracja. On kazał mi jedynie ubrać się elegancko. No i kiedy nadszedł ten dzień, to pojechaliśmy w pewne miejsce. A że było to nad jeziorem, więc nie byłam pewna o co za bardzo chodzi. Więc tak spacerowaliśmy przy brzegu i ja się go pytam - gdzie ta restauracja? On - zaraz będzie. I co się okazało? To, że restauracja mieści się na statku :) Wypłynęliśmy w rejs po jeziorze, było widać panoramę miasta. Na kolację winko, bufet, był zespół. Rejs trwał 3 godziny, a pod jego koniec wyszliśmy na najwyższy pokład i był pokaz sztucznych ogni. Byłam zachwycona :) Moje Kochanie nieźle się spisało :)

Gość tak szczerze
zawsze staraliśmy sie aby ten dzien był dla nas wyjątkowy i przez te starania zawsze były miedzy nami kłótnie może ty wymyślisz mu jakąś niespodziankę

Gość ja tez nie wiem co by tu wymmy
slic.niedlugo nasz 2 rocznica slubu...

Gość no to na 2 rocznicę
rozwód :)

Gość ja tez nie wiem co by tu
moze jednak innym razem.Rozwod na 2 rocznice to za duze emocje,musze zostawic cos na pozniej :)