Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mniami

SKOCZEK, NOWY,ROYAL !!!!!!!!!!!! JESTESCIE ?!!!!!!

Polecane posty

Bunkka You came in from the darkness and held the door open wide You stood there like a vision before my unbelieving eyes I believe in what I see and also what I hear But did the night play tricks on me or were you really there. Am I being hypnotised Feeling like I\'m hypnotised Am I being hypnotised Feeling like I\'m hypnotised Fear has gripped my heart and I am whispering out your name Can you hear the silence screaming do they sound the same Am I being hypnotised Feeling like I\'m hypnotised Am I being hypnotised Feeling like I\'m hypnotised Am I being hypnotised Feeling like I\'m hypnotised Am I being hypnotised Feeling like I\'m hypnotised You came in from the darkness and held the door open wide You stood there like a vision before my unbelieving eyes I believe in what I see and also what I hear But did the night play tricks on me or were you really there. Am I being hypnotised Feeling like I\'m hypnotised Am I being hypnotised Feeling like I\'m hypnotised *** Free Paul Oakenfold Music Downloads no a to jest bosssskkkkkkkiiiiiieeeeeeee :)

Gość ja tam lubię Oakenfolda
z tymi świrami Crazy Town Starry Eyed Surprise easy i w ogóle spoko, light

ejjjjjj Oakenfold jest bosssski------> chociaz Tiesto kocham gorecej :D Oakenfold ma fajne mixy madonny , timberlayka-czy jakos tak ;) no i oczywiscie niesmiertelne Silence ,hypnotyse, i souther sun :)

Gość to już od czapy

Gość bez czapy gupiejesz
? czy bez tej szmaty?

Gość co bo chcę iść spać
a chcę też wiedzieć o co chodzi?

Nowy ale o co Ci chodzi ? :-O zalozylam Topic dla Skoczka , Ciebie i royala ..... jak glupiejesz to proponuje persen albo Deprim

Gość ten mail to normalnie
bardzo wymowny, rozumiem, że ma oznaczać zgodę, twoje stare metody czyli wszystko odwrotnie na odwrót. No dobra. Prowadź się dobrze, ładnie i zdrowo. Suaj, jest dziś późno, jak by co to może pogadamy jutro, może być? Albo zadzwoń normalnie na cell za dnia jak chcesz, spoko. Wariacie. Tak?

Gość Nowy w mieście nie zalogowany
skoczku jestem całkiem normalnym człowiekiem, ale są pewne bariery, których nie jestem w stanie przeskoczyć. Bardziej ma to służyć temu byś mi pomogła pewne rzeczy zrozumieć, niż psuć wszystko jednym zdaniem. To wszystko to nie są żarty a na rozsądek zawsze przyjdzie czas. Tylko czy my go jeszcze mamy???

Gość No spoko wal śmiało
spoko, ja tam lubię takie rzeczy, coś wykombinować i wymyślić i odkryć, to jest coś. Spoko. Tylko kurde, nieco szacunku, co? Ja wiem, że nie żarty, czas je, no ale, no właśnie, nie rób se żartów. O. Weź się jakoś zbierz w sobie i jakoś pójdzie normalnie. No bo z jednej strony to szkoda czasu na ceregiele. Jak można coś zerobić to czeba zerobić.

:D:D juz czytalam gdzies te wpisy, bodajze na temacie o Jezusie wczoraj-----jest ktos jeszcze???

ale to jest pewnie pomysl z f23 kiedys tam czytalam jak beda wkrecac userow, czytalam ze pono tesknisz za mna:D

Gość No spoko wal śmiało
ale to wszystko to prawda zaiste

Gość ja nie twierdzę że nie prawda
tylko poproszę wszystko jaśniej (co za problem?)

Gość nie do pisania tylko do
pogadania za dnia, nara

Gość co sie znowu stało
????Dlaczego jetst miedzy Wami żle?

a gdzie reszta ekipy ?:) bo wczoraj zalozylam topic i jakos tak sie zlozylo ze nie zdazylam z wami pogadac :)

ja wlasnie ogladam film katastroficzny - i cholernir przezywam ;) wielka powodz w Hamburgu ----->i milosc gdzies w tle , odwieczne pytanie czy oni beda razem ? ;) kuzwa wlasnie sobie obiecalam ze na 5.000 tysieczny odcinek mody na sukces kupuje szampana i oblewam :D ;)

Royal piszesz sie na taka bibke ? tylko trzeba skads zaczerpac info kiedy bedzie ten 5.000 odcinek :D

to musze zadzwonic do babci ona ogkada i sie orientuje :D

Gość mwmwmwmwmmw
jużci jezdem nazat